НАБОР 2004 - студенти

• 74 628
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • тук-там
Какво говорите, бе хора! Тя беше активна тук в последно време! Звучеше позитивна, горда и дори щастлива с момчето и, което си беше идвало наскоро.
Лек път на душата и! И поклон пред смелостта и позитивизмът, които прозираха от постовете и!

# 631
Лек полет, адашче. Бори се достойно и смело. Научи момчета си да обичат живота, да се борят за мечтите си, да са силни и смели. ....... все пак спечели войната. Много, много ми е мъчно:disappointed_relieved:

# 632
  • София
Деска, почивай в мир! ❤❤❤
Ти се бори достойно със зъби и нокти!
Съболезнования на семейството!
Ще ми липсват леко шашавите ни и саркастични разговори за Тилбург, децата и живота като цяло! Отгледала са прекрасни момчета, които ще се справят И заради теб! Светъл да е пътят ти, мила Деси!
❤❤❤

# 633
Абсурден живот... Въобще не мога да го асимилирам...

# 634
  • София
Eх, Деска, защо, защо, милата жена, да почива в мир! Осиротяваме без една от нас, тук и в нидерландската тема, и то с хъс за живот и много грижовна мама!
Аз се върнах от Ниската земя, и каква новина тук ме посреща, тъжно!
На момчетата на Деска ще им е трудно, и в чужбина баткото, дали нещо да не се опитаме да помогнем, нашата скромна общност тук, не знам, какво мислите!?

# 635
  • София
Ужасно съжалявам за Деска!😢
Толкова позитивизъм и усмивки лъхаха от нейните постове.
Съболезнования за семейството!

# 636
Не мога да повярвам 😔 по нещо си приличахме, и ние, и синовете ни. Надявах се да се запознаем...

# 637
Каквото и да кажа, ще е малко, съболезнования на семейството!
Това е мъка, която не минава, особено в крехка възраст Sweat

# 638
Много тъжна новина....съжалявам за Деска, толкова приятно ми беше да я чета! Кураж на момчетата ѝ! Sad

# 639
Съболезнования и кураж на семейството!Много тъжна новина!

# 640
  • София
Много тъжна новина...
Нека да е светло на душата ти, Деска!

# 641
  • Cobrs
Един много позитивен и истински човек си е отишъл. Светъл път, Деска!

# 642
Деска беше една от любимките ми тук😢 После изчезна, явно борейки се с коварната болест. Жалко за тази позитивна съфорумка. За мен бе удоволствие да си пиша с нея.
Светъл път на душата й! Съболезнования на семейството й!🥀

# 643
  • Варна
Аз не знам какво да кажа 🥲
Светъл път на душата й, кураж и сила на момчетата🙏

# 644
Шокирах се, като го прочетох. Светъл път на душата й! Толкава позитивна беше в форума, чак не мога да поярвам, че е имала проблеми. Сила на момчетата й!

Общи условия

Активация на акаунт