"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 032
  • 853
  •   1
Отговори
# 270
Положителен е Simple Smile

# 271
Здравейте, седмица след овулацията (овулация на  13 ден от МЦ ) имах бледо розово зацапване и болки в гърдите, а днес е втори ден от очакваната МЦ ( при 31 дни цикъл) и преди няколко часа имах кафеникаво зацапване.  Всеки месец приемам дуфастон от 18 ден на МЦ за десет дни.  Дали е свързано с бременност? Досега не съм забременявала. Не съм си правила още тест.

# 272
Възможно е. Направи един тест.

# 273

Мнения?!
Два дена преди цикъла.

# 274

Мнения?!
Два дена преди цикъла.

Честито, аболютно положителни тестове! Simple Smile

# 275
Честито 🍀

Мнения?!
Два дена преди цикъла.

# 276
Здравейте сила.
На 24.10 установена овулация, чрез фоликулометрия, пада се 28 ден от първия ден на последната менструация (попринцип МЦ ми е 34 дни, но ясно е, че ще трябва да ми дойде около 06.11, заради късната ову и дано да не дойде).
Започнахме опитите от 23.10 два пъти, също и на 24.10 когато беше овулацията 2 пъти. Също и на 25.10 един път.
Днес 30.10 имах доста кофти придърпвания в десния яйчник в който се видя овулацията, също кръста за няколко часа ме наболяваше но сутрешния тест (изглежда е рано още) беше отрицателен.
Гърдите ми са си както преди менструация даже бих казала, че не мо болят толкова като друг път.
Как започна вашето бременеене?
Да се надявам ли да се е получило и тези болки да са на хубаво.
Знам, че няма как да кажете, със сигурност но така силно го желаем (почти 3 години сме без успех) , че ми се иска съвсем малко надежда да ми се вдъхне.
Опитвам се да не изтерясвам, но по цял ден го мисля и пресмята ако оплождането е станал на 24, то днес ми е 7ми ден и нали по учебник в тези дни се случва имплантирането тааа. 😵
Благодаря ❤️

# 277
Аз на симптоми не вярвам, че съм имала какви ли не, но искрено ти пожелавам да си бременна! И не забравяй, че абсолютно всичко е възможно!
Имплантацията понякога е 10 -12 ден, така че още малко и тест Simple Smile Успех!

# 278
Geriichka   Защо не сте потърсили репродуктивен специалист? 3 години опити и очакване не са малко,като включим и психическото натоварване,което може да доведе до други здравословни проблеми.
Искрено се надявам вашето щастие да дойде скоро,но не се вглъбявайте в него,обичта и подкрепата са преди всичко!

# 279
Geriichka   Защо не сте потърсили репродуктивен специалист? 3 години опити и очакване не са малко,като включим и психическото натоварване,което може да доведе до други здравословни проблеми.
Искрено се надявам вашето щастие да дойде скоро,но не се вглъбявайте в него,обичта и подкрепата са преди всичко!
Точно репрудактивен специалист по сетихме и установи, че аз всъщност имам овулация. Преди това се шитах по генеколози и давах лудо пари за изследвания за прегледи, но така и никой не ми предложи фоликулометрия а последния АГ който попитах каза "ооо то няма смисъл в момента, яйчниците ти си почиват и правят кисти" и от там гас към рептудактивната клиника. Доста време ми отне докато разбера, че всъщност имам проблем и може би страха ми от най-ужасното все ме спитщраше да потърся репрудактивен специалист.
Благодаря за топлите думи 😍

# 280
Дами, мислите ли, че има нещо?

# 281
# 282
Здравейте, на 32 съм.Поледно М дойде на 6.20.23-11.10.23. Опити правихме от 16 до 20 всеки ден. Тестове за ову не са правени. По единия календар ,на който си отбелязвам трябваше да ми дойде на 29,по другия на 30.. Теста е правен днес.М е между 23-25 дни  С мъжо играем на тука има тука няма къде е чертата ,има ли я няма ли я. Вие какво мислите?

# 283
Като че ли има нещо, но най-сигурно утре на кръвен тест.
Здравейте, на 32 съм.Поледно М дойде на 6.20.23-11.10.23. Опити правихме от 16 до 20 всеки ден. Тестове за ову не са правени. По единия календар ,на който си отбелязвам трябваше да ми дойде на 29,по другия на 30.. Теста е правен днес.М е между 23-25 дни  С мъжо играем на тука има тука няма къде е чертата ,има ли я няма ли я. Вие какво мислите?

# 284
Момичета, сутринта правих пак Шуърчек категорично отрицателен. Ще си чакам МЦ явно вчерашните сто са били изпарителни линии.. Жалко, но пък .. ще стане някой ден, сигурна съм.

По принцип миналата година ми дойде на 34 ден, тоест на 5-6 този месец, така че може би не ми закъснява, въпреки че по приложение трябваше да дойде вчера. Както и да е, благодаря все пак за вниманието. Бъдете здрави! 🍀

Успех на всичи! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт