Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема - 2

• 23 044
  • 408
  •   1
Отговори
# 375
За грип има вече ваксини, купих от Марешки.

# 376
За грип има вече ваксини, купих от Марешки.
За съжаление не навсякъде. Проверих на другия ден след като писа, но още чакат.

# 377
  • Deutschland/HE
Майка ми и говорила с ЛЛ, още нямат дадени в практиките противогрипни ваксини. За Варна е информацията.

# 378
  • София
В някои аптеки е имало за кратко, но вкъщи ваксина няма да оцелее. Малкият звяр е на три и отваря хладилника, затова чакам педиатъра при него всички да ни постави, като той осигури ваксината. За сега часът е за 13.10, надявам се дотогава да се появят.

# 379
В София, във всички вериги отричат да има.

# 380
Значи късмет съм извадила. Simple Smile

# 381

На сайта на Софармаси излиза наличност на Инфлувак в безброй обекти.

# 382
Благодаря, Хоуп.., значи са пуснати - бяха казали "в края на месеца". Дано! Не съм проверявала днес, а на път за работата имам "букет" от аптеки и редовно питам.

На 01.09. направих традиционния обход - навсякъде, вкл. в посочената верига, отговорът беше "рано е още". Или продават по списъци, или наистина не са доставени...Визирам аптеки в централната градска част.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 08:57 от Шарлот

# 383

На сайта на Софармаси излиза наличност на Инфлувак в безброй обекти.
Аз не намирам информация за ваксини, търсих и нищо не ми излиза на сайта им. Пробвах всякак и греда.
Записала съм се в 2 аптеки и нищо. В едната знам, че имаше защото единият аптекар пита колегата си и му отвърнаха имало други преди мен (това миналата седмица) Питах в няколко и все нямали или било уж рано и чакали. Ако някой знае за София около центъра къде има и сподели ще съм му благодарна.

# 384
Здравейте, записах се за петък за ваксина за Ковид. Който си е слагал, има ли някакви реакции? И ам разни алергии, преди пиех противоалергични няколко дни преди и след и май още едно хапче преди ваксината. Вие така ли процедирате? Има ли смисъл от ваксина на хора без хронични заболявания? Чудя се за детето ми. Преди го ваксинирах и него, сега се чудя. Май никой не се ваксинира, личният лекар каза, че няма интерес

# 385
  • София
Нашето семейство  (ММ, аз и свекърите) си слага всеки бустер, когато излезе. Ковид не сме хващали...

# 386
Никакви реакции нямах. Много лека болка в ръката, при определени движения. Нищо не съм пила, то няма и за какво.
Много болни има в момента. Малко се тестват.

# 387
Търпима болка в ръката, умора.
Сложихме си я с мъжа ми, защото ни предстояха пътувания със самолет и дълги срещи с много хора от цял свят в малко пространство. Освен това и тук случаите се увеличават. Карахме ковид миналия август, не искаме пак.

# 388
Дъщеря ми е алергична (не към медикаменти). Никаква реакция.

# 389
Здравейте! Вчера на обяд ми направиха ваксина за Ковид, нощес се зачерви около мястото на убождането, а сега е и подуто. Около 3 см в диаметър. Лека болка в ръката. Какво трябва да направя? Досега не ми се е случвало и се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт