"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 971
  • 853
  •   2
Отговори
# 180

Здравейте закъснява ми с 7 дни и след направен тест... резултатът е това. На някоя от вас случвало ли се е да покаже така? Ще взема още един за всеки случай ❤️

# 181

Здравейте закъснява ми с 7 дни и след направен тест... резултатът е това. На някоя от вас случвало ли се е да покаже така? Ще взема още един за всеки случай ❤️
Направете си още един и гледайте да не е просто или шуърчек. Най-добре пуснете кръвен тест

# 182
Отрицателен е.

# 183
Аз преди два дни си правих кръвен тест който беше отрицателен.Вчера трябваше да ми дойде но нямам цикъл.Вчера вечерта и днес забелязвам че имам някакво съвсем леко розово зацапване и то на моменти.Има ли вероятност да съм избързала с кръвния тест при положение че на мен цикълът ми е на 30 дена и последният беше на 10.09 ,а кръвният ми тест на 9.10

# 184

Отрицателен е! Точно където трябва да е чертата е бяло, розовите нюанси са около нея, тя е бяла

# 185
Този тест на Престо е прекалено жълт, което означава, че е престоял много време след това, което е дадено за отчитане.

# 186
Здравейте. Цикълът ми през юни месец дойде на 27.06 продължи 3 дена , през юли дойде на 29.07 и продължи 3 дена , през август дойде на 31.08 продължи 3 дена до 2ри септември. И целия септември нямах цикъл. По приложението което имам на телефона показва че имам 9 дни закъснение , по това време не съм правила секс. Приятелят ми е в чужбина юли месец за кратко беше тука но не сме правили секс ,не помня по точно.  Кандидатствах за една работа не ме приехя почнах друга работа това всичкото може ли да се отрази?
Направи си тест, ако цикълът ти е по принцип по-дълъг, може да имаш цветна бременност. Ако тестът е отрицателен, може да е от стрес, опитай се да се успокоиш и би трябвало до няколко дни да ти дойде. Ако не ти дойде до няколко дни, иди на лекар за да разбереш причината. Защото на психична основа ми е закъснявало с 28 дни, за това се успокой.

# 187
добър ден момичета. Така значи ПРМ ми беше на 21 септември имахме контакт на 7 и 8 октомври (ппц не правим опити просто не сме се пазили) на календарчето ми изписва че на 7 съм била в овулация и днес 8 дни преди очаквания цикъл имам пред менструални болки та въпроса ми е може ли да съм бременна или в момента да се имплантиране не съм много наясно с тези термини. Извинете за дългия пост

# 188
Нормално е преди цикъл да те болят гърдите, корема - да чувстваш неразположение . Още ли не ти е дошъл или ти закъснява ?

ПС : Изчакай да ти дойде цикъла , ако ти закъснее си направи тест.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 14:04 от Не се сърди, човече

# 189
По принцип една седмица преди си е нормално да имаш ПМС,не е индикация за бременност!

# 190
Няма как при овулация на 7-8 октомври на 13ти да имаш симптоми на бременност...та то още няма такава ...имплантацията става около 12ти ден...

# 191
Здравейте, вчера видях положителен тест. Днес пуснах Чхг, по приложението на телефона ми съм в 4седмица и 3 дни. Колко трябва да е моето Чхг?

# 192
Няма точно определена цифра за чхг...важно е да се удвоява на 48-72 часа...плюс това по приложение си в едни седмици,а реално може да си в други...зависи овулацията кога е била

# 193
Здравейте, закъснява ми с 3 дена, днес правих тест surechek (не беше със сутрешна урина обаче) и резултата беше отрицателен. Имам гадене, страшни киселини, вдигнах на няколко пъти малко температура, главоболие от време на време и от седмица ми тече обилно кремаво-бяло течение (без мириз). Имам подобни на предменструалните болки, появяват се и изчезват. Възможно ли е овулацията ми да е настъпила по-късно и да е рано за тест и затова теста да е показал отрицателен резултат? Правим усилени опити.

# 194
Здравейте, последен менструален цикъл 12.09. Вчера две черти, днес това е кръвния. Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт