Отговори
# 405
  • София
Ако искат хората да гледат ще трябва да оправят образа на Ферит. Както го развалиха за една серия, така ще измислят начин да го оправят. За два лоши епизода няма да го спрат, трябва твърдо да им падне рейтингът под 3.
Не знам как ще я ревизират 39-та серия и аз очаквам да е по-зле заради това, което изтече като клипове. Иначе четох, че поради реакциите е направена пълна промяна.... Как се прави пълна промяна на заснета серия...
Четох и някакви... не знам спойлери или предположения, но ми звучаха в стил Ферит се жени за Пелин, а Сейран за Тарък, та мисля, че са с цел увеличаване на хейта.
Според договорите на Афра и Мерт, те не трябвало да си показват връзката, а в замяна в сериала не трябвало да се намесват трети лица между СейФер. Но това си противоричи с информацията, че снощи са вечеряли заедно... Абе пълен цирк.
Аз пък все повече си мисля за Кая и Суна Simple Smile

Бързо възстановяване I.V.

# 406
Е добре , как да не вечерят заедно , нали са колеги , всичките им колеги са там , тях да ги затворят в изолатор ли.
Пък и самата Гюлсерен си качи снимка с тях ..
Аз в друг сериал за такива циркове не съм чувала.А не е първото дизи в които има двойка.
Ако бяха малко по-умни даже щяха да изпозлват това , че да във връзка , хората да луди по тях.
Ама не Онур бей е много важен и чак и реплики пише.
Чуден сериал провалят.

# 407
  • София
Ами дано Онур се усети, че си загробва златната мина и вземе да се оттегли, да остави хората да си вършат работата.

# 408
Ив, 🌹🤍

# 409
За мен, на един сериал са достатъчни 30-35 епизода.Достатъчно е времето да се отправи посланието /ако има такова/ или да се развие историята. Изключвам полицейските и медицинските сериали. От моя сериален опит съм се убедила , че първия сезон винаги е най- интересен и най-смислен. После се започват едни зацикляния ,  тъпчене на едно място  , клишета, пълнежи.  Но тази индустрия преди всичко е бизнес. Каквото и да ти говорят , става дума за пари. Ако не е за пари , то е за много пари.
    Опитвам се да не влизам във филма , защото докато си късам нервите , продуцента си прави пачките.
Каквото ни поднесат - такова. Колкото - толкова !
Гледам си Афра и Рамо с кеф и дотам.  Ако мога да добавя след време и Таро към тях - още по-добре.

# 410
  • Яко в Матрицата...
Ами дано Онур се усети, че си загробва златната мина и вземе да се оттегли, да остави хората да си вършат работата.
Егото на Онур е много голямо. Но явно за толкова време не е разбрал, че не можеш да си играеш с драгия зрител. Защото може да те замени само с едно натискане на копчето. От 15% вече са на 8%, а както знаем, ефектът от 38 епизод ще се види в рейтинга на 39. С кеф ще гледам как се срива. Жалко за всички работещи по сетовете, за тези пред и зад камерата, но това е бизнесът.

# 411
# 412
Аз си мисля че не трябва да гледаме толкова негативно,ясно ни е че 39-ти и може би 40 -ти епизод ще са клише. Но силно се надявам да не си направят гавра с Мерт и Афра макар че те вече си я правят тази гавра, много неща може да слушаме и четем от кухнята ама само те вътре си знаят какво им е. Ние може да предполагаме ,тука предполагам всички гледаме сериала само Заради Афра и Мерт,дори аз която не гледам турски сериали, просто се влюбих в тях. Един път може нещо лошо и на Сейран да се случи,не само на Ферит. Дано екипа се вземе в ръце и нещата се оправят защото ще е много зле всичко. Наистина язък за всичкия труд.

# 413
Ив Бързо възстановяване !!

# 414

Тук със заграденото показват, че няма никаква емблема на ръкава на Афра, а е част от декора в заведението и тя си е баш с блузата на Рамо Stuck Out Tongue Winking Eye

Заграденото съм го направила аз, заради мускула на Мерт 😁

# 415
  • Яко в Матрицата...
Албена, зрителите от 14 серия насам чакат, едва ли повече ще чакат…

# 416
  • Бургас
Ив - да минава бързо и отново да те срещаме тук! Flowers Four Leaf Clover

След тази твърде противоречива за някои 38- а серия, си бях обещала да не влагам повече емоции - очертаваха се само отрицателни, а това занимание трябва да ни носи преди всичко, положителен заряд....
Чета и тук и в мрежата.... мнения, спойлери, предположения.... и все повече се уверявам, че Рибарчето се оказа особен феномен! Феномен, който приковава зрителя пред екрана, въпреки некадърния сценарий, слабите алогични диалози, актьорско присъствие - без особености....Напротив....дори в някои моменти изглеждаше трагикомично.
Няма да обсъждам Мерт и Афра - явно неадекватността в екипа е обхванала и тяхната игра.....
Затова пък новото попълнение започва все повече да ми харесва,  като един контрапункт на красотата от която се възхищавахме до сега!
Изказаха се мнения, че дъщерята и внука са грозноватички, а Таро дори бездарен, като актьор. Аз обаче съм впечатлена от посоката в която тръгнаха да ги развиват като характери....И няма да се учудя, ако в един момент се окажат по-добри и от основните герои. Внукът - накичен като коледна елха, ще се окаже че е възпитан макар и далеч от Родината във вярата. А как "светнаха" очите му, като видя инструментите на дядо си - явно това е внукът повече Корхан от останалите. Очакванията ми са, че ще изместят центъра на сюжета, което е още една причина да не харесвам писането на сценария!....Сега разбрах, колко по-качествени бяха диалозите на Гюнтер, макар и еднообразни....А сега /с изключение на финалния монолог на Ферит/ само приказват, без да разбереш какво искат да ти кажат.
И тази седмица ще минат между капките с рейтинг....все пак се завръщат още стари, излизат нови, а Шербета започна да ги издухва....
За спиране - почти съм спокойна, че няма да има, защото повечето вече гледаме по инерция.....не само заради Мерт и Афра /защото ме е яд, че ги провалят/но и заради сеира Joy да видим до къде се простира ламтенето за правене на пачки от продуцент и автор.

И да отдам дължимото на новия ми "фаворит" Joy

# 417
Сейфер написан от Гюнтер ❤️
https://twitter.com/antepf_13/status/1706186845946573150?t=2kDxw … igFNkAuFhFKA&s=19

Frag day да видим какъв ще ни го поднесат...

Защо баба ти Гюлса се меси във всичко? Тя жената в Мармарис отиде чак да ги следи... просто нямам думи.
Всички хубави сериали биват съсипани от лош сценарии... или от малоумни мозъци, които не знаят как да напишат сценария и не са влизали в лекциите си в университета и гледат само как да лапат парички....

Афра била много, много зле... момичето отслабнало още повече.. то само текат всякакви информации,спойлери, теории...
Сигурно екипа се е хванал за главата с коментарите в Т..
Аз не мога да разбера, какъв психопат трябва да си за да криеш връзката на Афрам???? Все едно са единствените, които са заедно и в реала и в екрана??? Вече съм убедена, че Онур е нарцисист:))))))

Ще изгледам 38еп. и ще преценя дали ще продължавам с този сериал.. 1 година си го казвам това 😂 ама заради Сейфер все гледам... ама то ако пишат сцените им и диалозите им на никъде вече няма смисъл наистина да гледам....

Съсипват всичко тия изкуфеляци

# 418
  • Яко в Матрицата...
Гледах моите приятели от Dizi Çapkını какво са нищили за последната серия.

https://www.youtube.com/watch?v=m7AB6uCa96A

Младежите казват същото като писанията в Туитър...

# 419
  • тук, на мястото си
Току що изгледах 38-ма серия. Според мене не беше лоша. Сценаристите се чудят каква интрига да завъртят и в тази серия дадоха началото на доста драми. Наблегнаха изцяло и само на Сейран и Ферит, защото другите май не са съвсем сигурни дали ще останат в сериала. Някои ще си тръгнат, мисля че Асуман ще е първата.
Не ми хареса, че върнаха  предишния Ферит, но той май не е изчезвал. От първа серия винаги е бил човек на който всичко му е позволено, човек  който му харесва да бъде глезен, човек който си отстоява на ината, независимо дали е прав или не. Винаги за него най-важно е той да бъде добре.  Пълно копие на Халис ага. Мисля, че за напред от образа му ще махнат само изневярата. Тази роля ще я дадат на Орхан.
Не мисля, че между Афра и Мерт има връзка. За мене всичко е рекламен трик и това не ми харесва.
При другите сериали като разбера, че и "в живота били гаджета" спирам да гледам. Дано и тука не стане така.

Общи условия

Активация на акаунт