"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 991
  • 853
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Може и да е имплантационно, аз имах точно такова, но може и начало на цикъл да е. Едно тестче затичайте до аптеката или един кръвен утре ♡. Желая ви да е +
Много благодаря за отговора. Правих тест днес, но е отрицателен. Поправка - 9ти ден след овулация ми е.
Надявам се да е твърде рано и затова да не показва +. Четох, че уж 2-3 дена след имплантация трябва да покаже + на уринарен тест. Да видим.

# 226
На коя дата очаквате цикъла ?

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 01:45 от Sivona

# 227
На коя дата очаквате цикъла ?
27-28.10 Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 07:38 от Sis987

# 228
  • София
Слагайте ги тези гнусотии в скрит текст.
Отврат, само това не бях виждала в тази тема Confounded

# 229
Sis987 , пусни си кръвен тест. Може и подранил цикъл да е. На мен откакто бебеправим супер ми се разбърка цикъла, като продължителност. Преди два месеца имах такова зацапване, но по-бледо и по-малко само по хартията. После 12 часа нямах абсолютно нищо по превръзката. Помислих, че е имплантационно , но после ми тръгна нормално.

# 230
Bibi85, зацапването беше вчера към 10:00, до сега няма нищо повече. Единствено се чувствам подута и гърдите ми са адски чувствителни, не мога да ги пипна, а днес сутринта теста пак беше -.
Ще изчакам до 25.10 и ако тестовете са - ще пусна кръвен, за да съм сигурна.
Някак си усещам, че се случва нещо, но гледам да не се ентусиазирам много, за да не се разочаровам.

# 231
Bibi85, зацапването беше вчера към 10:00, до сега няма нищо повече. Единствено се чувствам подута и гърдите ми са адски чувствителни, не мога да ги пипна, а днес сутринта теста пак беше -.
Някак си усещам, че се случва нещо, но гледам да не се ентусиазирам много, за да не се разочаровам.

Щом няма нищо е напълно вероятно да е имплантационно, но според мен е твърде рано домашен тест да засече бременност.  Имала съм имплантационно зацапване с първата бременност, но не беше , като вашето, струва ми се твърде голямо количество. При мен беше бледо розово и продължи 1-2 часа, но по- малко. Ако е 10-ти ден след овулация можеш и сега да направиш кръвен. Успех.

# 232
Здравейте,момичета.Днес ми е 2-ри ден закъснение.Предполагаема ову на 8.10 .днес де събуждам с ужасно гадене.Според Вас възможно ли е ? И “пиклив” тест дали ще отчете? За кръвен не знам как стоят нещата тук(в Полша)

# 233
Здравейте, извинявам се, ако на някоя ѝ се стори тъп въпрос! Имам детенце на 3 г. и половина. Страшно много искам да си имаме още едно. Последния МЦ беше на 06.10. Днес видях, че  според приложението, което използвам излиза, че овулацията ми е била вчера на 22.10., а плодородният прозорец е бил 17-23.  Правихме опит на 19.10. Според вас какъв е шансът да се е получило. Знам, че сперматозоидите могат да оцелеят до 4-5 дни, ако средата е благоприятна. До очаквания цикъл има две седмици и честно казано се моля да не настъпи и да видя заветните 2 чертички, дотогава сигурно ще съм побъркала.  В този ред на мисли, бихте ли споделили вие колко време около овулацията правихте опити и колко колко пъти правихте секс.

# 234
Здравейте,момичета.Днес ми е 2-ри ден закъснение.Предполагаема ову на 8.10 .днес де събуждам с ужасно гадене.Според Вас възможно ли е ? И “пиклив” тест дали ще отчете? За кръвен не знам как стоят нещата тук(в Полша)

Щом има закъснение , ще отчете .
За симптоми като гадене е много рано дори и да сте бременна.

# 235

Щом няма нищо е напълно вероятно да е имплантационно, но според мен е твърде рано домашен тест да засече бременност.  Имала съм имплантационно зацапване с първата бременност, но не беше , като вашето, струва ми се твърде голямо количество. При мен беше бледо розово и продължи 1-2 часа, но по- малко. Ако е 10-ти ден след овулация можеш и сега да направиш кръвен. Успех.
Пуснах кръвен в обедната, да видим...

# 236
СисУспех, чамаме новини 🍀

Ели , шансът не е невъзможен, но и не е голям. Трябва да сте по-редовни, ако искате да уцелите момента.

# 237
Eli87, ако цикълът ти не е като по часовник, не можеш да разчиташ на календарчета. Овулацията може да е в друг ден.

# 238
Sis987 ,какво стана? Излязоха ли резултатите?

# 239
Здравейте
Този резултат на 3 дена закъснение дали е добре

Общи условия

Активация на акаунт