Париж - 19

• 53 899
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Необходимо ми е да се кача на линията за Дефенс,но при опит за покупка (а виждам ,че нямат и като разписание тези часове) има билети само вечерта.Дали някой е пътувал по тази линия в неделя сутрин и има информация,дали пускат автобус в тази посока.

Летището на Бове е мъничко с 1 изход , шатълавтобусите и гишето за билети са точно отпред , билетите се купуват за минути и като се напълни автобуса тръгва и се нарежда празен и не се спазва някакво твърдо разписание , а и няма как - самолети кацат и с разни закъснения и за ВСИЧКИ СЕ ОСИГУРЯВАТ ПО НАКОЛКО АВТОБУСА поне 2-3 НЯМА КАК ДА ИМА НЯКАКВО ТОЧНО РАЗПИСАНИЕ С ПО 1 АВТОБус - то и няма смисъл да купувате билет по разписание и с час(въпреки че онлайн билетите нямат час) ако самолета ви закъснее с няколко часа и дори да кацнете със закъснение и посред нощ пак ще ви осигурят автобуси . Не си тровете акъла с онлайн билети - и на място всичко става бързо и точно и дори да спестите 2-3 евро не си заслужава да се тюхкате.

# 961
Ориентирах се за останалите билети , без Версай. Може ли някой да сподели от къде ги закупихте? И нещо специфично за посещение там ?

# 962
Не си тровете акъла с онлайн билети - и на място всичко става бързо и точно и дори да спестите 2-3 евро не си заслужава да се тюхкате.
Ама онлайн билетите са по-евтини. И двупосочният билет излиза 30 евро. (През октомври плащах така). И това, че онлайн се кликва на някакъв произволен час, не означава, че той се спазва. В самия сайт кликваш на час и дата, но после като идва самият билет на мейла, пише, че е валиден от тази дата до същата догодина, тоест 365 дни.

# 963
  • ВАРНА
Ориентирах се за останалите билети , без Версай. Може ли някой да сподели от къде ги закупихте? И нещо специфично за посещение там ?
От официалния сайт https://www.versailles-palace.com/fr/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQi … w_wcB#ENTRYTICKET
Ние бяхме с тип passport

# 964
  • Sofia
Момичета,

Моля за мнение като квартал ок ли е този хотел... безопасен по тъмно Simple Smile
MEININGER Hotel Paris Porte de Vincennes
37 Boulevard Carnot, 12th arr., 75012 Paris, France

# 965
За мен - абсолютно безопасен, но аз не съм страхлива по природа. Няколко пъти сме отсядали там и сме се прибирали след полунощ.

# 966
  • Sofia
За мен - абсолютно безопасен, но аз не съм страхлива по природа. Няколко пъти сме отсядали там и сме се прибирали след полунощ.

Благодаря за отговора Simple Smile
А с метрото за колко време се стига до центъра на Париж - Айфеловата кула, Лувъра...?

# 967
15 минутки, а сме ходили и пеша няколко пъти. Метро 1 се ползва - то минава през целия център и стига до Дефанс.

# 968
здравейте, какви вкусотии не бива да пропускаме в Париж? споделете какво си хапнахте там, какво ви хареса от кулинарията

# 969
  • ВАРНА
здравейте, какви вкусотии не бива да пропускаме в Париж? споделете какво си хапнахте там, какво ви хареса от кулинарията
Макарони, охлюви, яйца с майонеза, сандвич шунка и масло, кроасани, лучена супа, палачинки

# 970
и телешко, ако обичате месо Simple Smile
Аз лично всеки ден ядях лучена супа и охлюви, в Бг не кусвам такива неща Simple Smile

# 971
За мен сладкишите им са невероятни - еклери, макарони и всякакви други пастички. Охлюви не мога да ям...

# 972
Патица конфи (confit de canard), с някое френско червено вино.

# 973
  • София
Имаше едни кроасани, New York Roll. Пекарната беше Bo & Mie. Сирената.

# 974
  • Viena
Моля, кажете по-централен добър хотел.

Общи условия

Активация на акаунт