Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Аз минавам да похваля flash топът на fox.
Доста здрав се оказа, може би заради частичните. Не е особено блестящ, по-скоро стои като топ със сребърен глитър и блести само на определена светлина.
Замислих се дали да не си взема още някой топ на марката, имате ли впечатления?

# 331
Аз имах топ Strong на Fox. Наистина беше Стронг, твърд, не се надраскваше или матираше, но ми беше доста гъст и не можах да свикна да го слагам. И все ми ставаше с балончета. За това и го продадох и малко ме е яд.

# 332
Това е идеята на флаш лаковете - блестят само на определена светлина от лампа, на дневна светлина изглеждат като лек шимър.

# 333
Момичета, какво ще кажете - добре ли е да спра с педикюра, предвид че вече не нося сандали и краката ми няма да "дишат". Гел лака предпоставка ли е за по-лесно развитие на гъбички примерно, или друг проблем с ноктите. Все се опасявам от това , имайки предвид какво съм чела. А ми се иска да продължа да си го правя и в периода , в който краката ми ще виждат бял свят само под душа 😃

# 334
Гел лака не е предпоставка за гъбички сам по себе си и няма проблем да си правиш педикюр целогодишно. Това схващане с дишането на ноктите не отшумя ли Grinning
Виж, затворените и тесни обувки, както и изпотяването донякъде СА предпоставка.

# 335
Чела съм и чувала от маникюристки. Опит нямам. Краката ми са все студени зимата и влажни от студ в обувките. Щото се навличам с дебели чорапи и чорапогащи всяка зима..  Това е всяка година. За това се чудех за гел лака. Само обикновен съм носила.

# 336
Ако не го сменяш често, може да е предпоставка за проблеми. Има хора, които си ходят с един и същи лак на краката цяло лято. Това, че ноктите на краката растат по-бавно, не означава, че продуктът трябва да се преносва. Ако го сменяш на всеки три седмици, както е препоръчително, не мисля, че ще имаш проблеми.

# 337
Цяло лято. Ужас. Ами на три седмици е сегашния ми и искам да го сменя евентуално, не само да го премахна.

# 338
Момичета, какво ще кажете - добре ли е да спра с педикюра, предвид че вече не нося сандали и краката ми няма да "дишат". Гел лака предпоставка ли е за по-лесно развитие на гъбички примерно, или друг проблем с ноктите. Все се опасявам от това , имайки предвид какво съм чела. А ми се иска да продължа да си го правя и в периода , в който краката ми ще виждат бял свят само под душа 😃

Ако искате да имате здрави нокти, с добър цвят (а не жълти и мътни), не нанасяме гел лак или друго твърдо покритие ноктите на краката. Нокътната плочка е еластична и със затворени обувки винаги има вероятност от натиск върху нея, а когато има твърдо покритие, тя става нееластична. Това може да доведе до проблеми в близък или дългорсрочен план.
Гел лак на краката през следващия пролетно-есенен сезон, когато ще сте с отворени обувки.

# 339
Здравейте! Извинявам се ако вече някой е питал моя въпрос, но не намерих нищо. Та проблема ми е следния - използваме база (ще кача нейна снимка), която оставя лепкаво(може и да е нормално, но съм начинаеща) и самия лак сякаш не се изпича, седи един влажен. Вчера пробвах като махна този лепкав слой на базата дали ще се изпече лака по добре, но той си остана отново влажен, а самия лак се обели след един час, но базата остана на нокътя. Прикачвам снимки на продуктите, които ползва. И въпроса ми е дали проблема е в базата или в лампата, или в мен?

# 340
Лампата ти е много слаба, само с 20 диода и няма никакви диоди от горе. Трябва да смениш лампата с друга, която има повече диоди (поне 30диода и поне 48w) и заджително да има диоди отгоре.

# 341
Лампата ти е много слаба, само с 20 диода и няма никакви диоди от горе. Трябва да смениш лампата с друга, която има повече диоди (поне 30диода и поне 48w) и заджително да има диоди отгоре.
А може ли да ми предложите някой?

# 342
Първо да кажа, че по принцип е нормално да има лепкав слой след изпичане, който обикновено не се маха освен, око не е шзрично упоменато в инструкциите. Понякога се маха и за да не "бяга" лакът.
Второ лампата ти е шзклймителнж слаба и нищо няма да изпича, ще ти пада лака и ще си докараш алергия. Лампата трябва да е с роне 30 светодиода л, които са с добро разположение да изпичат навсякъде. Sunone и SunX са хубави лампи, които са на цена до/около 30лв.
Заглавният пост е много изчерпателен по темата и бих те хпосъветвала да прочетеш мининмум зо алергиите. Том има стъпки кое как се прави, кой продукт за какво е и как се ползва. Писали сме за лампи, пили, марки. Не те съветвам и sun5да купуваш,защото е само с 24 светодиода и няма диоди в горната част г.е.мэртна точка. Трябва да имаш депидрятор и бонд, за да ти държи. Базата се втрива супер тънко, за да държи добре. Ако имаш още въпроси или нещо в заглавния пост не ти е ясно ни питай. Там има описано "каре", каето може и да не ти е нужно, но ако имаш проблеми съд свалянето после и за него ще ти поясним.

# 343
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN11.29  78% Off | MR.GREEN Nail Cuticle Nipper Manicure Scissors Stainless Steel Dead Skin Remover Pusher Tool Trimmer
https://a.aliexpress.com/_mLr6wyq

Какво ще кажете, това изглежда добра цена?..

# 344
Един тъп въпрос сигурно, ама мога ли да спомогна на обикновения лак да изсъхне в лампата? Както се очертава, май няма да нося гел на краката следващата половин година... 😤

Общи условия

Активация на акаунт