🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 54 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро,момичета!

На чашка кафе да започнем първия понеделник на октомври и да си пожелаем
       сполука и късмет.Нека ни е слънчево настроението и усмихнат деня!

Благодаря на Гроздето Heart за инфото и видеата,и на Сънчо Heart и на Ели Heart за инфото със снимката и коментарите! Flowers RoseFlowers SunflowerFlowers Tulip
Хайде в очакване сме на ЕлТурко.Дано започне в края на месеца по случай 100 год. от създаването на Турската репубика-29.10.1923г.!Дали Дисни+ ще пуснат сериала с Арас Булут Ийнемли за М.Кемал Ататюрк?

🆕 🇮🇹 📸
30.09.23 г. Can Yaman участва в събитие в полза на неправителствената организация Santobono Pausilipon, проведено в ресторант Castello Da Vita. (част 2)

Приятен ден и лека нова седмица!

# 106
Добър ден и от мен Simple Smile

Добро начало на седмицата, с невероятни новини - всички с нетърпение очакват излизането на Ел Турко Heart

Злате Hug Дисни отдавна решиха да не излъчват Ататюрк!
Сериала от 6 епизода ще бъде излъчен като филм в две части. На 29 октомври 1-ва част по Фокс, на 3 ноември 1-ва част по кината, и на 5 януари 2-ра част по кината.

Ели Hug мен питаш ли ме, едвам заспах нощеска Grinning Кълбо от емоции съм. Никога през целия си живот не съм чакала излъчването на никой сериал толкова много Grinning Сега остава само Джан или Бирсен да кажат къде и кога..
Ами като ни пуснат промо трейлъра Scream направо не знам дали искам да го видя - страх ме е! Grinning Хем ми се иска, хем не ми стиска, "сърби, боли, драго ми е“ - перфектно описание на душевното ми състояние Grinning

Моите предположения за това, къде ще се излъчи:

1. Нетфликс
2. Амазон Прайм Видео
3. Дисни (все си мисля, че е възможно да са си го запазили)
4. Друга платформа
5. Фокс (пепел ми на мислите)

Моето желание е Нетфликс - ще го гледат най-много зрители Hands V

# 107
Момичета, моля, ако попаднете на руски превод на този филм за Ататюрк, да го пуснете в темата. Понеже се ровите във ВК, пък аз така и не се разбрах с тази мрежа Joy

# 108
Да наслагам малко инфо от днес за тези, които не обикалят из нета като клюкарки (като мен) Simple Smile

Обичайния месечен календар на Медиасет,
винаги с Джан Heart или с двойката от Виола Purple Heart

Джан се размърда в ИГ за да сподели от Медиасет календарчето.. Grinning

Джан тази седмица отново е трети. Паднал е малко и с точките,
дълго време е без проект.. а и прекалява с темерутстването в СМ Grinning

Can Yaman е номер 3 🥉сред всички турски актьори и актриси в седмичната класация на IMDb,
започваща на 10/02/23. Той е позициониран като номер 3958 от 11 милиона артисти по целия свят.
Топ 3 за 34 седмици (2023г.) Nature Star
Топ 5 за 39 седмици (2023г.) Nature Boom

Не ми се изчислява колко седмици са минали от началото на годината,
но нямам спомен да съм го виждала извън Топ 5 Wink
няма нужда да казвам, но ще кажа - няма друг като него! Sunglasses

Днес е премиерата на Птичката в Португалия Heart Eyes

Тези дни в Португалия започна и Пълнолуние Heart Eyes
Португалските домакини ще се побъркат кого да гледат -> Ферит ли, Дивит ли?! Nature Fire Nature Fire
Погледнете ги.. и двамата са като дъвка за очите! Heart Eyes Joy

Ели, ок за руския превод Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 19:23 от grozdence.

# 109
Добро утро,момичета!

С ароматно кафенце и със свежи мисли започваме деня си.Нека
 настроението е слънчево, а всичко, с което се захванем успешно.
CoffeeYellow Heart

Грозде Hug,благодаря за инфото!За Дисни знам,че спряха сериала и всички останали.Но все си мислех,че по случай юбилейния празника на Т-я и под нечий натиск ще се съгласят.

Слънчев есенен ден ви желая!

# 110
Тези дни снимат Виола в Остия, голям квартал в Римската провинция, който се намира на море.

Остия се превръща в снимачна площадка: започват снимките на „ #ViolaComeIlMare2 “. Остия е в смут. Не всеки ден ви избират за снимачна площадка. Вместо това точно тази сутрин текат снимките на много обичания от италианците телевизионен сериал Viola come il Mare, точно на паркинга пред библиотеката на Елза Моранте. Снимките ще продължат и утре, 4 октомври. Зоната за снимане е забранена, но любопитни хора и фенове на сериала изскачат да надникнат между камерите и микрофоните с надеждата да видят някои от главните герои, излъчени в най-гледаното време.

# 111
Добро утро,момичета!

В утринната хлад най-приятно е на чашка топло и ароматно кафе.
  Събужда ни за новия ден с вярата, че хубавото предстои,
      а положителната нагласа е добро начало.
Yellow Heart

Ели,благодаря за инфото. Hug Разбрахме къде снимат в момента Виола! Purple Heart

До колкото разбрах от статията накрая пишат,че сериалът ще се излъчва в края на 2023 г.и началото на 2024 г.
...линк за цялата статия....
https://www.ilcorrieredellacitta.com/news-ostia/ostia-diventa-se … come-il-mare.html
превод на руски ез.
Скрит текст:
✅🗞 Итальянское издание

В Остии царит смятение. Не каждый день тебя выбирают в качестве съемочной площадки. Прямо сегодня утром прямо на автостоянке перед библиотекой Эльзы Моранте идут съемки любимого итальянцами телесериала #ViolaComeİlMare
Съемки, которые также должны продолжиться 4 октября.

НОВОСТИОстия становится съемочной площадкой: начинаются съемки фильма «Виола пришла на кобылу»Опубликовано 2 минуты назад il 3 октября 2023 г. - 10:07От Франческа Ди Норафиолетовый, как море в Остии
В Остии царит смятение. Не каждый день тебя выбирают в качестве съемочной площадки. Вместо этого прямо сегодня утром прямо на автостоянке перед библиотекой Эльзы Моранте идут съемки любимого итальянцами телесериала « Виола как на море». Съемки, которые также должны продолжиться завтра, 4 октября.

Зона закрыта, но любопытные люди и поклонники сериала заглядывают, чтобы подсмотреть между камерами и микрофонами в надежде увидеть некоторых главных героев в эфире в прайм-тайм на канале Canale 5 с 30 сентября прошлого 2022 года, многие надеются получить автограф или даже фотографию с Франческой Киллеми или #ДжанЯман.

Сериал будет транслироваться начиная с конца 2023 года и начала 2024 года.

Вся статья https://www.ilcorrieredellacitta.com/news-ostia/ostia..

🆕🇮🇹📽🎬
от актьорския състав на сериала "Виола като морето 2".

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 112
  • Козлодуй
Тези дни в Португалия започна и Пълнолуние Heart Eyes
Португалските домакини ще се побъркат кого да гледат -> Ферит ли, Дивит ли?! Nature Fire Nature Fire
Погледнете ги.. и двамата са като дъвка за очите! Heart Eyes Joy

Ох, не знам кой го е правил това клипче, ама и аз се побърквам, като ги гледам Heart Eyes Двамата ми най-любими герои на Джан...

# 113
Хай, хай, рагаци! Simple Smile

Ели, Злати, Сънчо Hug Kissing Heart

Нося малко ново инфо Simple Smile

Sign Clapper Джан на снимачната площадка в Остия Heart Eyes

Sign Clapper Към екипа на ViolaComeIlMare2 беше добавен допълнителен режисьор,
който е режисьор на проекти като "Doppia Luce“, "Blanca“ и "LEONARDO“

🆕✒📰 Италиански медии:

В новите епизоди на Viola come il mare 2 с Джан Яман ще бъде разкрита истината за миналото на инспектор Демир.

Какво ще се случи в новите епизоди на сериала Viola come il mare 2 с участието на Can Yaman и Francesca Killemi?

След добрия успех на първия сезон, който беше гледан средно от почти три милиона зрители по Canale 5, сценаристите вече работят по финализирането на сюжетите и интригите, които зрителите ще видят във втората част на поредицата на Mediaset.
Ще има обрати, като този път голямо внимание ще бъде отделено на обратите на Франческо Демир, чаровният инспектор, изигран от турската звезда, който омагьоса италианската публика.

Драмата с участието на Джан Яман ще се завърне с нови епизоди, фокусирани върху събития, свързани с болезненото и тайно минало на Франческо Демир.
Това потвърди сценаристът Елена Букачо в интервю, в което разказа какво ще се случи и какво зрителите ще могат да видят във втората част на сериала.

„Какво да очакваме? Франческо така и не успя да вземе решение за връзка с нея и Виола ще трябва да разбере защо се е случило това“, казва сценаристът за Viola come il mare 2. „Тя ще трябва да му помогне да се срещне с призраците си и това ще бъде начинът за да се увери, че най-после е готов да се отвори за истинската любов", добави още веднъж сценаристът на Viola come il mare 2, потвърждавайки, че ще бъде отделено много внимание на събитията, свързани с Франческо Демир. Вторият сезон, в който очарователният инспектор, изигран от Джан Яман, ще намери повече общо със себе си.
Ако в първия сезон беше отделено много място на възходите и паденията на журналистката Виола, търсейки отговори на въпроси за нейното минало, то във втори сезон на Viola come il mare основното внимание ще бъде обърнато на миналото на Франческо. „Защо не може да изживее пълноценно връзката си с хората, които обича?“, заяви сценаристът на драмата Canale 5, разкривайки, че това ще бъде един от въпросите, на които ще трябва да се отговори по време на втората глава.
Накратко, всички предпоставки за повторение на успеха на първата серия изглежда са налице и феновете вече нетърпеливо чакат да видят новите епизоди.

Основния фокус ще бъде върху Джан (миналото на Франческо) Heart Eyes сега вече мога да кажа, че очаквам с голямо нетърпение втория сезон Wink Purple Heart
Злате, медиите пишат за излъчване в края на годината още откакто почнаха снимките, ама те са по-големи фантазьори и от нас феновете Grinning

-------------

Repost @madalena_aragao_
"EL TURCO" #comingsoon

https://www.instagram.com/p/Cx8ynmpoO_g/ Notes

Тръпки ме побиват вече като видя нещо свързано с Ел Турко.. да си призная и нервите ми са опъват при всяко споменаване Grinning айде дано тези дни има инфо Hands Pray
Голямо щастие ще е когато обявят премиерата на Ел Турко, ама голямо! Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 16:12 от grozdence.

# 114
  • Козлодуй
Нова публикация в IG @#CanYaman
„Между един дубъл и друг по време на интензивен снимачен период, една събота, посветена на вас.
Винаги ви благодаря за вашата чувствителност и щедрост.“
Позилипо 30.09.2023 г
Всички снимки в профила му в ИГ, и в Туитър са ги препубликували много пъти.
https://twitter.com/CanYamanEnglish/status/1709567976914190760
https://www.instagram.com/p/Cx-i8dDM4tm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D&img_index=1

# 115
Ей, появи се бе.. Heart Eyes
иначе преди обед пусна Стори с парфюма и аха-аха бях на косъм да му се разсърдя Joy

видеото с линкче от ТТ:
-> https://twitter.com/katrin_ns/status/1709583239592001949 Heart Eyes

и нагледно малко красота ненагледна.... Heart Eyes

Мариано: "Хайде брат браво"

А другия брат само лайва:

=======================

Селфи на снимачната площадка Sign Clapper
Can Yaman с Goffredo Maria Bruno (актьор от ViolaComeIlMare2)
"В крайна сметка всичко е игра"

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 20:14 от grozdence.

# 116
Тези братя да вземат да направят едно турне заедно, предлагам аз Joy

# 117
Добро утро,момичета!

Кафето е ароматното начало на утрото,
а усмивката и позитивните мисли са чудесна
  комбинация за стартиране на новия ден.

5 октомври - Международен ден на учителя!  
Black NibЧестит празник на всички, за които учителската професия
  е призвание, мисия, отдаденост, отговорност, орис и съдба!
Book
Скрит текст:

Благодаря ви за снимките и инфото от вчера! HugTwo Hearts

🆕 📰 ✒ 🇹🇷
от ДИЗИ ДОКТОР
Джан Яман отново срещна вълна от любов.
Джан Яман, който продължава кариерата си в Италия, стартира нов солидарен проект с основаната от него асоциация Джан Яман за деца в Италия и на 10 март започна турне в Италия в проект, наречен „Break the Wall Tour“.
Продължават новите организации на сдружението, което помага на децата с получените приходи. Яман, който има натоварен работен график, както и сериала Viola come il mare, в който играе една от ролите, посвети миналата събота отново на организирането на сдружението. Актьорът, който беше посрещнат с огромно изливане на любов, сподели публикации от този ден в социалните мрежи и каза:„По време на натоварения снимачен период съботата е посветена на вас. Винаги ви благодаря за вашата чувствителност и щедрост.“
Желая ви хубав есенен ден!

# 118
Злати, честит ден на учителя, със закъснение Simple Smile

# 119
Добро утро,момичета!

"Спрете да мислите какво може да се обърка и започнете да
мислите за това, което може да се подреди добре."
CoffeeYellow HeartFlowers Maple Leaf

Ели,благодаря! Two Hearts

...от вчера....🆕 🇮🇹 🎬
От сета на  "Виола, като морето 2"...Джан Яман 05.10.23г.

🆕 🆕 🆕
и...от Франческа Килеми в #IG
✒Най-доброто от случилото се Flowers Cherry Blossom

Скрит текст:

Приятен есенен ден!

Общи условия

Активация на акаунт