НАБОР 2004 - студенти

• 75 351
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Варненки, не знам как да попитам, но.....Деската, познаваме се, имаме общи приятели,разбрах от фейса, че е починала.Изказват съболезнования.Аз не вярвам, не искам да вярвам!

# 616
  • София
Стига, де! Disappointed Relieved Тя миналата седмица писа тук...

# 617
  • София
Варненки, не знам как да попитам, но.....Деската, познаваме се, имаме общи приятели,разбрах от фейса, че е починала.Изказват съболезнования.Аз не вярвам, не искам да вярвам!
Уви, май е вярно..
Скрит текст:
И на мен ми беше абонат, да почива в мир. Съболезнования на семейството. От снимките в последните месеци беше видно,  че се бори вероятно с някакъв рак. Sad Разбира се, не съм питала, но  предположението ми се потвърди при един безумен, това много меко казано, коментар под поста й за изпращане на младежа в Нидерландия преди два месеца..

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 11:28 от пенсионирана русалка

# 618
  • Sofia
Миличката! Чета я в нидерландската тема, не мога да повярвам, че я няма и вече няма да я има!😢😢😢
Да е лек пътя й и сили на близките й 😔

# 619
Боже! Сили на семейството!Не искам да вярвам!

# 620
Бог да я прости и упокои душата й!
Съболезнования и сили на семейството!

# 621
  • Пловдив
Лелеее,  марулетке, като започнах да ти чета поста за варненки и веднага ми мина през акъла, че ще пишеш нещо за бедственото положение. А то... непоправимото...
 Искрени съболезнования на цялото семейство.

# 622
  • В светлината на слънцето
Оооо, не, не може да е истина. Не искам да повярвам. Sob

# 623
  • София
Какво говорите, бе хора! Деска? Която пише тук, с един младеж в Нидерландия? Боже! Сили на момчето ѝ! И на цялото семейство, естествено, но детето ще трябва само да преработи мъката и ужасът, дори само като му хрумне да прати някому снимка или да сподели деня си и...няма да може да е на мама!  Disappointed Relieved  Смелост, момче! Заради мама! Cry

# 624
  • София
Какво говорите, бе хора! Деска? Която пише тук, с един младеж в Нидерландия? Боже! Сили на момчето ѝ! И на цялото семейство, естествено, но детето ще трябва само да преработи мъката и ужасът, дори само като му хрумне да прати някому снимка или да сподели деня си и...няма да може да е на мама!  Disappointed Relieved  Смелост, момче! Заради мама! Cry
Скрит текст:
И на двете й момчета,  понеже холандчето има и по-голям брат. Една от последните й снимки в акаунта показваше как са  навън заедно  в хубавото време - мама, тате и и баткото. Sob Много сили им пожелавам на тримата мъже..

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 17:45 от пенсионирана русалка

# 625
  • София
Ох, светъл й път! И сили на близките, особено на децата...

# 626
Не мога да повярвам. Тя пишеше в нидерландската тема и миналата седмица писа. Момчето й си беше тук скоро. Беше много горда с него, как се справя като цяло. Винаги с настроение.....наистина не мога да повярвам. Последно писа на 15 ноември...Сили на семейството!

# 627
Децата й са колкото моите.Големите завършиха една и съща специалност в СУ. Момчетата й са страхотни, Деси ще остави качествена следа след себе си.
   Аз все още не го проумявам, хора.

# 628
  • София
Не мога да повярвам Sad Лек път на душата й. Какво нещо е животът...Sad
Сили на момчетата й!

# 629
  • София
Светъл път на душата ти, Деска Cry

Общи условия

Активация на акаунт