Little Britain - тема 5

• 22 002
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Значи сега си погледнах в книжката и горе долу мога да ти обясня:
1 отиваш на Сетингс и търсиш Coll barring/от моя модел се влиза първо през нетъорк сървисес при нокиата май е директно/
2 избираш кои телефони искаш да блокираш/домашни,мобилни,интернационални/
3 обаждаш се в О2/нали това ти е мобилния оператор/които ти дават password.Избираш тел.номер натискаш Активейт задаваш пassword и натискаш Селект.Горе долу такава е процедурата.Дано да сам ти помогнала.Пиши ако имаш други въпроси Peace

# 91
Anan, дали не е ставало на въпрос в детската, че мама идва от далечна страна???
За Алекс разстоянията са малко абстрактно понятие. Хем му показвам на глобуса къде живее той и къде живее баба, но той до скоро настояваше, че и той живее при баба.
За Българския какво да ти кажа  Laughing разбира ме, но усилено нещата се казват на английски. Даже вече почна и мами да ме нарича, не мама, както ме наричаше до преди месец. Аз като, че ли се предадох вече. Важното е, че разбира. Не прекарваме никакво време в България или с други българи за да напредва Sad Гледам едно полвин германче на познати- същата работа. То голямо момче вече. Немския го разбира, но майка му му говори изцяло на английски. Тя каза, че просто не прекарват достатъчно време в Германия за да се отпусне малкия да проговори.
 Confused
Днес тук беше прекрасен ден. Направо пролет. Нашите кокиченца за се показали вече. Много обичам кокичета. Ако има как да вкарам голямата саксия вътре за да им се радвам.

Сега като сте се разговорили за мобилни, да ли да не взема да си купя нов телефон? Вие на пеи ас ю гоу ли сте или на договор? Откъде си купувате телефоните? Нещо ми се пазарува тази вечер Laughing

# 92
Аз съм на договор и съм много доволна всяка гоина си ъпгрейвам телефона и стария заминава за БГ да оборудва майка.В момента съм със Самсунг Д900 /аз съм върл фен на Самсунга/майка докато свикне с един и станало време да сменя. Wink
Телефона ако минеш на договор е безплатен от фирмата и като мине една година ъпгрейдваш за нов в зависимост от предлаганите модели също безплатно.Имам 50 безплатни СМС-а и около 200 безплатни минути това е към О2.Преди бях към Ориндж обаче където сме в момента обхват има единствено О2.
Аз ако съм на теб ще си купя защо пък не.

# 93
Аниджи, Simple Smile
АЗ гледам, гледам вече час, чета сравнявам. Crazy
Сега ще го погледана твоя телефон. Изглежда много сладко.
В момента съм се спряла на Самсунг Е370 и на Моторола W375.
Аз съм върл фен на Нокиата и малко с резерва гледам на другите- с една Нокиа вече 5години карам и батерията още издъръжа по седмица.
Контракт не ме устройва защото няма с кой да изговоря всичките тези минути, които дават , същото се отнася и за текстовете. Пък то телефона се изплаща месечно с лайн рентъла, та не е баж безплатно.  Simple Smile Аз го използвам предимно за текстове и кратки разговори - било до вкъщи, било ако закъснявам за някъде да предупредя, мисълта ми е, че по беисик телефон ще ми свърши работа. Отивам да разгледам твоя.
А и един Ериксон гледах w300i, но казват, че не бил нищо особено.  Confused Също така един Ериксон К510i, no неговата памет пък била много малка Confused

ПС. спрях се на Никиа 6230i

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 00:45 от miravmbd

# 94
  • Шотландия
Аз не се ядосах на познатата, която ми е дългогодишна приятелка, ами на това, че не мога да помогна и даже обясненията, които и дадох като че ли и звучаха неубедително. Идвали хора без да знаят език и пробивали Shocked. Как пробиват, с мучене ли,как?Кой им ги разправя тези неща не знам. И ми е мъчно за тях защото са много свестни хора, а пък са в безизходица.
Чета тука за познатите, дето ви притесняват да им помагате да идват и да работят и се чудя и се мая... Само нас ли никой не ни притеснява? Но аз думнах барабана, как британците не са ни никакви другари, защото ни забраниха да работят и сега дори и аз трябва да си вадя специален сертификат иначе никой няма да ме наеме на работа...

Ние сме малко хем на село, хем далеч от Лондон - наистина ли наемат българи въпреки всичко, след 01/01/2007? Нещо не ми се вярва работодател да си изяде хляба, за да наеме хора против закона, та макар и за по-малко пари... Или има такива смелчаци?

