🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 53 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,момичета!

повтарям без надписи...

Приятна неделя да имате!

# 526
Привет и от мен, рагаци! Heart

Пристигам със страхотна новина Simple Smile

Утре 11 декември от 18:00 ч. Sala Protomoteca в Campidoglio - Рим
Can Yaman ще бъде награден за неговата артистична кариера и талант на екрана,
както и за неговата социална отговорност TrophyHands Clap

Още една награда (или може би пак две), колко са вече....?? Thinking
Нека не забравяме, че Джан е чужденец в Италия! Кариерата му като актьор в тази страна тръгна мн. добре, стабилна, постоянна и възходяща.. Откакто той пристигна там преди повече от 2 години, не му беше лесно, никак лесно.. като чуждестранен актьор тепърва да навлиза в тази среда, така че всяка награда, която получи, има двойна стойност!! Джан намери правилното място - терен за изява.. Поздравления за него Hands ClapHands Clap и с пълна скорост напред! Nature Boom

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 15:29 от grozdence*

# 527
  • Козлодуй
Много добре си спомням едно интервю на Микеле Мороне, който каза, че в Италия е много трудно да пробиеш, отделно по презумпция италианците смятат, че ако не си грозен, автоматично те нарочват за лош актьор. Мисля, че това е още едно доказателство за таланта на Джан...и всички награди са напълно заслужени!
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/ekskluzi … kele-morone.html#
Някой сеща ли се коя беше серията от "Почукай на вратата ми", в която намираха писмо в бутилка? Много ми е важно да видя точно този откъс, защото някъде бях чела, че е свързано с писмата, които Санем пускаше в Птичката.
Обичам Джан във всякакъв вид и всеки образ, в който съм го гледала, но най-любим в Erkenci Kuş ми е точно този, дивия Heart (няма да ви казвам, че макар да го гледам за 3-ти път и знам какво ще се случи, пак на някои сцени си рева порядъчно Satisfied )

# 528
Честита награда на Джан! Отново оценен подобаващо!

Сънчо, къде пък плачеш на РП? Няма спомен аз да съм се разчувствала на някоя сцена. Или съм се смяла, или съм се ядосвала на тези шматки от махалата. Любопитно ми стана сега Simple Smile

# 529
  • Козлодуй
Ели, аз съм си ревла...На филми рева, на книги, даже на реклама мога да ревна Grinning
На всичките им раздели, а те не бяха малко в тоя филм... сега съм в началото след едногодишното отсъствие на Джан, тази част ми е любима.
P.S. Грозденце, писали сме едновременно Purple Heart Смей се ти, ама не смея да питам в съседната тема Grinning

# 530
Точно вчера свърших с гледането на РП, вече не знам за кой път го гледам Grinning Спомням си, че ревах на два пъти (сега последния път), но не си спомням точно за какво.. Grinning И на мен Дивит ми е любимия ми негов герой (засега), но да видим..  може би скоро ще ми се отдаде възможност да го заменя или с Балабан, или със Сандокан Grinning Но и всички останали са ми любими, офф, обърках се съвсем Animal See No EvilGrinning
Снощи почнах Виолата! Франческо е разкошен.. Nature Fire
Сънчо, не съм гледала Вратата и не мога да ти отговоря, Ели и тя май не го е гледала Grinning (смея се ей така без нищо)

# 531
Вратата не си я гледала и аз, съжалявам, не мога да помогна.

# 532
Привет!

Сънчо, открих превод на писмото в  стара тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1276678.690
# 693

Скрит текст:
Писмото в бутилка на Санем, намерено от Еда и Серкан в последната серия на "Почукай на вратата ми"

"Дълго време съм далеч от теб... Колкото и да се боря, нито успях да те забравя, нито да те оставя. Но как да изтрия такава любов? Годините ме научиха, че любовта не е като тази от приказките. Любовта боли, любовта наранява, любовта подлудява... Но се връща при теб. Ще се върнеш отново, ще опиташ пак и пак ще чакаш. Любовта не е приказка, но е надежда. Моля те, не ме забравяй. Ако е грешка, нека грешим заедно. Ако е огън, нека горим заедно... Моля те не ме оставяй. Бъди с мен, бъди с мен...Санем"
Благодаря Ви за всичко което споделяте и за коментарите! Hug

От Джан Приятна вечер и наздраве с ракийка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
  • Козлодуй
Джан качи снимка в ИГ Heart Eyes
нямам идея нова ли е, или архивна

Мони, благодаря Heart

# 534
Уау Open MouthNature Fire Готови сме за сезон 2, нали рагаци? Nature FireNature FireNature FireHeart Eyes

Луд, луд, луд човек.......................!

(и по-големичка да я сложа, като за лека нощ Sleeping)

Ехехехе, вижте го JoyJoyJoy

Сънчо, Мони Kissing Heart

# 535
  • Козлодуй
Аз искам да знам кой го снимааа Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 536
А пък аз искам да знам, защо не му пробият още една дупка на колана? MaskGrinning

# 537
Аз се чудя защо въобще ги е обул тези дънки Grinning

# 538
  • Козлодуй
Ели Grinning
Грозде Grinning
С глас се хиля тука с вас Heart
А това интервю, което ми попадна преди малко случайно, старо ли е?
https://www.instagram.com/p/C0pQkqqIIWN/

# 539
Не знам нищо, бъгнах.. знам само, че краката ми омекнаха, когато го видях Grinning като реши, че иска да произвежда сърдечни ефекти не предупреждава.. Rolling Eyes такъв си е, крейзи бой (не знам как е на италиански)!! Joy

===========

П.П. Интервюто е старо! А ако беше ново, едва ли някой щеше да се заинтересува от него точно сега Joy

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 20:02 от grozdence*

Общи условия

Активация на акаунт