Ина.че ще разчупя малко, ама се впечатлих от новия вид на Чаатайчо. Нося ви го, ако сте пропуснали... Отслабнал, вкарал се е във вид, пуснал къдриците ала Джан.. браво, харесва ми!
и на мен много ми хареса Чаатайчо на тази снимка! Даже със Сънчо го обсъдихме преди 3, 4 часа
щом е за нещо хубаво, пропуски няма!
Инеса (админката на Тийми) ще се изприщи

бях я забравила.. а не е за забравяне! 

Големи сте изневернички*! 
За мен едно мъжко лице трябва да притежава доза характер и сила. Излъчването - харизма и сексапил на талази.. Тялото - стегнато, релефно с издължени мускули (не обли) и ръст с нужната височина съответно. В такъв случай, няма смисъл да се включвам в обсъждането на гореспоменатите чужди мъже, нито в снимкопотока*, ако ме разбирате..

Сънчо почна ли го?
и аз съм съгласна със Злати, Джан е несравним!
Такава суша не е имало никога... ей, а едно време знаехме къде е бил, какво е ял, какво е пил, кога си е легнал, с коя си е легнал..
като спря да поства, хейта към него не секна и все така си го обсъждат.. та какъв е извода, да поства пак, скучно ми е на мен вече.. Да е жив и здрав, дето се занимава с фондацията си, в това спор няма, но аз съм си клюкарка, искам да има екшън, нещо за обсъждане

Мале, сещам се за любовните му умения - сторитата с "аморе-тата" и сърцата, яхтените изпълнения и другите глупости.. и си отменям горното желание!

Стресна се момчето от всичките ревниви фенки и се крие сега. А едно време пускаше самолети с преложения за брак.. ех.. 

Препоръчани теми