Край на чакането! Ей го е.....

Джан в ИСПАНИЯ!
много летяха до Италия за спирките на турнето..
коментар в итал. група: 
Според мен Джан и Ханде ще избият рибата като екранна двойка, ама може момата да я е страх от Либидото
Да видим сега кое ще успеем да дочакаме първо, Виола ли, Ел Турко ли..
цял месец шумяха в пресата, че ще е гост в Амиджи на 24-ти, но се оказа фалшива новина 

луд бизнесмен!

че Джан се осъзна навреме и се махна от тази мръсотия (евтина посредствена среда), явно е усетил накъде вървят нещата....
за това се обърках.
както и да го наречеш този двуличен пислик, все ще му е малко.. 
както и да го кажем все едно..
И аз съм ЗА числото "35"
погледнете го:

Присъстващите защо са скрили и не са казали на останалите (и такива подобни обвинения), кои са те, дали са фенки? или "обикновена нормална публика" 

Нека бъде изпълнен със здраве, любов,
,благодаря за новините и снимките!
За продуцента вие сте казали всичко! 

И на вас благодаря!

нищо не казваш за панталончето и ризката на Джан в цвят каки..
ти си ни модния спец
назначена си!

Трябваше да забравя за връщането, "прецаках се", казано на италиански.
Накрая след всичко това, трябваше да спя три дни без прекъсване. Но цялостното усещане е удовлетворение, уникално преживяване в този смисъл. Където и да отидехме, имахме спомени, история за разказване. Забавна история за смях... Винаги има какво да запомните. Нещо като "Помните ли...?" И това е нормално сред приятели... Беше толкова красиво! Много красиво! И се надяваме, че това турне ще стане постоянно...

Джан вчера е говорил за Ел Турко - СКОРО ще бъде в ефир!

Край на снимките за тази седмица!
За Палермо през октомври Франческа спомена в интервю, също каза, че снимките ще продължат 6 месеца
по мои сметки до декември..
През 2021-ва Джан започна подготовка, тренировки по бойни изкуства, езда и т.н., няколко месеца се подготвя човека. После отложиха снимките заради ковида (затворени дестинации на екзотичните острови). После Лукс Виде си продаде голяма част от акциите на американската компания "Fremantle Company", като Бернабей остана президент или там какъвто се води "шеф". Не помня кога, май миналата година Скот Розенбаум публикува стори със сценария на 1-ви епизод (има го назад в темите), а Доменико Сика през октомври 2022 г. публикува в ИГ, че разузнава дестинации за Сандокан в Камбоджа и Тайланд:

ако има неточности или съм сбъркала нещо, може да ме поправите
доста се развълнувах, бързах да се изкажа и писах на тъгъдък, дано ми се разбира..
Препоръчани теми