🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 53 879
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета! Kissing Heart Revolving Hearts

Край на чакането! Ей го е..... Heart

# 91
Добро утро,момичета!

Днес септември си отива. Поглеждаме напред с надежда за късмет,а
 на вратата нов месец чука и вярваме, че носи ни сполука. Най-вече
  да си пожелаем здраве, а с всичко друго успешно да се справим.

Грозде, благодаря за инфото. Revolving Hearts

Приятни почивни дни!

# 92
Привет и от мен! Simple Smile
Злати Hug Gift Heart

Всички отчаяно търсят съдържанието на Джан.. Joy Sunglasses

Браво на Фарук - в защита на Ханде:
(иначе на този човек му имам зъб, алчен тип и фурнаджийска лопата)
Цитат
Фарук Тургут: "Турция обсъжда актьорската игра на Ханде, но когато публиката в Южна Америка я гледа, те не казват „Колко ограничена е нейната игра“, те я следват с възхищение. Не разбирам защо правят момичето изкупителна жертва. Другите по-добри ли са? Все едно всички правят изпълнения достойни за Оскар, само Ханде е лоша! Освен това момичето няма проблеми като другите. Всеки трябва да приеме това, Hande Erçel е името, което гарантира задграничните продажби на даден сериал. Това означава оцеляването на продукцията.”
Предполагам много му се иска да я окомплектова с Джан.. да се чуди после къде ще прибере толкоз пара.. Joy
На мен Ханде ми беше безразлична, но напоследък колкото повече хейт събира, толкова по-симпатична ми става.

===================

БОМБА Misc Bomb Джан в ИСПАНИЯ!
Испанските рагаци ще полудеят Grinning много летяха до Италия за спирките на турнето..

📌BREAK THE WALL TOUR - Уникално събитие в Испания

Място: Коктейл клуб Skyfall
Дата: 10 февруари 2024 г. (събота)

Адрес на мястото: Avinguda de la Granvia de l'Hospitalet,
144, 08907 L'Hospitalet de Llobregat,
Барселона Информация: +34 646 546 352

Joy коментар в итал. група:

"Уникално събитие на Break The Wall Tour в Испания
Обиколка за входна вечеря с коктейл ще има цена от €200
Вход за нощен клуб €100
Информация +34 646 546 352
Билети в продажба следващия понеделник"

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 17:13 от grozdence.

# 93
И на мен напоследък Ханде взе да ми става симпатична. Може би, защото вече няма общо с Киро Joy Според мен Джан и Ханде ще избият рибата като екранна двойка, ама може момата да я е страх от Либидото Grinning

Иначе Джани е много готЯн на последната си фотка, сефте Grinning Да видим сега кое ще успеем да дочакаме първо, Виола ли, Ел Турко ли..

А Джан нямаше ли да участва в новия сезон на Имаш поща или аз вече се обърках?

# 94
Ели Hug цял месец шумяха в пресата, че ще е гост в Амиджи на 24-ти, но се оказа фалшива новина Grinning
За Имаш поща не съм чела нищо, те май откриват сезона през януари Grinning

Има пълна версия на интервюто с Фарук за индустрията като цяло:
(има няколко изречения шедьовър, струва си да се прочете) Grinning
-> https://10haber.net/2023/09/30/hande-erceli-gunah-kecisi-ilan-et … ptirmiyor-260623/

Впечатлиха ме последните му изречения Grinning
той просто се подиграва с всички - "боклук" вика Close луд бизнесмен! Grinning
и думите му: "все едно всички останали са достойни за Оскар" луд, луд е! Grinning
Хиляди пъти благодаря Hands Pray че Джан се осъзна навреме и се махна от тази мръсотия (евтина посредствена среда), явно е усетил накъде вървят нещата....

П.П. сайта не ми дава да копирам, затова направих само този скрийншот Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 22:54 от grozdence.

# 95
Ааа, ясно, не е Имаш поща, ама все е при Мария ди Филипи Grinning за това се обърках.

А бай Фаро, да не се оплаква! Имаше златен петел в ръцете си, а направи всичко възможно да го изпусне. Дали не му е тъпо? Ако Джан още беше под крилото му, щеше да продава сериалите в чужбина и щеше са има много повече от 60 млн турски лири, ама нали е глупав... какво се оплаква сега.

# 96
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не го възприемам като оплакване. Позволил си е да каже грозната истина. И според мен е прекален оптимист твърдейки, че само 25 от 40 сериала са боклук. Според мен са поне 35. Дори и Джан трудно би продал нещо, което не става за гледане. Публиката може да се излъже само веднъж. На втория път просто няма "да влезе в салона". Разбира се, все ще се намерят мазохисти, готови да си причинят всичко заради едното име, но те дали ще са достатъчни да покрият финансовите разходи на продукцията? Wink

И последно, но не на последно място, дали не е по-добре да казваме, че Джан се е отървал от бай Фарук, вместо това, че бай Фарук е изтървал златна кокошка?

# 97
Ели Hug както и да го наречеш този двуличен пислик, все ще му е малко.. Joy

Профи Hug
Джан се отърва, а Фарук го изтърва Grinning както и да го кажем все едно.. Grinning И аз съм ЗА числото "35" Joy

Джан е повече от добре сега в Италия Hands V погледнете го:

Джан Яман днес 30.09
📍Posillipo - Napoli

(направих стоп кадри, няма снимки все още) Heart Eyes

В ТТ/ИГ е пълно с клипчета (лошо к-во от публиката), но ми липсва инфо за това събитие..
Прочетох че е в някакъв замък (с ресторант), имало е вечеря преди това.
Видях, че му връчиха 3 награди Trophy Trophy Trophy
Не се съмнявам, че са много заслужени - за Джан и екипа на "Can Yaman For Children" Hands Clap
малки дечица връчиха наградите на Джан (може би двете са за Роби и Франси) Revolving Hearts
Той държа дълга реч, слушах го, колкото да му чуя гласа без да схвана и една дума. Надявам се утре да имаме превод Simple Smile

На всичкото отгоре е много, много сладък!! Heart
Ето го бъбривото ни момче Heart Eyes
-> https://twitter.com/silbigg/status/1708245202953961955/video/1

(в линка са две клипчета)

пристигането му - посрещнат с фойерверки:
-> https://www.instagram.com/p/Cx1qo51NgSh/
-> https://twitter.com/silbigg/status/1708253965983306103

Сред италианските рагаци чета чатове/спорове, откъде тази публика е разбрала за това събитие, при условие, че всичко е толкова мистериозно и никой нищо не е знаел предварително, почти се изпокараха в няколко групи Grinning Присъстващите защо са скрили и не са казали на останалите (и такива подобни обвинения), кои са те, дали са фенки? или "обикновена нормална публика" GrinningHands V

=================

П.П. чаках за превод, но нямаа, лягам, че много окъснях.. 5 часа е Grinning

Докато чаках изгледах трети епизод на "Друг човек" с Бурак и Ханде. Бурак е невероятен, много, много добър!

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 05:41 от grozdence.

# 98
Добро утро,момичета!

Кафето е сервирано и ще го пием в първия ден на октомври.
Честит ни  нов месец! Flowers Fallen LeafНека бъде изпълнен със здраве, любов,
красота и сбъднати мечти!Ползотворен, топъл и успешен месец!

Грозде Hug,благодаря за новините и снимките! Revolving Hearts За продуцента вие сте казали всичко! Simple Smile

Това открих на сутринта като инфо....
🆕 🆕 🆕
30.09.23 г. Can Yaman участва в събитие в полза на неправителствената организация Santobono Pausilipon, проведено в ресторант Castello Da Vita (Част 1)

Разбийте стената - Can Yaman за ETS деца

Can Yaman, Roberto Maccellari и Francesco Cirulli бяха поканени да получат почит от @santobono_pausilipon за работата, извършена през последните 2 години с Can Yaman Association for Children и инициативата Break The Wall Tour

📍Castello de Vita - Nápoles - 30.09.2023 г.

Открих и видео от ЮТуб....може с автопревод на бълг ез. да разберете речта на Джан...

https://youtu.be/sgcKjj2VvfI?si=Mml7XXixHFckZ0CD

Желая ви щастлива неделя!

# 99
  • Козлодуй
2500 селфита за една вечер!
Уникален е Джан! Heart
Изгледах видеото в ютюб с автоматични субтитри, зле са, но все пак слушайки със съвсем слаби познания по италиански и четейки, може да се навържат нещата, които говори. Благодаря, Злати! Heart
Грозденце, Ели, Профи Heart И на вас благодаря!
Бях доста ангажирана тези дни, 3 пратки от Германия и една огромна от Еквадор (с китки), ходих да видя мама, внуци, поливане...Но все пак загледах Великолепният век и май се зарибих, щото вече съм на 5ти епизод Smile
Слънчева и цветна неделя ви пожелавам Flowers Hibiscus Nature Sun With Face

# 100
Злати, Сънчо Kissing Heart Kissing Heart
Елке Kissing Heart нищо не казваш за панталончето и ризката на Джан в цвят каки.. Rolling Eyes ти си ни модния спец Wink назначена си!

И още един път да кажа - заслужени награди за Джан, Франси и Роби,
за тяхната красива и солидарна работа с отдаденост и страст.. в полза на децата Hands Clap Revolving Hearts

Надявам се по-късно да има хубави снимки и видео, имаше професионални фотографи на събитието.
От този фотограф например чакаме снимки -> https://www.instagram.com/stories/deinnocentisph/3203524866999471766/
За Злати (която е без ИГ) сторито на фотографа в публикация -> https://www.instagram.com/p/Cx1Ym8JPlTl/

Част от речта на Джан:
Цитат
В Позилипо в замъка Де Вита, Джан Яман и екипа на CanYamanForChildren са възнаградени за социалния си ангажимент с BreakTheWallTour2023.

🎤Какво ми остава... Връщам се с времето и усещането, което имах от това турне. Беше страхотно турне. В смисъл, че успях да видя Италия по различен начин, не като турист, но... Там, където бяхме, успях да се запозная с местните... тоест успях да видя културата на тези места, различни неща, кухня, какво още... самите градове, за мен това беше много важно, защото успях да опозная Италия по-дълбоко и по-добре. Срещам хора, които ме обичат... въпреки всичко... имаме и различни чувства, защото се смеем помежду си, като приятели... За мен това беше специално турне, специално, защото сутрин бяхме заедно с тийнейджъри или деца в училища или болници, а през нощта организирахме дарителски акции на събития, така че бях само с хора, които ме обичат.
- Беше прекалено, нали?
- Феновете могат да коментират по-добре... Да, имах нужда да почивам цяла седмица, защото накрая се превърна в представление. Grinning Трябваше да забравя за връщането, "прецаках се", казано на италиански. Grinning Накрая след всичко това, трябваше да спя три дни без прекъсване. Но цялостното усещане е удовлетворение, уникално преживяване в този смисъл. Където и да отидехме, имахме спомени, история за разказване. Забавна история за смях... Винаги има какво да запомните. Нещо като "Помните ли...?" И това е нормално сред приятели... Беше толкова красиво! Много красиво! И се надяваме, че това турне ще стане постоянно...
Може би ще го превърнем във фестивал, където приветстваме други хора като партньори и... нека правим повече жестове на доброта и кой знае, може би ще се превърне в по-голямо събитие, на което може да се наслаждаваме на общуването с други хора, така че да сме в полза на децата и младежите и на цялото човечество. Надяваме се, че можем да постигнем това.
Hands Clap Hands Clap Hands Clap
Просто не знам какво да кажа, все повече и повече му се възхищавам..... Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Другата седмица би трябвало Джан и екипа на Виола да заминат за Палермо.

П.П. В очакване съм и съм нетърпелива да разбера за какво беше посещението на мениджърите в Ай Япъм и Лукс Виде.. не съм забравила и постоянно го мисля Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 16:08 от grozdence.

# 101
Какво да кажа, Грозде, за дрехите на Джан? По-добре без тях Joy Ах, как не ме е срам, човекът с благотворителност за деца се занимава, аз пак глуости говоря Grinning

Защо ще ходят в Палермо? Нали Джан обяви края на снимките?

# 102
  • Козлодуй
Видях нещо у фейса, ама понеже не мога да го копирам като текст, го краднах като снимка Smile
Не ми е толкова интересно как са избрали точно Джан за ролята на Франческо Демир, а фразата "работехме върху Сандокан". В крайна сметка това само проект ли е, правили ли са нещо вече, съвсем се обърках...

# 103
Внимание, внимание!! Misc Bomb Джан вчера е говорил за Ел Турко - СКОРО ще бъде в ефир! Nature Boom

"El Turco ще бъде в ефир скоро и нямам търпение“
-> https://twitter.com/Mariagenn59/status/1708606756874543443

всичко казано за Ел Турко тук -> https://www.instagram.com/p/Cx3qPH_oD-b/

"Ел Турко разказва за войник, който е прогонен от земята си,
той е ранен, но иска да изчисти името си.
Той намира убежище в Моена, италиански град,
това е истинска история в действителност, след това се влюбва в италианка,
остава там и спасява тези хора, като ги обучава, така че той е герой...
в съвременния живот ние също трябва да бъдем герои.
El Turco скоро ще бъде на път и нямам търпение."

Can Yaman 30 септември 2023 г.

преводите взех от тук:
https://twitter.com/Mariagenn59/status/1708595529276404191
https://twitter.com/GalAmaCan/status/1708631352650670531

Фенките веднага са започнали да притесняват лейди Бирсен Grinning

==========================

Ели, ти пък.. де да беше така Grinning Край на снимките за тази седмица! Joy За Палермо през октомври Франческа спомена в интервю, също каза, че снимките ще продължат 6 месеца Grinning по мои сметки до декември..

Сънчо, сега ще ти напиша каквото помня, че и аз като Ели забравям много Simple Smile През 2021-ва Джан започна подготовка, тренировки по бойни изкуства, езда и т.н., няколко месеца се подготвя човека. После отложиха снимките заради ковида (затворени дестинации на екзотичните острови). После Лукс Виде си продаде голяма част от акциите на американската компания "Fremantle Company", като Бернабей остана президент или там какъвто се води "шеф". Не помня кога, май миналата година Скот Розенбаум публикува стори със сценария на 1-ви епизод (има го назад в темите), а Доменико Сика през октомври 2022 г. публикува в ИГ, че разузнава дестинации за Сандокан в Камбоджа и Тайланд:

Скрит текст:

Скрит текст:
Доменико е от екипа и на Ел Турко, държа го под око и заради двата проекта Simple Smile

Тази година в интервю Лука Аржентеро избран за ролята на Янез каза "работата по проекта е в ход, това е мащабна продукция, изисква повече време"
Преди месец Лука Бернабей празнува откриване на ново студио във Формело, и каза "снимките на сериала Сандокан също ще пристигнат тук".
Джан също скоро каза, че се надява (или че са обещали) през март да започнат снимките на Сандокан.
(този каза, онзи каза.. само го повтарям това "каза") Grinning

Ето ти и една тренировка от подготовката за Сандокан:
(Джан я публикува повторно миналата година)
ИГ Джан - април 2022
"Въпреки това, мога да кажа, че ми липсват много от тези специални тренировки,
които трябваше да бъдат прекъснати.
Очаквам с нетърпение да ги продължа оттам, където спряхме.
Останете на линия, ще продължа да изненадвам..."
-> https://www.instagram.com/reel/Ccnbq3JgdlM/ Heart Eyes

Има много статии в пресата с инфо за екипа, ето заповядай:
-> https://deadline.com/2021/06/lux-vide-italian-drama-sandokan-wit … nbaum-1234779355/
-> https://variety.com/2021/tv/news/lux-vide-barbara-pavone-sandoka … aggio-1235085586/

Някои от тренировките за Сандокан в ИГ на Джан (давай със стрелката надясно):
-> https://www.instagram.com/reel/CNIfy5PqPVf/

П.П.
Беше ми много приятно да се поровя из нета и да си припомня Simple Smile ако има неточности или съм сбъркала нещо, може да ме поправите Simple Smile доста се развълнувах, бързах да се изкажа и писах на тъгъдък, дано ми се разбира.. Grinning

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 04:54 от grozdence.

# 104
ЗА Виола и аз се изненадах, че свършват снимките, ама съм скарана с времето и викам си, явно са го заснели вече Joy

За Ел Турко, ще кажа "хади бакалъм" Grinning Душичката ми трепти в очакване на този сериал!

За Сандокан малко позагубих надежда, дано все пак да се случи Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт