Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Може ли мнение за тази ТСМ пила?

# 601
Може ли мнение за тази ТСМ пила?

Не става за работа с геллак сякаш. Прилича на онези, които са само за оформяне на нокти и ходила.
Трябва ти пила която прави над 30к оборота за да става за сваляне на геллак.

# 602
Ох, такива пили имаше преди 20-на години по суперите.
Май не стават за  гел-лак и гел.
По това време имах само акрил и ходех на салон.
За заглаждане и полиране - да.

# 603
Този пила категорично ве става за гел лак. Момичетата по-горе са обяснили ясно. Става за лек моникюр и педикюрче тип полиране. Морално остаряла е, а съм виждала да я продават за по 60-70 лв, което реално е цена на една читава пила от али. Тази повече от 5 или 10 хил оборота не вдигаше по мои спомени, а ние сваляме от 30 хил +.

# 604
  • Бургас
И аз да покажа какво си сътворих, далеч е от вашето ниво, тук виждам по-добър маникюр от този, които правят в салон...

# 605
Момичета, аз да питам кои други марки, освен Коди и Камилфо (само тях съм пробвала от този сайт), харесвате от nailmastershop?

# 606

Много интересен проблем имах с базата на Клареса вчера- буквални беше като пресечена. Отне ми доста бъркане,тръскане и т.н за да завърша маникюра- много бързо ставаше “пресечена” .
Определено проблема не е в срока или съхранението…замислям за кофти партида, но при първото ползване щях да забележа.
Не беше скоро, но беше и преди 2г. ( колкото срок и дават)
Edit. Поръчвала съм я на 14-ти Декември т.е няма година от отварянето.

# 607
  • Бургас
Имам въпрос.
Коди имат ли ментета?
В един сайт, красивите нокти се казва, база, гел лак и т.н. е наполовина като цена в сравнение с други сайтове.
Колкото и да не е професионален резултатът, ми харесва да се занимавам.
Даже с една пиличка китайска вчера се пробвах, много внимателно почиствах кожичките и т.н. , много ми харесва да си правя маникюр. И така съм сигурна, че нищо няма да прихвана от салон, хигиената на моите неща си я знам и поддържам.

# 608
Няма и страница назад дискутирахме ментетата на Коди.

# 609
  • Бургас
Няма и страница назад дискутирахме ментетата на Коди.
Ще се върна да прочета, благодаря.
Ще си взема от Елена арт, както си бях решила.

# 610
Здравейте, имам въпрос, този месец става година от както съм отворила и ползвам база и топ на Сикретли. Два месеца имах почивка, понеже стана време да раждам. Като допреди това съм нямала никакви проблеми относно издръжливостта им. Но сега си направих лака от нула и за две седмици ми се обелиха два нокътя изцяло. Пак казвам, че всичко си правя както преди и конкретния ми въпрос е дали е възможно да е от срока, мисля че беше една година от отваряне.

# 611
Момичета, аз да питам кои други марки, освен Коди и Камилфо (само тях съм пробвала от този сайт), харесвате от nailmastershop?
Kira nails цветните бази са разкошни! Имам 4 от придната поръчка и до сега съм пробвала 2 жт тях млечната и опал базата. Красиви, равномерно се нанасят и държат супер. Базите са French milk, French opal. Имам синя и лилава и те са красиви, просто не съм измислила дизайн с тях. Есмералда скжро беше качила един оранжев разкош пак с тяхна база.
Харесвам и продуктите на pnb, коит в мейкъп са по 30 лв., преди бяха по 15, в мастърй са по 6 долара. Ползвам hems free базата, експрес топ, имам им флаш базите, с които много лесно се работи и са много красиви, сега последният ми мат е техния кашмир топ.
Има  на fox неща, но аз от каучуковата база не съм доволна, за сметка на това тук им хвалят топове и флаш топа.
Гратол са били хвалени също, но скоро съфорумка се беше охлакала от едно тяхнно жълта. Аз имам от кварц сепията цветове, ве съм пробвала още и нямам наблюдения.
Красивите нокти са менте на кратко казяно. Подробна дискусия има 1-2 страници назад.
Обичах, моята база номер 17 на клареса си беше така още при закупуването и беше голям зор с нея и накрая я запратих в кофата . Забелязала дъм капо постоят повече и така се "пресичат" техните бази и после цветът е нехомогенен. Но пък ако от горе се длага цвят и се ползват за укрепване няма грижа - държат си.
Йорданова, може да са се утаили фотоинициаторите на дъното. Преди употреба разтръскай хубаво продуктите и даже ги розбъркай с клечка, за да се размесят добре.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 10:15 от karmilla

# 612
Karmilla, много благодаря!

# 613
Минавам с нещо изчистено, но толкова ми хареса цвета, че изобщо не исках декорации, а да си изпъква само той.

# 614
Обичах, имам няколко бази на Клареса и всичките правят този номер с пресичането още от самото им отваряне, т.е. не е знак на изтекъл срок, а просто проблем със смесването на пигмента. Базата на Suone и тази на Palu правят същия номер с пресичането. Всичките ги бъркам доста интензивно преди всеки маникюр, за да изглеждат добре.

Topsy, на Kirra nails не само бази, но и цветове и топ - всичко ми харесва. Имам няколко цвята на Oxxi и PNB също са супер. Топът на Oxxi без лепкав за мен е по-добър от Коди. Hema free базата на Grattol също е много хубава.

Общи условия

Активация на акаунт