Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
SilverPink, благодаря за подробното сравнение на пилите. Аз първо имах “лилавата”, сега си взех сивата, но липсата на бутон за пауза, специално за мен, е доста неудобно.. а тази- заоблената, изглежда като добър вариант Thinking

Да добавя: момичета, може ли видеа как се работи с ел. пилата при отслойки, за да не се препили нокътя?

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 00:04 от The 13th

# 166
Ето едно клипче, което намерих:
https://youtu.be/3A4BYZJW0Xk?si=irWcr-_CyHuO_-ji

Идеята е да се изтъни максимално, след това минаваш по ръба на отслойката и отслоената част отлита.

Между другото, тази пила има пауза, ако искаш да си я вземеш:

Пилите, които имат такава издължена врътка за оборотите, обикновено имат пауза - тази врътка се натиска за пауза.

# 167
Благодаря Есмералда!
Ех, аз май изтървах добрите оферти за тези пили.. а и не знам, дали ми се харчат още пари, че и аз съм виновна в прекомерните харчове. Толкова лакчета си навзех, а дори не се лакирам толкова активно и с тези принудително почивки. Седмица след като се лакирах, на показалеца и средния, лакът яко се надигна откъм свободния край. И ги свалих само тях, но ми се струва, че се поиздълба тази част, където беше отлепен лакът. Имам чувството, че с изчистването на лака, е заминал и нокът, който е бил залепен за него.. не знам, но ги оставих тези нокти без да бързам да ги поправям, цапнах им заздравител и обикновен лак, който отива на останалите. А може би това е тази част на върха, която евнтуално не съм изчакала напълно да израстне и си е била компрометирана.. и може би и оттам отлепянето Thinking

# 168
The 13th мисля, че не си изтървала офертите. Аз съм забелязала, че почти всяка неделя или понеделник пускат пилите и квадратния прахоуловител на много ниски цени. Този понеделник пак ги бях видяла 40 лв. пилата като моята, двуцветната лилава с всичките екстри, пауза, помнене на обороти, работи на батерия и на кабел. А прахоуловителя беше на 27 лв.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 10:28 от garnitura

# 169
Ехаа, тази пила на тези парички не бих се замислила.. иначе да, май е така. Аз си взех квадратния прахоуловител на 30ина лв ли колко, много добра цена.

# 170
The 13th, ти не беше ли взела и кръглия прахоуловител, или се лъжа? Втори ли поръча сега?

Иначе за пилите да, през известно време ги пускат на оферти, трябва да се следи. Специално тази розово и синьо не съм я виждала на оферта, а моята я взех на оферта Early bird и с голяма отстъпка, защото е нов продукт. В момента не е налична в Geforest store, в други магазини я има, но върви между 50-60 €. В Shein e 41€, ако я искаш, може да я вземеш от там. Обикновено Shein дава и купони за намаления.

Garnitura, коя е твоята пила?

P.s. Тази продължава да е на оферта в Super deals за 23 евро и пише, че има пауза.
https://a.aliexpress.com/_mM3V6ci

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 11:48 от esmeralda23

# 171
# 172
Да, точно така, взех кръглия, но на тези цени като видях и квадратния- реших, че не е за изпускане Grin

# 173
Пробва ли ги и двата прахоуловителя, кой ти харесва повече? Мисля, че за другите ще е интересно да чуят и друго мнение освен моето.

# 174

Не мога да се откажа от розовото и това е. Искам черно и бяло. Ще си поръчам другата седмица. Както и още розови нюанси. Хихи

# 175
Не, Есмералда, не съм ги пробвала. Квадратният не съм получила все още, а предвид по-голямата му площ , се чудя да се разделя с кръглия още докато е новичък.. макар че ми се искаше да ги пробвам и двата и тогава да реша.. затова и те попитах теб за сравнение

# 176
Пробвай ги, за мен са еднакви като мощност и всмукателна сила. Вярно, квадратният е по-голям като площ, но няма особена разлика в това какво количество прах остава по масата, и при двата е минимално.

# 177
  • Бургас
База каучукова Коди има ли във физическите магазини? Или друга добра?
Тази съдържа киселина, проверих я, най-накрая в състава е, но опасна ли е за ноктите? Ако не е, да я пробвам на ноктите на  краката ли...

# 178
Коя от съставките е киселината в случая?

Коди може да си купиш от физически магазин в София или Пловдив - за София Елена арт, в Пловдив - Mynails.

# 179
Първите три са производно на киселина и киселини. Последното е кетон, което е още по-алергенно от киселина.

Общи условия

Активация на акаунт