Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
В миналата тема видях, че хвалите продукт на ДМ за премахване на кутикули.
Може ли снимка, понеже не се ориентирам кой е.

# 181

Днес музата ме удари и съм доволна 🤤. Предните едва ги изтърпях една седмица,явно все още ми е рано за тъмни нокти.  😁

# 182
Избягвам да купувам цветни бази, за да си изразходвам наличните цветове, обаче двете нови колекции на Коди много ми харесват - reflective  и souffle. Май предстои много да съгреша с поръчка от nailmaster Grinning

# 183

Днес музата ме удари и съм доволна 🤤. Предните едва ги изтърпях една седмица,явно все още ми е рано за тъмни нокти.  😁
Много хубави нокти!
Ето и моите от днес, аз също не можах да изтърпя предния, който се оказа термо.

Цветът е на Клареса от серията Warming Fall 4. За мой късмет нямах проблеми с изпичането.

# 184

Днес музата ме удари и съм доволна 🤤. Предните едва ги изтърпях една седмица,явно все още ми е рано за тъмни нокти.  😁

Перфектни!

# 185

Ииии,след седмица пак фал.Предния път гела беше потекъл върху кожичката след печене,уж пилих, но се надигна при израстването.Стискайте палци този път вече и без друго е крайно време да изкара 2 седмици,че ми иде да си оскубя косите.

# 186
Ето и моя нов, най-накрая намерих време да сменя. Не съм свикнала с толкова тъмен лак, но пък е приятен цвят

# 187
А кой е цветът Simple Smile

Ето и моя нов, най-накрая намерих време да сменя. Не съм свикнала с толкова тъмен лак, но пък е приятен цвят

# 188
M_Oliviya Golden rose 138

# 189
  • Бургас
Аз продължавам да се образовам.
Знам защо се обели моят гел лак.
Сложиха ми база с фибростъкло.
А тя е твърда.
Моите нокти са меки и т.н., трябвало е наистина каучукова база най - отдолу, дори на упътването на базата с фибростъкло го пише...
Явно за моя тип нокти си е подходяща повече обикновена или каучукова база.

# 190
Antoaneta Peteva 614247 Респект! Издай някава тайна как ги правиш тия нокти! А кои са цветовете?

# 191
Antoaneta Peteva 614247 Респект! Издай някава тайна как ги правиш тия нокти! А кои са цветовете?
Благодаря ти! 💕
Нямам тайни ,използвам същите стъпки като момичетата тук🫣 .
Иначе цветовете са на Beetles,
 живея в Канада и ги взимам от Амазон и съм много доволна от качеството(супер наситени и лесно се работи с тях)препоръчвам с две ръце на момичетата ,които са в северна Америка.

# 192
Благодаря ти! 💕
Нямам тайни ,използвам същите стъпки като момичетата тук🫣 .
Иначе цветовете са на Beetles,
 живея в Канада и ги взимам от Амазон и съм много доволна от качеството(супер наситени и лесно се работи с тях)препоръчвам с две ръце на момичетата ,които са в северна Америка.

Поздравления! Тогава те моля да ни направиш видео! Освен качеството на лаковете, което е безупречно, явно имаш много точна ръка😍🥰🩷

# 193
Темата както винаги е оформена перфектно! Благодаря!
И на мен още ми е розово и лятно.

Трети пореден път използвам golden rose и много искам да си взема белия цвят - 101. Някоя от вас има ли впечатления от него? В града ни го няма наличен, за да го видя на живо и вероятно ще го поръчам онлайн.
И друг въпрос имам - тъй като последния път, в който пуснах дълги нокти, каучуковата база не беше достатъчна, за да запазя здравината им и бяха доста травмирани, съм решила да си взема гел, за да ги укрепвам. Този дали ще свърши работа?

# 194
  • Бургас
И аз смених лака. Предния изкара в отлично състояние от 01.09 до вчера, но май не го снимах. Този не знам колко е летен, но нямах търпение да си пробвам новия флаш на Ursugar. Само дето на живо е много по-ефектен от на снимките.

Общи условия

Активация на акаунт