Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Аз искам избутвача на г-н Грийн, но не ми се дават 12 евро, при положение, че взех целия несесер за 15. Ако го видите - свиркайте.

Има го на оферта в комлект с клещичките, които пуснах по-рано днес. Но самостоятелно на оферта не са го пускали.

Мелани99, чак сега ти видях коментара, че си взела синьо-розовата пила. За да не стане някаква грешка - тя е с четков мотор. Безчетковата версия, която аз имам (със същия корпус, но безчеткова ръкохватка), върви по 120 евро и никога не съм я виждала намалена. Ако си я взела тази, мислейки, че е безчеткова ръкохватката, може да я канселираш.

# 316
А някой има ли стъклената пила на Mr. Green? Досега съм си купувала от парфюмериите, но скоро я изтървах и се счупи на две, та си търся нова.
В линка, който дадох на предната страница я има за 3.43 лв. но и доставката е 3.75лв.

# 317
  • Бургас
Да, аз от сделките я видях. Цената се е нещо супер евтино, по скоро като качество. От физическите магазини съм попадала и на по-фини и малко по-груби, но някои са запечатани и не мога да ги проверя...

# 318
Sunny, аз я имам, но не съм я пробвала, тази пила е само за естествени нокти. Да ти я снимам ли?

# 319
Идвам да ви разсмея и да припомня на тези от вас, които се занимават с нокти от много време.
Намерих стара, стара снимка, с много лошо качество от дълбоките си архиви, на една електрическа пила, единствената, която се предлагаше по него време, и в много малко салони като цяло имаше въобще ел пила - около 2010-2012 година - огромна, тромава, със завидните 13 хил оборота:

Скрит текст:
Гледам, че все още се предлага:

А ние тука, всяка с по 2, по 3, по 4 пили, коя от коя по-хубави, по-модерни, по-мощни, на безценица спрямо гореспоменатата Grinning
Жалко, че нямам снимка на едновремешната ми лампа с ув пури Joy някой ако има - да покаже Grinning

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 20:43 от HoneyBee33

# 320
Ехааа! Тя ръкохватката и за самоотбрана става 🤣🤣🤣

# 321
  • Бургас
Esmeralda, благодаря, няма нужда да я снимаш, ще помисля дали да поръчам, за тръпката на очакването Wink

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 23:00 от sunny-n

# 322
Ако поръчваш, според мен вземи направо цяло несесерче с повече неща, нещо от този тип. От време на време ги пускат на добра промоция.
https://a.aliexpress.com/_mOEkTQq

# 323
Идеи за хубав малинено червен цвят ?

# 324
Виж клареса warmin' fall 4 или 6 те са такива нюанси. Ето една снимка с маникюр на Есмералда с warmin fall 4:
Скрит текст:

hi hybrid също имат такива хубави цветове в малиново:

Скрит текст:
Скрит текст:

Между другото имаше питащи за коледни стикери. Аз лично не съм фенка на Дядо Коледовци баш, но тук мернах на прилична цена всякакви. И разни блестящи циканийки като топки по мой вкус, Дядо Коледа, лампички, снежинки. Има и пИпИруди,СВИтя и сърца между всичките:
https://www.aliexpress.com/item/1005005933491890.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21
https://www.aliexpress.com/item/1005003193854155.html?spm=a2g0o. … gUid=Raaf4pAquggT

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 10:13 от karmilla

# 325
Няма по-хубаво от Гринч стикери за коледен маникюр. За жалост още не съм успяла да ползвам моите, миналата зима пристигнаха със закъснение Grinning

# 326
Оооо! Аз за Гринч гласувам с две ръце и два крака Grinning Ще чакам да видим резултата, който според мен ще е впечатляващ както винаги!

# 327
Кои/какви са тези стикери? Grinning

Гарнитура, благодаря, успях да поръчам.

Аз да се похваля, че онзи ден ми пристигнаха нови бази и топове си поръчах и са прекрасни. На Силър потал базите (като софлето на Коди) изглеждат страхотно! Поръчах си тази жълтеникавата, синкава и лилавееща е май другата, а и още един техен потал Терацо се води.
Снощи се лакирах, но нещо припряно ми беше, пък и си ми е трудничко изравняването- два-3 пъти да съм правила до сега, и не съм много доволна от резултата- в смисъл оформяне на нокти (те и не са в най-добрата си форма в момента, но все пак..), нито изравняване, но горе долу, поне цветът много ми харесва на мен лично. Безименният е с матов топ с глитър (на Коди, една от новите придобивки).

P.S. Игнорирайте кутрето, оставих го без лак, онзи ден пак леко се зачерви и го мазах с Рефригеранс, както някой беше споделил и наистина зачервяването мина, та реших да не го тормозя..

Edit: Много странно на снимките топът изобщо не е бляскав както на живо Thinking

# 328
Ето такива са стикерите, ако питаш за Гринч.

https://a.aliexpress.com/_mNWHs2E

# 329
Идвам и аз с един пресен малинов цвят. Опит за цвете, което преди рисувах на лилав фон. Предният път ми се получи по-добре. Grinning

На различната светлина, излиза различно, но си е малинов.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 11:20 от Rimmona

Общи условия

Активация на акаунт