НАБОР 2004 - студенти

• 74 590
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Лулу, гуш и от мен. Дано с него да си е отишлъл и целият карък, който ви сполита напоследък. Сила и смелост на теб и много добри мисли за децата пращам.

# 676
  • В светлината на слънцето
Както умното ми момиче отбеляза: “Колко по-спокойно е сега”. Наистина беше станало нетърпимо. Честно казано, олекна ми. Макар да знам, че никак няма да ни е леко в следващите месеци, но ще се справим. Малко ме притесни ръката, защото се случи баш в най-неподходящия момент. Но ще се оправи и това. Да ви кажа: от понеделник съм с почти лекарско работно време: направо си изкарвам по една смяна, че и отгоре при докторите. Но поне взеха решение какво да ме правят.
Наборката днес дори предложи да ме съпортва за традиционните ни коледни сладки: тоест аз да напътствам, тя да меси. Щото с една ръка няма начин. А ще съм с ортеза поне 30 дни.

# 677
Лулу, прегръдки, кураж и вярвам, че е за добро. Понякога животът ни помага с такива гадости, колкото и тежко да ни изглежда в началото.
А и честно казано, да ви наругае и да си тръгне е по-добре, отколкото да го направи и да не си тръгне. Hug
Бих се радвала много да се присъединя на следващата среща. Идната седмица не съм сигурна дали ще успея, но ще ви следя за кога ще се организирате Nerd

# 678
  • София
Лулу, кофти серия, да стане така както казва Късметчето, дето отговаря за Късмета и той да дойде на мястото на каръка тая година! Не си сама в неприятностите, и при мен низ от беди тая есен, че и повече, с някакво кофти бъбречно заболяване се диагностицирах, дето боря с костикостероиди и се подух като луна, че и строг хранителен режим, за да оправя доста лоши показатели, сега се проследявам на няколко месеца в болница, но по голямата беда е, че наскоро и майка ми си отиде и това вече е болка и празнота, осиротяла се чувствам без човека, който най-силно и безусловно те обича в този живот. Та дано лошите неща останат в тая година и да гледаме напред в бъдещето, Лулу, което да е добро и да даваме от нашата си, най-силна обич към децата, докато сме тука.
Обратното броене у нас е 16 дни до холандчето! И въпреки, че нямам настроение за празник и ми е тъжно, трябва да сме силни, да опитаме да сме по ведри и да създадем топлина и уют за децата, хеле пък за тези дето са студували и самотували в далечна студена дъждовна страна. Като дойдат у дома да потънат в обич, коледно настроение и вкусна храна!
Аз съм за януарска среща, хем повече впечатления ще сме натрупали за споделяне!

# 679
Лулу, за добро е!
Бора, съжалявам за твоите неприятности!
Знам,че е клише, но нали знаете Няма да е все така!

# 680
  • Варна
Лулу, много съжалявам да прочета за случилото се! Но всяко зло за добро - отървала си се и сега гледай напред! Бързо възстановяване на ръката и спокойно посрещане на празниците!
Бора, съболезнования за майка ти! Концентрирай се върху детето и остави болката настрани.
Голямо гуш 😊

# 681
bora, много, много съжалявам! Прегръщам те! Heart Голяма болка е да си отиде родител. И непрежалима. Знам го от опит, но с татко. Още го сънувам и ми липсва, а са минали почти 20 години. Cry

# 682
Голямо гуш, Лулу и Бора. Силни сте, ще минете и през това. Трябва заради децата да се държим, колкото и да е непосилно на моменти.
Аз изкарах гадния вирус с повръщянето, бях много зле. Предадох го на набора, та 3 дена и той беше на легло. Пропусна едно представяне на проект, но преподавателя излезе човек и отложи техния екип за другата седмица. После с температура отиде на изпита по немски. Но вече е по-добре, стегна се за студенския празник. И гаджето има рожден ден утре, та довечера ще чакат 12ч да празнуват, защото утре за празника всеки си е с колегите. Почти свърши семестъра, толкова бързо мина. Сега ще трябва да заляга за изпитите. Дано му се получат.

# 683
  • София
Значи, всички лоши неща оставяте в тази година и януари ви искам на среща в перфектна форма - физическа и психическа. Казах!
Бора, да оправяш заболяването, пък ние и подута няма да те върнем.
Лулу си знае - по-добре сама, отколкото зле придружена.

Наборката замина на Банско с намерение за здраво празнуване, че бая поучи, а сесията тепърва предстои.

# 684
Честит първи празник на студентите ни! Да си изкарат чудно днес! Heart

# 685
  • Варна
Честит празник на всички студенти! Само хубави емоции!

# 686
Честит Осми декември на студентите! И на празнуващите, и на непразнуващите /ние сме от тях/.
Весели и безгрижни да са днес /и не само/!
И бившите студенти да сме честити, да съпреживяваме отново щастливи студентски години с децата си Heartpulse

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 12:02 от beauty_magnolia

# 687
  • София
Честит празник, настоящи и минали студенти!
Момичета, всичко лошо да оставим в отиващата си година! Прегръдки на всички нуждаещи се:hugs:
И ние сме вкъщи с дрис§драйф вируса, малчо се тръшна вчера. Дано не го лепнем и ние, че голяма гняс!

# 688
Честит празник на настоящите, а и на бившите студенти.

# 689
  • София
Честит празник на всички студенти!
Наборката току що замина, ще вземе приятелите си от гарата и хващат влака за вилата.
Сутринта мъжа ми закара там всичко, което ми бяха написали да купя, поприготвих салатки, баница, ще си пекат скара.
Да ви покажа каква торта им направих, те не знаят, дано я харесат. Не съм  добра по модерните украси, фондани и прочие, но идеята се надявам да им допадне .
Знамената са на държавите, от които са децата.
Едното бг знаме, добре че направих снимката,та да видя, че е наобратно .🤭

Аз се разболях, дано не е прихванала студентката, слагах маска днес, ама снощи....

Весел празник и здраве за всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт