"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 950
  • 853
  •   1
Отговори
# 165
Andy16  Преди МЦ е излишно да се правят тестове,ако не ти дойде седмица след очаквана дата може да правиш тестове колкото си искаш.

# 166
Здравейте, това е резултата на 6та минута от Clear choice касетка днес, не съм сигурна дали и вия виждате бледата 2ра чертичка. Дали не е изпарителна лента, в следващите минути лентичката стана още по-наситено сиво розово.
Има  още 2 дена до цикъл.

Изнамерих още един тест Clear HCG Test за ранна бременност при него лентичката е по-ясна.
Има черта, бледа може би защото е преди цикъл. Пуснете си чхг през 48 часа да видите как върви. Според мен е положителен теста, но си направете чхг да видите дали се удвоява правилно
Здравейте, ето резултатите от днес 48 часа по-късно, мисля че са добре. Само не знам дали прогестерона расте достатъчно.

# 167
Здравейте. И този месец нямах късмет да видя две чертички. Дойде ми МЦ. Вече взех да се отчайвам.незнам дали вече годините не са ми в повече за друго дете. На 35 съм може би яйцеклетките ми са намалели незнам кво да мисля. Всеки път да ми дойде МЦ плача. Чувала съм че ако искам бебе да започна да пия фолиева киселина. Вие какво ще кажете по този въпрос?

# 168
Ако опитвате повече от 6 месеца и не става - репродуктивен лекар, с чудене нищо не се случва...с 2 загуби, колкото и да ми е тъпо не спирам да си търся моя лекар и да правя изследвания, няма смисъл да се губи ценно време.
Здравейте. И този месец нямах късмет да видя две чертички. Дойде ми МЦ. Вече взех да се отчайвам.незнам дали вече годините не са ми в повече за друго дете. На 35 съм може би яйцеклетките ми са намалели незнам кво да мисля. Всеки път да ми дойде МЦ плача. Чувала съм че ако искам бебе да започна да пия фолиева киселина. Вие какво ще кажете по този въпрос?

# 169
Здравейте искам да попитам дали мога да си направя ЧХГ.Овулацията ми беше на 25.09.И трябвали да бъде сутрин на гладно задължително?

# 170
Здравейте искам да попитам дали мога да си направя ЧХГ.Овулацията ми беше на 25.09.И трябвали да бъде сутрин на гладно задължително?
Аз също искам да знам и моята беше тогава. Имаш ли някакви симптоми?

# 171
Може разбира се...би трябвало да покаже ако има бременност,но ако наистина сте сигурни,че е била на 25 овулацията...не е задължително да е на гладно ..пак ще си покаже....

# 172
  • София

Фолиевата киселина помага, но е хубаво да се видят и други показатели. Хормони и тн. Потърсете читав лекар, който да ви насочи.

# 173
Фолиевата киселина не помага за забременяването, а подпомага развитието на плода след това.
При опити над 6 месеца е хубаво да се обърнете към репродуктивен специалист.

# 174
Здравейте, утре НЕтрябва да ми дойде Мц, обаче днес се чувствам така всякаш всеки момент ще дойде. Има ли майка, която да се е чувствала така, а всъщност да е била бременна?

# 175
Здравейте, утре НЕтрябва да ми дойде Мц, обаче днес се чувствам така всякаш всеки момент ще дойде. Има ли майка, която да се е чувствала така, а всъщност да е била бременна?
Да аз, все още имам пробождания и тип менструални болки, пия но шпа и утрогестан. А защо не отидеш да си направиш един кръвен тест, вместо да се чудиш? Възхищавам се на жените с търпение

# 176
  • София
Аз бях така на 2 дни закъснение, чакайки резултата от кръвния тест. Бях убедена, че ще ми дойде всеки момент, вместо това след обед ми цъфна едно ЧХГ 132. Стискам ти палци. Пускай кръвен тест!

# 177
Здравейте. Цикълът ми през юни месец дойде на 27.06 продължи 3 дена , през юли дойде на 29.07 и продължи 3 дена , през август дойде на 31.08 продължи 3 дена до 2ри септември. И целия септември нямах цикъл. По приложението което имам на телефона показва че имам 9 дни закъснение , по това време не съм правила секс. Приятелят ми е в чужбина юли месец за кратко беше тука но не сме правили секс ,не помня по точно.  Кандидатствах за една работа не ме приехя почнах друга работа това всичкото може ли да се отрази?

# 178
Здравейте. Цикълът ми през юни месец дойде на 27.06 продължи 3 дена , през юли дойде на 29.07 и продължи 3 дена , през август дойде на 31.08 продължи 3 дена до 2ри септември. И целия септември нямах цикъл. По приложението което имам на телефона показва че имам 9 дни закъснение , по това време не съм правила секс. Приятелят ми е в чужбина юли месец за кратко беше тука но не сме правили секс ,не помня по точно.  Кандидатствах за една работа не ме приехя почнах друга работа това всичкото може ли да се отрази?
И да сте и да не сте бременна със сигурност трябва да отидете на лекар. Аз лично веднага бих запазила час да отида. Има значение и на колко години сте също, не го пишете. Ако това за вас е било стрес е възможно да се отрази, но щом не помните дали сте правили секс или не не знам какво да кажа дори. Или правете тест или отивайте на лекар

# 179
Пуска за хормони всичко е ок. Еми ако стане стане или когато стане. Гледам да не е мисля много ама не всеки път се получава да не мисля

Общи условия

Активация на акаунт