"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 981
  • 853
  •   1
Отговори
# 210
Положителен е, честито.

# 211
Здравейте, вчера трябваше да ми дойде. Преди малко си направих тест за бременност и на 2-3 минута излезе бледа втора чертичка. Момичета, според вас положителен ли е или това е само изпарителна черта?

Положетелен е, честито! Кръвен тест за по-сигурно и още един след 48 часа - за да видите дали стойността се удвоява. Simple Smile

# 212
Ох, развълнувах се! Много ви благодаря за отговорите, момичета! Днес мога да си пусна ЧХГ и прогестерон в обедната в Рамус. Нали не е необходимо да не съм пила/яла преди взимането на кръв? 48 часа ще се паднат обаче в събота, а тази манипулационна/лаборатория не работи в събота. Проблем ли ще е за отчитане на резултатите, че са пуснати в две различни лаборатории на Рамус в София?

# 213
Честито 🍀 Няма изискване за гладно и жадно. За събота - или намерете такава, която работи, или пуснете в понеделник, то пак ще си проличи нараства ли. За последния въпрос не мога да кажа, но би трябвало днес да излезе всичко.
Ох, развълнувах се! Много ви благодаря за отговорите, момичета! Днес мога да си пусна ЧХГ и прогестерон в обедната в Рамус. Нали не е необходимо да не съм пила/яла преди взимането на кръв? 48 часа ще се паднат обаче в събота, а тази манипулационна/лаборатория не работи в събота. Проблем ли ще е за отчитане на резултатите, че са пуснати в две различни лаборатории на Рамус в София?

# 214
  • София
Здравейте, от къде мога да намеря в България тестове за бременност, както и този за овулация на марката Clear blue? Намирам в някаква гръцка аптека, която явно доставя до Бг, но за колосални суми. Мерси предварително

# 215
Здравей,
Здравейте, от къде мога да намеря в България тестове за бременност, както и този за овулация на марката Clear blue? Намирам в някаква гръцка аптека, която явно доставя до Бг, но за колосални суми. Мерси предварително
Аз си ги поръчвам от Амазон.
Но не ги поръчвам директно аз, а ползвам едни хора, на които им пращам линк, те ми ги доставят до 10 дни на същата цена като в Амазон (без доставка 13-15 долара) и за доставка плащам само куриерската услуга от София до моя град.
Ако искате, пише ми на лично да ви дам контактите им.

# 216
Здравейте
Вчера си правих тест показа втора но бледа черта
Днес с първа урина си направих друг пак бледа черта
Тези тестове положителни ли са

# 217
Положителни са

# 218

След колко време мога да отида на преглед според вас
Май е рано

# 219
Най-рано на 10 дни закъснение.

# 220
Здравейте.
От 5-6 дни ми се гади. С две повръщаня, всички симптоми на ПМС или бременност ги имам всеки месец, новото този месец е гаденето и п… , правим опити за бебе от доста месеци ( миналата година претърпях missed) .един ден закъснява и съм с 6 отрицателни теста за три дни :/
Дали има шанс да се появят заветните две чертички след някой друг ден или от желание и внушение вече може би полудявам и ми се гади от лудост 😁

# 221
Здравейте.
От 5-6 дни ми се гади. С две повръщаня, всички симптоми на ПМС или бременност ги имам всеки месец, новото този месец е гаденето и п… , правим опити за бебе от доста месеци ( миналата година претърпях missed) .един ден закъснява и съм с 6 отрицателни теста за три дни :/
Дали има шанс да се появят заветните две чертички след някой друг ден или от желание и внушение вече може би полудявам и ми се гади от лудост 😁

Гаденето може да се появи и като ПМС симптом. Възможно е да си с късна овулация и тестът да се позитивира по-късно. Но гадене е симптом и на други неща - аз например в момента съм с киста и гадене. Можеш да си направиш кръвен тест за бременност (той показва преди домашните) и ако е отрицателен, а ти закъснява и гаденето продължава, да помислиш за АГ преглед, дори само за твое спокойствие.

# 222
Здравейте дами днес ми е деня за Ц като вчера и днес правя тестове на lady с чувствителност 25 и са напълно отрицателни все още има ли шанс да е станало нещо и да не показва на този етап?

# 223
Здравейте,
Днес сутринта при избърсване на хартията остана това течение.
Скрит текст:
Само това беше, повече не е имало.
10 дни след овулация съм. Може ли да е имплантационно кървене?
Мерси!

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 08:49 от Sis987

# 224
Може и да е имплантационно, аз имах точно такова, но може и начало на цикъл да е. Едно тестче затичайте до аптеката или един кръвен утре ♡. Желая ви да е +

Общи условия

Активация на акаунт