НАБОР 2004 - студенти

• 74 604
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Лисънинга е бил ужасен. Всички са били в шок - такова нещо не е имало на курсовете. Всичко останало - ОК. Ще видим резултатите.

# 661
Sanaka, шапка свалям за резултата!!! Все така да е ❤
kasmet4e, аз се оплаквам от пълната къща уикенда, но като си помисля какво е да не можеш да си видиш детето, когато искаш 😟 Моят тази седмица си дойде и едвам си отиде. Този "апокалипсис' само в нашата държава може да има. Малко сняг и  блокаж на всичко. Без ток, без вода...

# 662
  • София
При нас е направо недостъпно, ако не си с джип. Има половин метър сняг. Целият Драгалевци и без това прилича на Кербала от разкопки, а сега с този сняг - няма как да мине почистваща машина. Снощи в 10:30 ходихме с ММ да откопаваме и бутаме един младеж, решил да посети наборката, завъртял се и се забил в една преспа. Днес сутринта друг ентусиаст щеше да я взима от вкъщи и да я кара до университета, че тя не може да си извади колата от гаража. Казахме й, че втори няма да вадим от преспите и да я чака на площада.

# 663
Чудесна работа на малката Санака, браво!
На мойта щерка колоквиума по анатомия ѝ е някъде след Коледа, та засега ѝ е широко около врата Grinning
И най-сетне ги издялка пустите зъби от сапун. На дневен ред е восъка Joy

# 664
Моля за бърза помощ
   Имаме 92 продажби за един месец.Следващият месец имаме с 20 продажби повече.Кск да сметнем тия 20 продажби какъв процент са от ония 92?

# 665
  • Deutschland/HE
(20/92)*100

# 666
Демек 20:92 по 100?

# 667
  • София
Да. Simple Smile

# 668
Благодаря !
  Санчо, стискам палци наборката да се е представила на ниво!
  Радвам се за "гостенчетата" ви.

# 669
Момичета, ние кога ще си направим среща?  Януари,след като изпратим децата или сега, преди да ги посрещнем ?

# 670
  • София
Аз нито ще посрещам, нито ще изпращам и ми е все тая. Joy Обаче малко късно ми се струва за организация преди Коледа - докато изберем дата, докато се организираме и ще започнат коледните партита. Януари ми е по-реалистично. Но ако мислите, че можем да се организираме за другата седмица, аз съм съгласна.

# 671
Чудесна идея! Аз съм за януари да е срещата, но ако решим да е декември, няма да се цепя от колектива.

# 672
  • В светлината на слънцето
Не съм се включвала скоро, но както някои вече знаят, неприятностите при нас нямат почивен ден.
Точно на Коледни заговезни мъжът ми ни изостави. Прибра се по никое време, наруга ни изобилно, събра си багажа и се изнесе. Дори не си взе довиждане с децата. Тежко го изживяха, особено сина ни. Той си е дечко още все пак. Близо седмица не знаехме на кой свят сме. Не знаех и как да подкрепя децата. По тази причина питах за юрист. Благодаря много на всички за съветите.
И в края на миналата седмица - нова неприятност. Пострадах лошо и последва ходене по мъките и лекари. В крайна сметка ми се размина операцията (на лявата китка и палеца), само ме обездвижиха и ще имам едно по-дълго възстановяване. Добре поне, че повечето неща минават по ЗК, че иначе щях да се гръмна вече ритуално.
Та ей такива неща при нас. Опитваме се да гледаме напред. Ако има среща, бройте ме. Ще се радвам да ви видя.

# 673
  • София
Lulu, безкрайно съжалявам за всичко, което се случва около вас. Но ти, предполагам, не си била изненадана, защото от дълго време се оправяше сама с всички неприятности и неволи. Понякога е по-лесно човек да продължи напред сам, отколкото с излюзорна “подкрепа” на половинката. В някои случаи дори такъв мъж е допълнителна тежест, а такова съжителство -токсично за цялото семейство.
Желая ти от все сърце лошото при вас да приключи с това. Ти си смела и борбена и не се предаваш лесно! Бъди до децата, говорете, изградете още по-силна връзка помежду си и заедно ще се справите!
Дръж под контрол малчото, за да не търси утеха в разни глупости. Въпреки всичко нека Коледата ви бъде светла, уютна и благословена!
Прегръдки от мен!🤗❤

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 22:42 от Skiorche

# 674
Лулу, от сърце ти желая всички неприятности да са приключили вече. Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт