"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 037
  • 853
  •   1
Отговори
# 285
И на мен ми се видяха изпарителни, ама пък 4 различни марки  с изпарителни черти? Малко лошо сте ги снимали под диагонал и не се виждат добре.Чертичките сивеят или розовеят?
Не разбрах миналият месец ли ви дойде на 34-ти ден, защото сте писали миналата година? Ако е миналата година няма значение с цикъла сега. Ако е миналия месец и при мен стана така. През първия месец опити имах едва забележими черти на два теста, но ги отчетох , като изпарителни. Дойде ми чак на 34-ти ден, при положение, че цикъла ми е 29-30 дни. Много обилен, различен цикъл със силни болки за 2 часа,, имам съмнение за биохимична бременност. Септември ме пропусна и  ми дойде чак на 39-ти ден. Този месец вече се нормализираха нещата и ми дойде на 28-ми ден.

# 286
Миналата година за октомври ми дойде на 34 ден, от там до сега 26-27 ден ми е цикъла.

Няма да го мисля и да се настройвам, защото ще се побъркам. 😃
Изпарителни са си явно. Ще изчакам до 5-6.11 и ще видим. Не искам да ходя на кръвен, за да не се разочаровам.

За снимките, в офеса ми беше много трудно, че да не ме види някой. 😃 Не се виждам добре на снимките, на живо повечко си личаха.

# 287
Цикълът ви преди година няма връзка с този сега. Този от миналия месец може да повлияе на цикъла този месец. Успех!

# 288
Момичета,

Аз съм сигурна, че никой не се вълнува от моите хиляда теста! 😂

Понеже днес се събудих с гениалната идея, че пак трябва да си направя излезе това:
Скрит текст:

И вече ми писна от чудене и маене, мисля да си направя днес кръвен, въпреки че съм почти сигурна, че линийката е изпарителна, колкото и да не ми се иска…

# 289
  • София
Момичета,

Понеже днес се събудих с гениалната идея, че пак трябва да си направя излезе това:
Скрит текст:

И вече ми писна от чудене и маене, мисля да си направя днес кръвен, въпреки че съм почти сигурна, че линийката е изпарителна, колкото и да не ми се иска…

Според мен Sure Check-a е положителен. Направете кръвен

# 290
На шуърчека не ми се струва изпарителна. Един кръвен за всеки случай и пиши после! Успех! Simple Smile

# 291
Момичета,

Скрит текст:

Чертата ти е розова на шуърчек, направи си кръвен. Пиши като имаш резултати, пожелавам ти успех!

# 292
При мен явно тази черта е била изпарителна,тази сутрин ми дойде.

# 293
LieToMe в горния си пост ти намекнах, че според мен има нещо Grin  От 4 теста  няма как и четирите да са с изпарителна линия, един ако беше да, ама чак и четирите. Чертичката ти е розова, според мен има бременност, изпарителните са сиви. И този път си ги снимала хубаво отблизо. хайде пускай кръвен, успех Flowers Four Leaf Clover

При мен явно тази черта е била изпарителна,тази сутрин ми дойде.

Съжалявам за което. На твоят почти не се виждаше черта и беше изпарителна. Успех следващия месец!

# 294
Момичета, това излезе от кръвния.

Чак не мога да повярвам ..

Благодаря ви за положителната енергия! 🍀

# 295
Честито и лека бременност! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 296
Здравейте! Предизвиквам си цикъла с прогестеронови препарати , но в началото на  цикъла ми се появи инфекция , която лекувах и се наложи да не ги пия този месец, а и не само заради инфекцията , исках и сама да видя дали ще ми дойде без да го предизвиквам. Не сме имали много опити също. Ако ги бях пила хапчетата , трябваше да ми дойде на 27.10. Нямам симптоми за менструация, болки и т.н. , но имам зверско гадене. От сутринта се започва , ставам в 6:00 сутринта и се започва и така през целия ден , като на моменти се усилва с призиви до повръщане , но в повечето време е поносимо. Мисля да си взема тест утре , но не ми се иска да се разочаровам. При вас гаденето като симптом само сутрин ли е било? Имало ли е случай да продължава през целия ден това лошо усещане?

# 297
Здравейте! Предизвиквам си цикъла с прогестеронови препарати , но в началото на  цикъла ми се появи инфекция , която лекувах и се наложи да не ги пия този месец, а и не само заради инфекцията , исках и сама да видя дали ще ми дойде без да го предизвиквам. Не сме имали много опити също. Ако ги бях пила хапчетата , трябваше да ми дойде на 27.10. Нямам симптоми за менструация, болки и т.н. , но имам зверско гадене. От сутринта се започва , ставам в 6:00 сутринта и се започва и така през целия ден , като на моменти се усилва с призиви до повръщане , но в повечето време е поносимо. Мисля да си взема тест утре , но не ми се иска да се разочаровам. При вас гаденето като симптом само сутрин ли е било? Имало ли е случай да продължава през целия ден това лошо усещане?
при мен докато го нямаше се появи вечер, после стана сутрин и сега е постоянно. В 12 г.с съм и се чувствам ужасно от седмица и нещо

Според мен си направи направо кръвен тест, за да бъдеш най-сигурна

# 298
Здравейте! На 21/22 ноември имах овулация доказано с тест! Вчера не издържах направих тест за бременност негативен за съжаление!  12 ден след о-в имали шанс да се промени на позитивен можели мнения. Благодаря
Обърках темата съжалявам

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 15:07 от Елиф Исмаил 689048

# 299
Здравейте, според вас дали е възможно да е положителен? Днес трябваше да ми дойде, но не дойде. Имам си предменструални болки, но и зърната много ме болят. Всъщност пия дуфастон за да може да ми дойде, и винаги като го спра и  на трети ден ми идва още с ставането сутрин. Днес ми предстой пътуване и се чудя дали от притеснението за него дали не ми влияе на цикъла. Ще си пусна и кръвен като се пребера в БГ за по сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт