Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 915
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
По принцип в оригиналните сайтове се води milky базата, а в красивите нокти e milk. Това успях да разследвам до момента. Гледах снимки и коди.про, нейлмастер и майнейлс и на всики книмки пише като на бутилкато на Танита. До тук успях през телефона. Ащо не е от изброените сайтове има шанс да е менте. Както знаем имаше и чуждестранни саътове с менте, но ги забравих кои са.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 11:31 от karmilla

# 586
Ето го етикета на гърба

# 587
HoneyBee - от къде си купуваш продукти на Gelish?
От салони, чрез останали контакти на познати. Хем си ползват фактурата за тях си. Grinning
Според мен не биха ти отказали, ако помолиш в някой салон.
Последно доколкото знам, трябва да имаш диплома, но и фирма, на която да издадат фактура.
Но си купувам вече само този топ. До преди няколко години ползвах и тяхната база Gelish Foundation, но сега с това изравняване и сваляне с ел пила ми е по-удобно с каучуковите бази. Иначе тяхната е страхотна, за който работи с накисване.
За цветове не ми се дават такива пари, а и стандартна разфасовка от 15мл е невъзможна за изхабяване, когато я ползва един човек, който не си прави всеки път само един и същи цвят. Имам няколко цвята останали техни, но трябра да ги разкарам, че вече не си знаят годините.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 12:13 от HoneyBee33

# 588
Благодаря момичета за инфото и снимките!

Напълно е възможно да не е оригинална моята, за това и ще разследвам малко. Разбира се усъмних се в цената, за това говорих с Красивите нокти преди да поръчам. Отговорът беше "Оригинални са, от Украйна".
На първо четене, разликата между моята и тази на Танита е, че моята е 12мл, нейната е 8мл. На тази снимка от ebay ги има и двата варианта на изписване - единия на 12мл (Natural Ruber ...), другия на 8мл. (Ruber Base...)

Ето още малко снимки на бутилката:

И релефa на стъклото:

Първите ми база и топ, като на много други начинаещи в маникюра, бяха от Али - ментета на Коди и който ги е виждал, знае за какво става дума - пластмасови бутилки с някаква пихтия вътре Simple Smile

Тези, ако са имитация, са много добра имитация откъм опаковка и материал. Както споделих и преди - каучуковия топ ми е фаворит в момента, а базичките са супер. Миризмата им също не е неприятна или силна.

Може би е вариант да купя млечна база от Елена да речем и да сравня. Но не съм сигурна, дали ми се занимава. За момента може би няма да препоръчвам нищо на марката, тъй като не става ясно дали ползвам оригинален продукт. Simple Smile

# 589
Щом са от красивите нокти са менте, недависимо какво пишат. Ако погледнеш сайта им продават само киайски лакове, не фигурират и в списъка с официални доктавчици на коди за България. Елена Арт примерно я има. В красивите нокти е milk, а иначе е milky. Има много добри имитации и е трудно да се хващат  но не и невъзможно. Вокжво в бг нэрвят 20 +лв. Те в нейлмастер ги продават по 5-6 долара цез джставка, а как при красивите нокти с доставка им се връзва да са крайна цена 12 лв. с всички разходи не знам, а всичкж друго им е цайчо китайчо. Сега ще снимам мои шишенца на цветове и бонд обаче.
 Ако се зачетеш пише Коди Россия, а не Украйна. Родличен е и мейл адреса. И пиши на рускски, а не на Украински.
Ето адреси,мейли, втосители, състав на коди от нейлмастершоп от Украйна дошли.

И дори грешно са написани Киев и Украйна. Пишат се с и с две точки  подопно на английското.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 12:41 от karmilla

# 590
Абсолютно се съгласявам с това, че са менте. Да кажем, че на този етап съм доволна конкретно от това менте. Simple Smile

# 591
Да, други също са споделяли, че са доста прилични ментаци. Важното е, според мен, просто човек да е наясно какво е взел, за да си има едно на ум Simple Smile

# 592
Момичета, нещо за този прахоуловител?

https://www.aliexpress.com/item/1005006081691190.html?spm=a2g0o. … nav-specification

По- малък е като размери от квадратния, което отчитам като някакъв плюс, предвид липсата на място у дома и по бюрото. Няма обаче много инфо за характеристики, та някой ако го е пробвал, ще ми е полезно да сподели.

