Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 766
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Този първия (диамантен се води) ще ти свърши работа за повдигане на кутикулата и почистване под нея. Останалите три са морално остарели за мен и не стават, особено розовите. Кафевият (шкурката) върши работа за сваляне на покритието, но пари ужасно, а и ще се захаби още след първия маникюр.
Купи си керамичен или твърдосплавен с форма "царевица" - червен или жълт, 1-2 броя са напълно достатъчни като за начало. Вече за кожички от тези диамантените накрайници може топче, игла, пламък... зависи от уменията ти. Започни с голямо топче за заглаждане.

# 541
Благодаря много Hug

# 542
Днес нямах възможност за втора ръка, утре нея. Ама да не съм капо ке покажа едната "есеннна" ва кофти светлина. И на мен ми се стори, че езна шдея по-слаба от сивата, но при мен вямаще грам вибрации.
Не съм баш доволна от нова, соето направих  защото за пръв път изравнявам върху цвят, но може на другата да е по-добре.за жалост пак не личи цвета, ама на втора ръка ке ви снимам да ви тормозя за гледате. Пробвах мат топа на pnb powder top и е разкош на първо четене! Определено много ми хареса на  първо четене  дано се държи добре до край!
По-евтината клещичка е супер за мен и не пружина и това ме печели в сравнение с Mr. Green. Не е толкова хлабава  но друго си е с остри клещи  бях забравила какво е!

# 543
Кармила разкошен е! Кои са стикерите? Ще чакам отзив за топа как се държи с времето. PNB се превръща в любима за мен марка.

# 544
Момичета, имали ползващи цветове/ топ на Emi ?
Следвам една маникюристка,работеща с техни продукти и ноктите имат чуден блясък.
Аз си тикам топа на Сикретли, но определено си е изпял песента.

Последния ми маникюр, изкара боядисването на две стай, та вече не е за снимане и си плаче за смяна.
О, хваля се, че ми дойде и новата пила и прахоуловител (нищо уау, излязоха ми около 50 лв. двете)
Пилата е чудна за парите си, прахоуловителя е шумен и малко…безмислен, но 🤷🏻♀

# 545
И аз правих нов маникюр тази вечер.

Кармилла, декорацията е топ. Много ми харесва новият ти маникюр.

# 546
Добавям новото ми откритие и се надявам, да помогна, ако тук има жена със суха и цепеща се кожа на ръцете от сега

Измивно олио за ръце- в момента е намалено в Гален…в съчетание с крема за ръце  UreaRepair PLUS 5% urea са безценни за мен

# 547
Обичах, благодаря! Точно навреме ми идва тази информация. Много ми харесва маникюра ти!

# 548
Esmeralda23, страхотен маникюр! Очите ми останаха в него! Цветът на показалеца различен ли е? По-розов ми изглежда в сравнение с другите. Може ли да споделиш номера и марката?

# 549
Благодаря ти, Topsy. Еднакъв е цветът на всички пръсти, просто от светлината изглежда различно на палеца. Това е бяла Ceramic база на Kinetics, Milky white silver 910.

# 550
О, хваля се, че ми дойде и новата пила и прахоуловител (нищо уау, излязоха ми около 50 лв. двете)

Кой е прахоуловителя, дето няма смисъл от него? Че сондирам аз Simple Smile

Момичета, страшни нокти! Поздравления и мерси за вдъхновенията Heart Decoration

# 551
Благодаря ви, момичета! Надявам се втората по-добре да си я направя, че по първата имам забелеежки. Стикерите поне ми харесват, а имам и много та трябва да лепя Grinning
От тук ги взех, имат много готини 5д -та, които са нежни и ефектни. Специално тези са по-надолу и се водят с номер 5D-K197:
https://www.aliexpress.com/item/1005004318979559.html?spm=a2g0o. … .7.1669f19cLkrpgC

Есмералда, топ топ маникюр много ми харесва! И млечното е разкошно, а искам да знам златното как го направи, някак ефектът е просто чудесен, но не ми прилича на златното фолио, което се къса, а е по-фино! Супер е просто!

Pipence, супер бейби бумър! До сега на снимки никога не си е личало, че ноктите са ти различни, ти и преди си писала тук, но ги оформяш супер и не се вижда това изобщо!

Относно оформянето-колкото и клипове да съм гледала за някоя определена форма, едно е на теория и друго на практика. И на мен ми отнема оформянето повече от свалянето и почистване на кутикули, особено ако я и сменям  и е от една на друга. Иначе спазвам правилото за пилене да не препиля точките си на растеж и да не ми се изместят и гледам максимално да го доизкусуря до колкото моите възможности ми позволяват. Иначе започнад да пиля след изравняването и после лекичко след полагане на топа и много повече ми харесва ефекта, а и става по-лесно  бързо. Преди пилех преди изравняване и после стоеше по-зле.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 08:30 от karmilla

# 552
Много лесно оформям. Режа с клещи до дъно , нищо че няма какво да се реже, но някакви си  два милиметра. После пиля. Фирмата е анатомичната на пръста ми. И така забелязвам, че ми е най-хубаво. Най-нежно, женствено и практично ми седи и се възприемам.  Преди много години съм била с дълги нокти форма бадем или както там му се вика. Тогава нямаше къде да се видят някакви тенденции или идеи. От тогава така да ми опротивя тази форма на нокътя тип кокоши пръсти, че не е за вярване. И от години ходя с нокти до живец. Родих се и физически и психически с тази форма. Обаче аз мога да си го позволя, тъй като имам голяма и хубава нокътна плочка и мога да скъсявам до безобразие , както е думата. Но има дами с много малки плочки, тип на детенце, на тях вече няма да е хубава тази форма. Така че съобразявайте според мен формата на пръста и плочката и на по нея дължината и формата на израслия нокът. Аз сега ако си пусна дълги нокти, на фона на издължената ми плочка, това въобще няма да ми отива, ще изглеждат огромни, а реално порасналото ще е незначително. ( Не че искам да си пускам нокти).

# 553

Кой е прахоуловителя, дето няма смисъл от него? Че сондирам аз Simple Smile

Момичета, страшни нокти! Поздравления и мерси за вдъхновенията Heart Decoration

Този, взех го за 12$

# 554
Karmilla, благодаря ти, фолиото е обикновеното тъничко поталь, просто съм го натиснала много хубаво върху нокътя, за да стои по-концентрирано и златно. Честно казано така повече ми харесва ефектът му, отколкото на малки свободни частички.

Тези 3Д стикери минаваш ли ги отгоре с база и топ?

Общи условия

Активация на акаунт