"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 023
  • 853
  •   1
Отговори
# 255
Нормално е, не се притеснявай.

# 256
Сис успех с кръвния ,но моля те как реши да си типосаш хартията с гадости в тема където сме ЖЕНИ..това е прекалено. Може да имаш нисък проегстерон,може да е гинекологичен проблем , желая ти да е имплантация ,но друг път се въздържай от такива снимки,днес със сигурност няма да обядвам. 😒

# 257
Ех, много сте чувствителни значи. Голяма работа, че качила една не кой знае каква снимка, точно защото е форум за жени и женски проблеми, все пак. Ако беше в мъжки форум, щеше да е по-странно 🤣
Може пък пропускането на обяда днес, да ви се отрази добре!

# 258
Ех, много сте чувствителни значи. Голяма работа, че качила една не кой знае каква снимка, точно защото е форум за жени и женски проблеми, все пак. Ако беше в мъжки форум, щеше да е по-странно 🤣
Може пък пропускането на обяда днес, да ви се отрази добре!
😂😂

# 259
Не й пука да си изтипосва женските секрети,но е изключително негативно настроена когато потребител даде мнение.
Предположих,че кръвните й изследвания са отрицателни,което се оказа вярно,тя (милата) реши да се заяде с мен,а можеше да отговори на Bibi85,защото я беше питала как са минали изследванията още в деня на пускането им.

# 260
Здравейте,искам да попитам колко дни преди овулацията е нормално да имаш болки и какви са те?

# 261
Амореto   Не разбрах точно въпроса какъв е,дали за евентуална бременност?

# 262
Амореto   Не разбрах точно въпроса какъв е,дали за евентуална бременност?
Да,изведнъж ме пробождат яйчниците и ми става гадно,леко лошо от време на време…Възможно ли и да има бременност или е просто от овулацията?

# 263
Амореto  Някои си усещат овулацията,други не,но тези симптоми 100% не са овулационни!
Прави ли тестове? Колко дни имаш до МЦ? Ранна бременност шъурчек теста не открива,чак след 3 дни закъснение отчита.
Кръвен също е решение...

# 264
Значи не са овулационни възможно ли е тогава да е от бъбреци

# 265
Амореto  Кръста и ниско долу боли,също и невъзможност за пълно освобождане на урината. (Ако са бъбреци)

Възможно е да имаш инфекция,може и киста да е,това вече гинеколог трябва да каже след нужните изследвания.

# 266
Amore, моите симптоми на овулация са точно такива, и гадене има понякога, и болки, и лошо ми е ставало.
П.П Моля, наистина, да не се отрича каквото и да било, ако не ви се е случвало.

# 267
Здравейте дами ! Не знам дали тук публикувах преди , но се надявам да съм на правилното място . От доста време вече правим опити за бебе . Бях споделила тук във форума на дамите  , че  наскоро имах киста на жълтото тяло и т.н  . Този месец почти целия се любувахме , но се случи нещо странно ..мъжа ми знае в кои дни би трябвало да съм в овулация или плодородните ми  дни и точно тогава не свърши в мен . Странно е защото и двамата искахме дете и се трудим над това . Миналия месец ми дойде на 24.09 , а по миналия на 27.08 с 10 дневно закъснения . Цикълът ми беше доста редовен , но понякога се размества не мога да разбера ... та днес сме 27ми . Дали да го броя за закъснение ? Имам болки ниско долу,напрегнати гърди  , но сега съм и с цистит и не знам дали болките не са заради това. Преди малко имах съвсем малко петънце леко червеникаво , но при избърсване нищо. Днес си направих пиклив тест с втора урина , беше категорично отрицателен . Вие какво мислите за шанс за  бебе ?

# 268
Докато мъжът ти те пази в най-подходящите дни шансовете за бременност са малки, даже невъзможни. Поговорете иска ли бебе изобщо или не, защото така се надяваш напразно на чудо. Повечето от нас правим опити точно във фертилните дни и пак не става, а ако точно тогава те пази няма никакъв шанс.
Сиптомите ти са от цистита и предстоящия цикъл.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 08:25 от Bibi85

# 269
Здравейте искам да попитам понеже със съпругата ми се опитваме да си имаме бебе и цикълът ми беше последно на 29.09 до 3.10 овулацията ми е 15.10 тогава бях със съпруга си и правихме опити за бебе и оттогава вече става 12 дни и реших да си направя тест за бременност и сутринта рано още в първата минута 2 контролни лини моля ви пишете ми мнение

Общи условия

Активация на акаунт