Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема - 2

• 23 060
  • 408
  •   1
Отговори
# 360
Бяхме само 3 души, но за Пловдив пиша. Малко преди 12ч. отидох, даже се опасявах да не им хвана обедната почивка, erinne. Бързо става, само ЕГН искат, подписваш се в журнала, дават веднага сертификат.

# 361
Добавили са още няколко адреса за София.

# 362
  • София
Ние и тримата се ваксинирахме във вторник в РЗИ, за съжаление аз извадих късата клечка и съм втори ден с Ковид....Малшас...Пазете се!

# 363
Никакви реакции нямам. Леката болка в ръката, при определени движения, не е проблем. Нормално е.

# 364
Пфайзер, нали?

# 365
Да, Шарлот. Няма вече Модерна.

# 366
Ние и тримата се ваксинирахме във вторник в РЗИ, за съжаление аз извадих късата клечка и съм втори ден с Ковид....Малшас...Пазете се!
И аз искам да се имунизирам тази година, но нещо кашлям непрекъснато , не знам от времето ли, вирус ли... Чакам и противогрипна уж да ми звъннат. Какви са сега симптомите за ковид и има ли тема за него (извинявам се, че тук питам)

# 367
  • София
И аз искам да се имунизирам тази година, но нещо кашлям непрекъснато , не знам от времето ли, вирус ли... Чакам и противогрипна уж да ми звъннат. Какви са сега симптомите за ковид и има ли тема за него (извинявам се, че тук питам)
Ние вече и тримата сме пoлужителни. Язък за трите ваксини от вторник. Иначе след като предишните пъти стигнахме до болница, сега е леко - само първия ден Т и втрисане иначе суха кашлица и дразнене в гърлото, хрема и главоболие. Утре пети ден, ще пусна ПКК и CRP , и ще търся лекар в зависимост от резултата. Мъжа ми върви по моя път като симптоми, дъщеря ми го кара безсимотомно (и двамата с + тестове от тази сутрин)

# 368
Нищо да не бяхте правили - все тая, даже можеше и по-леко да е заради разбърканата имунна система от ваксините.

# 369
Абе, Нот, живей си живота и остави другите да живеят своя както разбират. Против ваксините си - ОК. Явяваш се, когато някой е притиснат, и почваш да набиваш канче. Ще има Видовден за всички.

# 370
За конкретния случай говоря. Въобще не съм против ваксините.

# 371
И аз за конкретния случай говоря - отишли хората, неподозиращи, че вече носят вируса (а може и там да са се сдобили). Натръшкали се и ти масло над водата.

Против конкретните ваксини си, твое разбиране.  Отмина времето на полемиката  "дали - или". Останаха да пишат хора, които приемат, че ваксините действат и профилактират с тях.

Виж темите "как да направя ремонт", "банята" и подобни са в остър недостиг на мъжка компетентност (при все че има дами, които слагат и майсторите в малкия си джоб).

# 372
Не е против ваксините той. Стриктно следи темата. Grinning

# 373
По не е депресираща от “как се прави ремонт. И слава Богу.

# 374
  • София
Ох, Дева Simple Smile не знам с кой потребител все те бъркам и все си мисля, че си някъде край мен в София.

Аз затова сега се чудя дали да слагам, то само аз слагам вкъщи така или иначе. В класа на баткото (първолак) имат потвърдени случаи вече и то от петък. И да отида да сложа, той имунитета 2 седмици се изгражда… Ще е безмислено разкарване и шанс да лепна нещо в градския.
В момента в София има много случаи.

Надявам се и грипът да не подрани, че още чакаме педиатърът да пише, че има налични да бе обикалям аз.

Общи условия

Активация на акаунт