"Клетката" - нов български сериал, от 29 септември в 22:00 по NOVA

• 42 315
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Тоз Валери още от самото начало не ми хареса - много неприятна физиономия и отблъскващо държание. Той буквално я натресе на пачи яйца - безскрупулен манипулатор от началото до края. Точно такива са - угоени и противно ухилени, на тях морето все им е до колене, но на чужд гръб.
Естествено, че е инсценировка. Турчинът обаче ще гони до дупка да си върне 10те милиона и сериалът ще е тежък от началото до края.
Не харесвам главните герои, но Гергана играе много добре.
Дъщерята е наистина една безотговорна пикла - как ще се държиш така зад волана на движеща се кола, тя изобщо в ред ли е? За онзи майчин син не говоря, на нея къде й е акъла?
Сега ще гледаме и отмъщението на наранената адвокатка…
На Гергана да й е яка гърбина…

# 91
Кой е случаят Семерджиев,за който споменавате?
Дрогираният шофьор убиец на двете момичета мин.год.на бул.Черни връх 🤬

Той по същия начин в момента твърди, че си бил дал колата на две момичета да я покарат.

# 92
  • София
Гледах интервю от вчера сутрин на Гергана и Явор (Ина и Валери), Явор каза, че героят му е много интересен и претърпява интересни сцени. За да поканят тях двамата, очевидно са от главните герои, което ме навежда на мисълта, че Валери е жив и може би ще гледаме паралелно живота му извън България след инсценирана смърт.

# 93
  • Sofia
Нещо като разследване за катастрофата май никакво няма,разчита се на честната им дума кой какво казал/излъгал…също и за взрива,някакви останки от него все пак трябва да има 🤔

# 94
  • София
Набляга се на основната линия - богатите, които могат да платят колкото трябва, на когото трябва, за да се подменят фактите. Направо настръхвам като си помисля, че всичко това не е художествена измислица.

# 95
Адвокатката спомена, че ще искат повторни експертизи, т.е.  вече има подправени експертизи, според които Михаела е шофирала.

# 96
Може и момичето да не лежи, а само майката, те да я бяха привикали вече

# 97
Уличават майката, защото са намерили часовника й. Нали остана във Валери, когато бяха пред хотела. Чудно след такъв мощен зрив как е станало, но в България всичко може. Или са я засякли по камерите Open Mouth
Парите останаха в Ина. Нали по телефона той я викна, а тя попита да взима ли парите. Той й отговори, да не ги взима.
Според мен прокурорът не е поискал 1 млн. , Валери си го е измислил, за да я вкара в схемата с турчина.

Добавям нещо друго, което забелязах сега, гледайки епизода отново. Когато Валери и Ина бяха в гаража, за да й обясни Валери схемата, Ина оставя една метална туба за бензин отстрани. От там също може да са я идентифицирали.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 10:25 от Кристал

# 98
  • София
По трейлърите за следващите епизоди ми се струва, че се очертава доста тежък да е сериала.

# 99
  • Sofia
Мен пък определено ме поздразни, че сценаристите не са изчистили юридическите въпроси - доста далече са от действителните положения. В крайна сметка дори и художествена измислица, не трябва да се подвеждат зрителите....

# 100
  • Другата България
Часовникът Валери го намери в колата и го прибра в джоба си. Поне на мен така ми се стори.
По трейлърите за следващите епизоди ми се струва, че се очертава доста тежък да е сериала.
Тя действителността ни е такава, на мен пък ми допада именно това - че е реалистичен.
Вероятно в затвора ще има още тежки кадри, но очаквам да видя Блатечки как ще се представи в положителна роля.

# 101
Да, намери го в колата, провикна се, но тя беше тръгнала.

Също така той явно не обича децата, нали жена му иска, а той не, така че изобщо не му пука дали Ина ще помогне на дъщеря си.
А гледа собствения си кеф.

Има логика да е покрит и да е задигнал парите....

# 102
Мен пък определено ме поздразни, че сценаристите не са изчистили юридическите въпроси - доста далече са от действителните положения. В крайна сметка дори и художествена измислица, не трябва да се подвеждат зрителите....

Абсолютно, и аз го забелязах това. Момичето е непълнолетно, съответно законът предвижда по-леки наказания. Отделно от това, случаят не се води като умишлено убийство, а те го изкарват точно такъв. Да бяха хванали някой адвокат да им ги накаже тези неща.

# 103
  • Пловдив
Режисьорът същия ли е като на Братя? Същите кадри м/у разните сцени...статуи, сгради, гълъби и т.н.

# 104
На първа страница пише, че продуцента и идеята са на Краси Ванков, който беше и на Братя.

Общи условия

Активация на акаунт