# 95
Istinata e ,4e stana adski trudno s rabotata v UK.Saprugat mi 6 godini raboti kam edna kompaniq i naj-nakraq zapo4naha vse po-rqdko da go vikat na rabota,dokato v edin moment prestanaha prosto.Ei taka-bez nikakvi obqsneniq.Zapo4naha da naemat polqci,koito im rabotqt pod minimuma za stranata.Sega e na vremenna rabota/neznaino do koga/ i vseki pat trapnem.I vapreki ,4e imamame indefinite,tova nqma zna4enie sqkash za rabotodatelite.Interesni sa tazi angli4ani-ot ena strana trabqt kolko sa protiv 4ujdencite,a ot druga gi predpo4itat zashtoto im izliza izgodno da im rabotqt za bez pari.

# 96
 Разписали сте се нещо.  Mr. Green Отивам да ви чета след малко. Само да кажа, че вчера мина страхотно. Децата бяха големи сладури, а семейството страхотно. Разбрахме се пак да се чуем. Говорихем си, че няма никакви детегледачки в града, а има нужда. Май ще трябва да се организирам само в тази посока?  Thinking

# 97
Nana, sorry za latinicata, no kedora zabiagna.
Pozdravlenia za vchera. Koi gleda Gabi ti dokato si tam?

Mnogo e vazhno che roditelite sa razbrani. Ot usta na usta, ako te haresat roditelite ste pochnat poveche hora da te tursiat.

# 98
Радвам се че всичко е минало супер при теб.Защо не вземеш да направиш фирма за детегледачки щом нямате такива.

# 99
Нана,защо не си направиш на компютъра в къщи  малки бележки с това ,какви услуги предлагаш с тел. номер и да ги напускаш по къщите из квартала.Няма нужда да са кой знае какво! Сигурна съм ,че доста хора ще се обадят  Peace

# 100
Значи сега си погледнах в книжката и горе долу мога да ти обясня:
1 отиваш на Сетингс и търсиш Coll barring/от моя модел се влиза първо през нетъорк сървисес при нокиата май е директно/
2 избираш кои телефони искаш да блокираш/домашни,мобилни,интернационални/
3 обаждаш се в О2/нали това ти е мобилния оператор/които ти дават password.Избираш тел.номер натискаш Активейт задаваш пassword и натискаш Селект.Горе долу такава е процедурата.Дано да сам ти помогнала.Пиши ако имаш други въпроси Peace
благодаря за помоща,но нямам такава опция Cry
мога да пренасоча повикванията кьм друг номер или гласова поща,но не мога да ги блокирам.
бих ги пренасочила,но пьк не може само бг номера.ако пренасочвам,трябва да са всички входящи

# 101
Обади ли сена О2 да ги питаш какво могат да направят за нежелани обаждания.Моят мъж има нокия и видях тази поция разгледай си добре телефона и дано се оправи всичко при теб.Да те питам ти опита ли се да звънеш на номера който те безпокои.

# 102
Привет мами от Англия,

Извинявам се 4е се намесвам в темата ви, но съм решила да си купувам една коли4ка английска марка-  BRITAX модел VERVE, и бих желала на попитам някоя от вас дали я ползва и доволна ли е!

Много ви благодаря предварително  за отговорите

# 103
  • Bristol
Какво се затишихте така Simple Smile
Нана, браво! Имаш си нови положителни емоции Wink
Аз пропуснах фитнеса днес, Ели не е във форма  Rolling Eyes
Zory, не мога да ти помогна, отдавна вече не съм в час с моделите на количките.

# 104
  • ENGLAND
Ехо, къде сте? Голямо затишие тези дни. Миналата седмица мъжа ми почива и се отдадохме на разходки и пазаруване. Дребосъчката беше много щастлива с татито и не се отдели от него, та и аз имах малко почивка.
Нана, браво на теб. Важно е веднъж да почнеш, пък след това нещата ще се наредят. И аз мислех за такава работа, но искам да съм между хора и засега се въздържам.
Мами, да знаете някой сайт с български песнички, но на видео. Татито ни и пуща песнички на английски на видео и сега не ще да чуе български.
Zory , тук колички Бритакс не са много известни, повече кар ситовете им. не си спомням някой да е писал, че има такава. Погледнах модела дето търсиш, изглежда добре, лек е и цената е добра. Но никъде не видях да има позиции за легнало положение. Аз като избирах бъги едно от изискванията ми беше да пада облегалката, че моята много обича като излезнем и да си подремне. Видях, че е и триколка, лично аз не харесвам триколките, не са стабилни.

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 12:03 от Doret

Общи условия

Активация на акаунт