Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Аз имам на Коди топ, не ми харесва, на Клареса с частички и Sunone, харесват ми, както още един потал, но за името не се сещам, от мейкъп, розово малко тумбесто шише със сива капачка

# 571
И на мен топ Лакът на Коди не ми хареса.
И преси съм казвала, аз съм най доволна от топът на Sunone без лепкав.
Между другото, моят топ на Коди съм го ползвала 3 път, ако някой иска да пробва,  може да ми пише, подарявам го.

# 572
  • Бургас
Аз напоследък ползвам топа на Didier. Много съм доволна, 20 дни не е мръднал. Тези дни ще сменям лака, мога да снимам стар/нов.

# 573

Christina-89777, Venislava Todorova - за каучуковия топ ли говорим? Защо не ви харесва? Заради издържливост, нанасяне или? Аз нямам много разнообразен опит за сравнение и за това питам, кое не му е ок.

# 574
Моят не е каучук, много пъти ми е ставал и на дупки, един такъв гъст ми е и не ми е удобен някак.

# 575
Не, за обикновения, без лепкав слой. Твърде течен ми идва за мен.

# 576
След толкова много красиви маникюри и аз не можах да издържа и смених и моя, въпреки че можеше още известно време да понося стария. Изобщо заразна е тази красота, която творите момичета. От моя има още много какво да се желае разбира се.

# 577
Моят фаворит за всички времена е Gelish Top It Off, ако си склонна да дадеш 40 лева го препоръчвам с две ръце, абсолютно няма равен за мен нито по блясък, нито като издръжливост, запечатва всичко като бетон, течен и лесен за нанасяне и в същото време не се разтича по кожичките.
Друг, който смятам, че също е добър и достъпен е на Коди топа без лепкав слой.

HoneyBee - от къде си купуваш продукти на Gelish?

За Kodi, както споменах, съм ползвала само каучуковия със лепкав слой и от него съм доволна, но пък и аз друг каучуков не съм пробвала. Имах и Топ Мат на Kodi, но го разкарах - Сикретли и Мистъра са ми по-добре за Мат. На Сикретли мата иска малко повече печене по мое мнение.

# 578
Gelish в бг се купува само, ако имаш диплома. Същото важи и за индиго. На първа страница дъм сложила линк към доверен продавач в ибей,  препопръчан от съфорумки, но когато тъкмо се бях навила да поръчам беше свършил. За мен евтин вариант подобен на гелиш е neess top of the top, но може или да е развален или да е имало кофти партида, цащото дъфорумки се оплакаха от него че ставал ва дупки. Моят по-отдавна съм купувала и си беше ок, но има 2 неща които не ми допадат в него - има лепкав слой и другото е че е ув и леко синее, което ва някои цветове леко изченя цвета. Иначе до сваляне е лъскав и мокър.
Другите топове, които ползвам и дъм доволна са на semilac real color, semilac top no wipe, pnb express top. Вкичките без лепкав слой и два от трите реални цветове без да синее и top no wipe   на семилак пак е с ув филтър.
От матовите съм доволна lunail velvet top и сега пробвах на pnb powder top. Вторият още не съм видяла до край как е, но на първо впечатление е супер добър. Грам не лъщи, баш си е магов и до момента не се е затъркал никъде и още е матов.
Имала към на claresa diamond top и не съм доволна особено - мотира се до няколко дни и бързо губи блясък, матовият им топ пэк лъщи и сэм го оставила за мостри. На hi hybrid top no wipe е приличен,  но да го хванете на намаление. Много е лъскав в началото, но и той се затърква и ттуби блясък, но не толкова бързо като кларесата. Той ми е останал за "втирки" т.е. пигментите.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 08:35 от karmilla

# 579
Момичета,
До сега така не ви бях изпускала, цялата тема имам да наваксвам.

Аз идвам да се похваля с млечната база на Коди. Това нещо е здраво като бетон. Маникюра ми от Август, когато съм с нея израстна до дължини, които никога не съм и допускала, че ще постигна с моята мека и тънка плочка.
Не съм имала грам отслойки и нужда да скъсявам, само оформям и запълвам.

Сегашния го направих на два етапа.
Първо си постоях 10 дни само с базата (без дори да й слагам топ)

След това почистих кутикулите, запълних и лакирах.

# 580

Аз идвам да се похваля с млечната база на Коди. Това нещо е здраво като бетон. Маникюра ми от Август, когато съм с нея израстна до дължини, които никога не съм и допускала, че ще постигна с моята мека и тънка плочка.
Не съм имала грам отслойки и нужда да скъсявам, само оформям и запълвам.

Танита, много са нежни! Тази ли е млечната на Kodi, която ползваш?

И аз съм с нея в момента (тъкмо да си покажа наслоените нокти). Освен нея си взех и други два цвята: Ivory и TeaRose. Харесват ми.

# 581
На нея прилича, но е възможно да са от различни партиди.
На моята етикетчето отгоре е бяло, надписа е rubber base gel

# 582
Зависи от къде е купена, според мен. Защото в сайтове тип красивите нокти и други производни, където другите марки ка китайски, продават коди менте за 12 лв. Нормално кодитата вървят н бг по 22 лв и зависи от разфасовката. При изрични намаления е имало бази за по 11-13 лв, но понякога са малко оставащ срок на годност. В Елена Арт и my nails.bg са оригинални.

# 583
Моята е от Елена Арт,  но аз съм склонна да мисля, че самите Коди променят опаковка от време на време.

# 584
На нея прилича, но е възможно да са от различни партиди.
На моята етикетчето отгоре е бяло, надписа е rubber base gel

Може ли да снимаш и етикета на гърба?

Общи условия

Активация на акаунт