п.п. 20W бил. Не го ща.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 16:22 от SilverPink

# 593
https://a.aliexpress.com/_m0TAcOI
Този в момента е на по-добро цена. Имам го и супер дърпа, но е по-малкък от квадратния. Взехме го дружно като беше на промоция. Другият много бутафорен ми изглежда и филтърът му също(като салфетка идглежда).
А и сме го пробвали вече, вкл. и Есмералда, кжято е спец, го е одобрила.
Ето го и "квадратния" в superdeals за 57лв.(през телефона съм и ми ги дава лв.). Тоет с малка разлика от първият показан и този, който ти показваш( на мет той сега ми излиза от линка за 53лв). А днес ми даде купон за 6 евро през мобилното приложение от тези месечните  та ако дава на всички може да се върже по-евтинджос.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN9.37  68%OFF | Nail Vacuum Cleaner Extractor Fan for Manicure pedicure Dust Absorber with Removable Filter Nail Dust Collection for Salon
https://a.aliexpress.com/_mqrsJJM

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 16:37 от karmilla

# 594
Кармила, благодаря много!

Не знам как ги намираш тези оферти. Аз от два часа търся прахоуловител по всякакви комбинации и ми излизат абсолютно едни и същи оферти! Ако не е нещо, на което да съм кликнала от външен линк - просто няма да ми излезе изобщо, че съществува. И кеш трия и от различни устройства влизам и няма и няма. И с пилите е така и с лаковете и с абсолютно всичко. Ако не вляза изрично в сторето на някой търговец и от там да намеря нещо различно, на страниците с търсене и сделките с месеци ми се въртят едни и същи продукти.

Относно прахоуловителите - ще помисля още малко за този кръглия, в момента го няма на тази цена за EU контакт. А квадратния в базар-а е на 50лв. и ако се спра на него, ще поръчам от тук, поне да не чакам.

# 595
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN49.78  62%OFF | 80W Powerful Nail Dust Collector For Manicure Nail Vacuum Cleaner With Fitter Nail Dust Fan Manicure Salon Equipment
https://a.aliexpress.com/_mqVezts
Тжзш е под 50 лв, прилича на квадратния, но мисля не е коментиран тук. Иначе съм го виждала на по-висока цена.
Нямали европейски контакт? Сори, но пред телефона някои токива информации ми убягват.
Ето още един кръгъл, нж той съвсем ню ню ми се вижда и не мога да го преценя баш като размер:
https://a.aliexpress.com/_msHRo9M
Днес вече приключих сагата с маникюра ми, че последните дви все нямам време. Изпуснах есенното слънце, но ето и от мен но фона на червено дръвче. Още не е баш обагрено у ваше село, но е на път да е шарено. Жбещах, че ще ви потормозя с персоната си:

И за благодарност, че ме изтърпяхте ето една Витоша да черпя Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 18:17 от karmilla

# 596
Тъкмо този първия гледам и чета коментарите. Изглежда... по-квадратен от другия хахаха Grinning

# 597
Едно идея по-ъпгрейднат квадратен ми прилича на мен и от скоро ми излиза и все е бил 40 евро, сега го хващам на по-прилична цена. Но напоследък нещо няма оферти като преди няколко седмици. Ако набапаш купон за отстъпка ще е добре. Итаче аз влизам в superdeals, choice, coins и почвамда гледам и въртя от вси страни. Понякога ми ги предлага вече на отворен продукт като има предложения от долу. Влизам и в магазините и гледам. Зависи и колко време имам и дали съм на компа или през телефона.

# 598
Кръглия съм го взимала под 20 лв. Изчакайте 11.11.2023.

# 599

Момичета приключих с почивката, която продължи около 10 дни, което означаваше всеки ден обелен лак на всеки нокът, ужас! Grinning
И са толкова къси, че първите дни имах чувството, че съм си отрязала пръстите, не само ноктите. Grinning Но поне разбрах, че мога да си използвам пръстите нормално за натискане на копчетата на постерминал нормално, или на тоалетната Grinning Grinning
Та това е маникюра с гел лак отново, без гел отдолу, ще ги чакам търпеливо да порастват малко.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 19:36 от The Rose

Общи условия

Активация на акаунт