Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 942
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
В момента е 27 евро, да не би да е защото вече е свършила офертата за тези пари? Нали са от тези с ограничените бройки.Аз така си обяснявам само.

# 301
Още снощи, когато я пуснаха на тази цена и се мъчих да я платя - не успях. Явно ще продължавам с търсенето 😄

# 302
Аз я виждам на друг линк за 41 лв. Само че зелена и без допълнителните пила и шкурки.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN41.15  70%OFF | 35000RPM Nail Drill Machine Rechargeable Nail File Nails Accessories Gel Nail Polish Sander Professional Tool Manicure Set
https://a.aliexpress.com/_mKMnvt8
Едит А, и розова я имало

# 303
На мен ми излиза това съобщение, когато нямам достатъчно пари па картата.

# 304
Може ли линк, че не намирам обявата?..
или просто са свършили може би

quote author=garnitura link=topic=1588346.msg47000078#msg47000078 date=1695893093]
Току що си купих филтър за прахоуловителя за 2ст. с платена доставка, разбира се, но все пак за няма и 4 лв. Има 24 още в Daily grabs
Нападайте ако имате такъв

[/quote]

# 305
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN0.02  99%OFF | Nail Vacuum Cleaner Extractor Fan for Manicure pedicure Dust Absorber with Removable Filter Nail Dust Collection for Salon
https://a.aliexpress.com/_mNwXbFY

# 306
Много благодаря за бързата реакция. Явно са свършили, на 9,37 са вече + доставка

# 307
Не са свършили. През линка не се отварят на тази цена. Презареждай приложението, докато ти излезе тази оферта. Все някога ще ти я отвори. При мен я отваря на 6-7 рефреша. Има още 20. Търси я във First come, после най-горния ред Daily grabs, скролваш на ляво, ако я няма разлгедай и другите като ги отвориш с view more.  Ако пак я няма затваряш приложението, пак го отваряш и пак по същия начин.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 14:10 от garnitura

# 308
Дойде розАво светещата лампа Simple Smile
Скоро ще я пробвам на майка ми.

# 309
Май взех линк за тези оферти, но не знам дали ще го отвори на цените, които аз виждам, но го поставям.
https://a.aliexpress.com/_mNyFyS2

# 310
  • Бургас
А някой има ли стъклената пила на Mr. Green? Досега съм си купувала от парфюмериите, но скоро я изтървах и се счупи на две, та си търся нова.

# 311
Аз искам избутвача на г-н Грийн, но не ми се дават 12 евро, при положение, че взех целия несесер за 15. Ако го видите - свиркайте.

# 312
  • на брега на морето
Гарнитура, благодаря! Hug При мен го отвори на 0,01 и трябваше да платя само доставка 1.93 евро, но пак е супер цена!

# 313
Здравейте момичета. До сега съм чела темата че изпуснах 20 страници. Много хубави маникюри сте направили. Аз не мога да се похваля , понеже последния път като свалям бързах и си препилих няколко нокътя и ги изрязах всички и сега чакам да израстнат [добре, че растат бързо. До края на месеца пак ще съм в играта 😄] дойдоха ми 5д стикери от алито и нямам търпение да ги пробвам

# 314

За първи път през живота ми съм с черен лак. Жълтото е онова, от което се оплаках. Още е отврат, ама исках жълто.

Общи условия

Активация на акаунт