🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 54 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гея, няма да те бием, споко Wink И аз го харесвам повече с къса коса.
Станахме три. Wink

Грозде, изобщо съмнявала ли си се в английския му? Не, нали? Няма начин да не му е перфектен щом е работил като адвокат  в истанбулския филиал на ПрайсуотърхаусКупърс. Иска се владеене на езика писмено и говоримо на работно ниво.
И аз като Елка се кефя на Йози всяка делнична вечер. Жалко, че бързо ще свърши, а следващата порция Джан Яман не знаем кога точно ще я получим.
Обаче аз не си падам по исторически филми и съм с едно наум как ще го гледам Ел Турко. Ей такива едни притеснения ме глождят.

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Ще гледаш само Джан и ще ти мине нежеланието за историческия филм Simple Smile На моменти си мисля, че мога да го гледам да чете телефонен указател, толкова ме кефи...

# 137
Добро утро!

С къса или с дълга коса всякак ще го гледаме! Simple Smile

🆕 🆕 🇮🇹 📸
Джан Яман с Пино Локонсоле(певец-шоумен)

Щастлив ден ви желая!

ПП Тази сутрин сте се разписали...изскачат ми непрекъснато отговори...Wink

# 138
На моменти си мисля, че мога да го гледам да чете телефонен указател, толкова ме кефи...
Топ коментар! Joy

Профи, няма да е съвсем исторически, споко Wink

"Екшън, приключенски, драма"

# 139
Ще гледаш само Джан и ще ти мине нежеланието за историческия филм Simple Smile На моменти си мисля, че мога да го гледам да чете телефонен указател, толкова ме кефи...

JoyJoyJoy падам!

Английския му е много добър, а ние гледаме някакви стари клипове. Сигурна съм, че го е подобрил, особено за ролята на Балабан.

# 140
  • в сърцето на един мъж...
Ми ся не съм ли права??? Изобщо не го слушам понякога какво говори, той е наслада за очите - така сладко приказва. Вече месеци го следя, ами все още го харесвам, няма нещо, което да не ми харесва.

# 141
  • Козлодуй

С къса или с дълга коса всякак ще го гледаме! Simple Smile

Абсолютно, всякак го харесвам и аз!
Колкото до езиците, Джан е перфекционист във всичко, което прави.
Благодаря ви, момичета, за всичко споделено Heart Не съм имала време да ровя за инфо, вие сте ми първоизточника.
Усмихнат ден на всички Flowers Hibiscus

# 142
Сънчо, то инфо няма... Точим лиги по стари образи Grinning Стари, но златни! Heart

Ако имате нужда от опресняване на знанията си по анатомия на мускулите, заповядайте Joy

# 143
Гея, ние можем да си се шегуваме от време на време, но това че няма нито един кусур си е голата истина (като натъртвам на голата)! Joy

Вижте каква кукличка са пуснали в продажба Grinning ако направят по-добър дубликат, ще има много желаещи да я купят! Hands V
Онлайн речник:
"Значение на думата дубликат
Втори екземпляр, който замества оригинала при нужда"
Joy

А за косата с къса или с дълга? И аз си го харесвам всякак. И рапон да ми дойде, няма да го върна.
Но ако трябва да съм честна, с дълга ми е по на сърце- с пусната или на кок, няма значение..

От няколко дни се въртя като обран евреин покрай това видео и си го гледам нон-стоп в свободното време.
На първата половина си поемам въздух, а на втората не дишам....
Моля заповядайте -> https://www.instagram.com/p/CxoVrYIILdm/ Nature Fire дългокос е, който не го харесва обрасъл, да не гледа! Wink

# 144
Е, много ясно, че няма да го върнем, дали с къса, дали с дълга коса. Все ще го взема, имам ли избор Joy Но, ако ми дойдат на прага Ферит, Дивит, Йозгюр и Франческо, след като се освестя от припадъка Joy, ще избера Йозгюр.

# 145
Пауза на "глупостите" за малко.. Grinning
Джан е пуснал публикация!

ИГ Джан:
Ново признание за турнето "Break The Wall Tour" и @canyamanforchildren
по време на представянето на победителите в единадесетото издание на конкурса „Orizzonti Solidali“.
Благодаря на De Cecco и фондация Megamark за поканата и за техния постоянен социален ангажимент.
Топли поздрави за прекрасната Пулия и град Бари.
Работим по нови цели и по новото турне, очаквайте!

Най-после ХД видео. Джан както винаги е прекрасен!
-> https://twitter.com/Mariagenn59/status/1711672820416008193 Cupid

Мога само да кажа - едно голямо БРАВО! Hands Clap
Голяма гордост ни е, голяма..... Heart Hands Pray Hands Clap

Animal Bear

Nature Sunny

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 13:55 от grozdence.

# 146
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното от вчера! HugTwo Hearts

и др. от мероприятието...

🆕 🇮🇹 📽 📸
Пристигане на Джан Яман в Трапани (Сицилия)

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456256396%2F65c9215039f0e718d0
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456256398%2F99b88e2ba7decbd716

Желая ви приятен ден!

# 147
Любима сцена Joy Голям е образ!

# 148
Добро утро,момичета!

От мен усмихнат Джан,останалото от вас! WinkBlue HeartNature Sparkles

Приятен ден да имате!

# 149
От мен само това: За красивото спор няма-ВСЯКАК! В последните му изяви ми прави впечатление, че изглежда все по уверен и обран без да скрива емоцията си. Абе, открадна сърцето ми завинаги!!
Хубав ден прекрасни!!!

Общи условия

Активация на акаунт