НАБОР 2004 - студенти

• 74 615
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • 1st floor
Силен и винаги готов да помогне човек беше Деси! От много, много години се познаваме онлайн. Никога не сподели за болестта (мисля, че е още от преди години, когато си отряза прекрасните къдрици) и това, което преживяваше. Винаги позитивна, усмихната. Само последните снимки във фейса издаваха...все се надявах да успее да се пребори! Светъл път, Деси и кураж на момчетата!

# 646
  • Sofiа
Светъл път на душата и!
Направо съм в шок.
Тъкмо почна да се ядосвам с набора и като разбера нещо такова си казвам, "майната му, важното е че всички сме живи и здрави"

# 647
  • столицата
Ох, всички такасе отрезвяваме. Жалкото е, че не ни държи дълго и пак започваме да се ядостваме за дребни неща на фона на подобни трагедии. Дано децата успеят да се справят с този житейски удар!

# 648
  • София
Милата Деска, шокирана съм,  направо ми заседна буца в гърлото от тази страшна новина. Само до миналата седмица качваше снимки на момчето си - от танците, от кулинарните му умения, толкова се радваше на първите му успехи там.. и аз го давах за пример на набора. Отлетяла е спокойна, че момчетата й са самостоятелни и се оправят прекрасно в живота и им е спестила последните мъчителни месеци на борба. 😢
Почивай в мир, Деска! Кураж и сили на семейстото ѝ! Тя ще продължи да бъде до децата си и да ги закриля! Ще ни липсваш тук, мило момиче!😢

# 649
  • София-България, Израел - където си поискам
Много тъжна новина! Съболезнание на семейството и много кураж!

# 650
  • София
Момичета, какво говорите!!! Това...просто не мога да повярвам Cry
Не знаех, че е била болна изобщо. По нищо не личеше, поне тук, във форума! Евала за духа!
Светъл път, Деска Hands Pray Ще ни липсваш!

# 651
  • В светлината на слънцето
Просто не искам да повярвам. Отказвам. Пред очите ми са последните й снимки и публикации. Наистина с каква любов и гордост показваше всеки напредък на набора. И колко много се радваше на всяко негово завръщане у дома. Сякаш предчувстваше, че това са последните им мигове заедно… Не, пак казвам, не може да е истина! Не искам да е истина! Sob
В такива моменти разбираш колко смазващо кратък и често несправедлив е животът. Cry

# 652
  • Варна
Много пъти започвах да пиша, после трих. Не може да е истина. Толкова позитивна беше тук, не я познавам лично. Да е светъл пътят ѝ! Сили и кураж на близките ѝ!

# 653
Здравейте мами,

отдавна не съм писала във форума.
Щерката е в СУ - Руска филология.

Виждам, че сте писали за Деси...
Прекрасна! Да е светъл пътят и... Кураж и сили на момчетата.

# 654
  • София
Минавам да похваля наборката с колоквиума на кости - бил е на три части, изцяло устен. Има 6-ци и на трите части.

# 655
# 656
Бравос! Не съм се съмнявала в малката Санака!

# 657
Браво на доктор Спанака! Похвалвам се с пълна къща, макар и само за три дни.

# 658
kasmet4e, толкова е хубаво с пълна къща
И нашата беше така за три дни до вчера, но още малко и Коледа идва

# 659
  • София
"Спанака" 😂. Развеселих се. Това беше ли в списъка от имена, Сахара?
Шегата настрана, браво на девойката! А как мина изпитът за Dele? За резултати е твърде рано, но как й се е сторил?

Моята девойка ходи за уикенда при приятелките в Милано да си празнува с тях рождения ден. Сега лети обратно към рутината с голяма доза тъга по безгрижния уикенд. За 8-ми декември пак ще отиде натам. Да живей Easy Jet и директните им полети! 😅
Тая студентска работа, дето я започна от скоро, определено няма да й смогне на лайф стайла в почивните дни 😏😆

Общи условия

Активация на акаунт