Little Britain - тема 5

• 22 001
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Обади ли сена О2 да ги питаш какво могат да направят за нежелани обаждания.Моят мъж има нокия и видях тази поция разгледай си добре телефона и дано се оправи всичко при теб.Да те питам ти опита ли се да звънеш на номера който те безпокои.
да,опитах се да звьна,но всеки пьт е от различен номер на телефон от варна,и като звьня никои не ми вдига.предполагам че е уличен телефон.благодаря ти за сьветите  bouquet  bouquet  bouquet

# 106
  • Bristol
Ние си седим болни в къщи. По този повод съкратих плуването на брат и вчера и не можах да напазарувам. Тази температура разказа играта на малката.
Днес обаче, въпреки че е с 39, танцува пред ТВто и пее Crazy
Да ви кажа, в последния брой на списанието Health& Fitness има безплатно ДВД с гимнастика, кардио и за стягане, на някаква фитнес инструкторка Joanna Hall. Не е лошо Peace

# 107
Преди време си спомням, че четох на Анна (лестър) пост за Ериксон и похвалата и за телефона и марката и по тази причина си купих Ериксон К750и. Толкова ми е модерен след моята вярна Нокия 8310, че нещо още не мога да му свикна и нарадвам Simple Smile

Моето хлапе го обърна на повръщане днес (дори и в съня си Cry) та утре май ще си седи в къщи.  Sad Ще се редуваме да го гледаме с татито май. Аз сутринта, той следобед. (добре, че имаме тази възможност)

Ани,я си признай, какви си ги вършила по морето без мъжо Grinning

Зори, видях я количката. По принцип всички продукти на пазара трябва да минат през определен стандарт за безопасност и качество за да бъдат допуснати на пазара. Отделен е въпроса, да ли на теб ще ти е удобна. чула съм много противоричиви мнения за триколките -така ли се наричаха? 
Тази определено е съвременна, не знам дали е стабилна. Доста лека ми се струва, за три колелета само... За колко голямо дете става въпрос?

Вие четете ли клюкарски издания за местни известности? Оня ден от рафта на супермаркета ме блъсна новината, че гаджето на Кайли Миноуг я бил зарязал. чули ли сте нещо подобно?
Какво гледате по твто, четете ли, какво- ако имате време изобщо!! Прочели ли сте нещо интересно, споделете?

Лека нощ от мен. Аз се разписах за тази седмица Grinning
Още три дена до уикенда.
  bouquet

# 108
  • Манчестър
Преди време си спомням, че четох на Анна (лестър) пост за Ериксон и похвалата и за телефона и марката и по тази причина си купих Ериксон К750и. Толкова ми е модерен след моята вярна Нокия 8310, че нещо още не мога да му свикна и нарадвам Simple Smile

Моето хлапе го обърна на повръщане днес (дори и в съня си Cry) та утре май ще си седи в къщи.  Sad Ще се редуваме да го гледаме с татито май. Аз сутринта, той следобед. (добре, че имаме тази възможност)

Ани,я си признай, какви си ги вършила по морето без мъжо Grinning

Зори, видях я количката. По принцип всички продукти на пазара трябва да минат през определен стандарт за безопасност и качество за да бъдат допуснати на пазара. Отделен е въпроса, да ли на теб ще ти е удобна. чула съм много противоричиви мнения за триколките -така ли се наричаха? 
Тази определено е съвременна, не знам дали е стабилна. Доста лека ми се струва, за три колелета само... За колко голямо дете става въпрос?

Вие четете ли клюкарски издания за местни известности? Оня ден от рафта на супермаркета ме блъсна новината, че гаджето на Кайли Миноуг я бил зарязал. чули ли сте нещо подобно?
Какво гледате по твто, четете ли, какво- ако имате време изобщо!! Прочели ли сте нещо интересно, споделете?

Лека нощ от мен. Аз се разписах за тази седмица Grinning
Още три дена до уикенда.
  bouquet

Aaaa,трябва да намираш време за четене. Та ако се вярва на вестникарските издания , Оливер Мартинес не само заряза Каили,ами и вече е в прегръдките на Пенелопе Крус....

# 109
Мерси на всички за отговорите за коли4ката. Става въпрос за 1 годишна девойка. Определено много ми харесва коли4ката а и БРИТАКС е доста добра компания.

Мерси още веднъж за отговорите !

# 110

Мерси на всички за отговорите за коли4ката. Става въпрос за 1 годишна девойка. Определено много ми харесва коли4ката а и БРИТАКС е доста добра компания.

Мерси още веднъж за отговорите !

Мисля,че е само за сядане,моя позната имаше такава,но не можеше дасе спуска за спане...

# 111
  • UK
о и аз я следя тази история за Кайли  Grinning тоя имал някакво гадже от Израел и още едно от Лост. И продавал яхтата дето купил за нея и дрън дрън. А тя го поканила на почивка в Мексико пък той не благоволил да си дигне задника. Това е Мира от мен  Grinning
Ние си отиваме в БГ на 21  Grinning

# 112
Здравейте!

Мери, дано се оправи бързо малката  Hug
miravmbd, честит ти нов телефон!  bouquet
Аз за Кайли и Оливие чух по телевизията, но не знаех подробности, а сега разбирам, че вече е с Пенелопе.  Grinning
Аз съм се запалила по Призън брейк, дават новите серии по канал 5, всеки понеделник от 22 часа.

За Бритакс не знам почти нищо, не съм купувала нищо от тази марка, знам само, че в Германия се продават под името Рьомер, но може и да се бъркам. Иначе аз имам триколка, но на друга марка и съм много доволна, много е маневрена. Peace

# 113
Привет девойки  bouquet
Утре ще ви веят снежни бури май Grinning. Очаква се между 10-15см сняг и вече започна да се всява паника Simple Smile Дано и при нас падне малко, макар, че с това море и суб- тропичен климат(!!) едва ли ще се задържи за повече от 1час.

Зори, след като детенце е по- голямо няма да ти трябват екстри като позиции  1-5 на седалката. (четох, че на подобен модел, но дали на същата фирма даже слагали столче за кола отгоре Confused- демек травел систем.) Взимай, аз съм за леките колички (при по- големички деца, кг нарастват), удобна ще е за сгъване и носене по градски транспорти.

Аз направо не мога да повярвам, че Мартинес, след всичката упора, която даде на Кайли по време на борбата с рака, може да постъпи така. Така му се възхищавах -хубав, умен, талантлив, верен, стабилен... Grinning, а то какво излелзе Naughty, но предполагам и на него  му е било трудно, и лесно се е подал на изкушението Confused Млад и активен мъж, цяла година без .. Mr. Green

Вие гледате ли Ugly Betty?  Аз гледах първия епизод. Хареса ми, но от тогава не съм го гледала.
А, я да споделя за нещата, които купих от Българския магазин.
Биволското филе май беше -ми хареса. Ракията -Карнобатски Кехлибар и тя е много хубава. Небесен елексир -със право е наречена.

# 114
  • Bristol
Утре очакваме бедствено положение  Mr. Green Синът ми се надява училището да е затворено Wink  Получихме писмо, че има вероятност това да се случи. От рано сутринта ще пусна местната радиостанция, там ще съобщят кои училища няма да отворят, да не се мъча да карам до училището, че гумите ни не са за сняг, то тук кой ли ползва такива  Laughing
За Кайли днес новината беше, че снощи била на парти в Лондон. С рокля на Д&Г и перлени огърлици за не знам си колко милиона  Money
Мира, аз гледам Ugly Betty, покрай мен и мъж ми го гледа  Laughing Доста серии съм отметнала, но най интересното е, че нито знам по кой канал върви, нито в кой ден  Embarassed Само часът знам, 9пм. Ако пуснеш инфо, ще съм ти много благодарна  Flutter

# 115
Mери, вие не сте много далече от нас, та едва ли и вас ще ви огрее 15см снежна покривка Grinning

Ugly Betty върви по Канал 4, петък от 9.00. Но съм забелязвала че по M4 (хм, така ли се казваше канала или More4 Embarassed Embarassed) го дават през уикенда, но дали е повторение не съм сигурна.
Аз четох спойлери - и гледах клипчета от бъдещите *вече минали* серии и май от там позагубих интерес, сюрпрайз сюрпрайз.

Мери, ти играеш ли още тази он-лайн игра, по която се беше запалила по едно време Simple Smile

Аз пък четох в он-лайн издание на Мирор, че ветринарът, който се е разправял със заразените от птичи грип пуйки се почувствал зле и в момента е болницата в Нотингам, изолиран. Казват, че няма опасност да е заразен със вируса, но статията завършва със случай на починал холандски ветринар, който при изследването на птиците се заразил и починал от фаталния вирус. Confused
Мен малко ме е притеснява факта. Още повече в това време на грипове и настинки.
 Confused

# 116
  • UK
а да, има изложба във Виктория&Албърт на рокли на Кайли и предполагам разни други работи и днеска я гледах на 1-ва стр. на някакъв вестник широко усмихната и  с надпис Olivie who?  Grinning  живота продължава  Grinning
Аз утре трябва да ходя до Уолтън-он -Темз на един assessment centre и с моя късмет ще уцеля снежните бури  Twisted Evil И понеже баш не се виждам с официални обувки в снега ще трябва да се обуя в нещо друго и после да се преобувам  Rolling Eyes малко объркано се изказах, но такива допълнителни екстри ме побъркват просто.

# 117
Маймунка, остави обувките, лесно ще ги пъхнеш в чантата, ама в тоя студ брррр, път да биеш. ? Simple Smile  Sad Имаш ли удобен превоз и колко време ще пътуваш?
Аз ако може, някак си като мечките да изкарам зимата Party
Незнам защо, но като се застудее и все нямам какво да облека, и все мръзна, докато се загрея (от ходенето). .

# 118
Снега е супер,ама много малко при нас  Sad ! При вас как е? Даваха сутринта по скай нюз снимки пратени от зрители и имаше една оптимистка по тъмно още снимана с голям снежен човек  Laughing
За на Кайли бившия  Stop ,че той и изневерява от години,още преди да се разболее и то с кой ли не.Сещам се сега само за Анджелина Джоли. Крайно време беше да го зареже! Ние бяхме на концерта и на Нова Година точно-интересно беше...за първи път да не сме на маса в Новогодишната вечер  Joy ,но доста калории си спестих май.
Ugly Betty - голям фен съм и изгледах всички серии до момента-14 тегля си ги,че ми е много интересно и не мога да го дочакам 1 седмично по ТВ-то  Crossing Arms Ама нещо много голяма сапунка се очертава от епизод на епизод  Thinking.
Мери,смятам да го взема това списание с фитнес  cd-to(упражненията) за дом. условия ли е  ?

# 119
  • Bristol
Сапунка е, но качествена. А този образ много ме кефи Както излъчването, така и ролята му във филма са страхотни  Heart Eyes
Мира, снощи както си гладех, случайно попаднах на М4+1 и познай какво гледах  Laughing Даже не знаех, че съществува този канал  Crazy Там са по-напред с материала, в сравнение с Канал 4.
За SIMS нямам време, но Жорко играе  Crazy Много му харесва и лъже, че бил на 19 години и работел като готвач   chef В началото си казваше истинската възраст, но няколко играча се възмутиха, как такова малко дете играе там и от тогава сме на 19.
Тук наваля сняг и вече се стопи, само където имаше ужасни задръствания сутринта, та ми се наложи да пообиколя по разни тайни пътчета, за да не закъснее Жорко за училище.
Да се похваля, Ели от сутринта е без температура, дано така да продължи, че се бях малко отчаяла  Praynig
macoball, за домашни условия е. Повече наблягат на кардиото, което е добра за отслабване. Няма допълнителни уреди или в същност има, бутилка с вода и йога килимче, да ти е по-мекичко като играеш  Laughing
maimunka, какъв е този assessment centre  newsm78

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 13:59 от м_е_р_и

Общи условия

Активация на акаунт