Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между Miss и Ms?
Какви са разликите в имунизационния календар между Англия и България?
Къде мога да намеря български магазин в Бирмингам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между Miss и Ms?
-
Какви са разликите в имунизационния календар между Англия и България?
-
Къде мога да намеря български магазин в Бирмингам?
-
Как да избера качествена луканка и суджук?
-
Кои са най-популярните квартали за преместване в Лондон?
Магазина е наша майка живееща в Англия и пишеща във форума
Да спре да се притеснява, че ще се изтълкува, че си прави реклама на магазина
Така и така линка на магазина влезе във форума без нейно знание, а и няма нищо лошо в това.Той е за наше улеснение е, майките са доволни от услугите, тъй, че няма нищо лошо!
спирам, че може да има някоя бременна бъдеща мама
Пуснах обява преди 1 седмица, за бейбиситинг, чистене и бля бля и една жена ми се обади преди малко за гледане на две дечица на 4 и 6 годинки. Имаме среща в 2 часа. Доста ми е притеснено. Като свърша ще пиша как е минало и какво е станало. Дори и нищо да не стане, съм на седмото небе и ми дава сили да продължавам да вярвам, че всичко един ден ще си дойде по местата. Хайде до после!
.Нищо не ни изписаха разбира се.Изпратиха ни по живо,по здарво у дома да си хапваме тостове,плодчета и водичка с малко сол и захар.К'ви тостове бре докторе-то детето по-скоро има запек,а не разтройство.Сега малко живна и даже успя да изисува освен листите,ами и лицето си:)
Жената иска някой за по 2 - 3 часа 2 - 3 пъти в седмицата, когато имат работа или искат да излезят с мъжа си вечер. Разбрахме се за другата седмица да ми се обади, за да каже в кой ден иска да отида за първи път. Ще ви държа в течение.
Много съм надалеко от всички и всичко. Дано да си намерите подходящ човек.
.Малката ми не е спала цяла нощ -повръщане и разтрйство.Сега малко хапна и заспа горкото.Голямата ми и тя само киха и кашля.Какви бяха тези вируси.............Като са ни метнали от края на миналата година,че до ден днешен.