"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 089
  • 853
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, какво мислите за този тест? Между 2 и 4 дни закъснение Спазени са указанията, в точното време е сниман.

Мисля че е положителен. Но е много бледа за такова закъснение. А пък гледам че предните сякаш са с една идея по-наситена черта..

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 12:13 от Silviya681

# 646
Здравейте, какво мислите за този тест? Между 2 и 4 дни закъснение Спазени са указанията, в точното време е сниман.
Вижда се втора чертичка Simple Smile Пуснете си и кръвен Simple Smile

# 647
Здравейте, предполагам, че няма смисъл да се надявам излишно, но все пак искам да ви попитам Simple Smile пуста надежда умира последна …
Цикълът ми е 26 дни като цяло редовен. Последен на 13/12/22 не съм си правила тестове за ову предполагаема по календар 25/12 очакван цикъл 08/01/23. Опити сме правили почти през целия месец.
От три дни всяка сутрин ми прилошава от кафето и така цял ден - изкарвам почти на легло, вечер ми светва и все едно нищо ми няма. При първата си бременност бях така още седмица преди закъснение. Това ме подтикна да си пусна кръвен тест, който е отрицателен 0.10 чгх, та въпроса ми е възможно ли е да съм избързала с теста и три дни преди очакван цикъл да са такива стойностите, а все пак да има бременност.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 20:17 от Asdfgg

# 648
За съжаление най-вероятно не сте бременна, 3 дни преди цикъл кръвния тест няма как да даде грешен резултат.

# 649
Внушението е голяма работа. И аз така в първите месеци все ми беше лошо, гадеше ми се от някакви миризми... Но... никаква бременност не се е случила досега, две години от започване на опити. Разбира се, вече не ми се привиждат подобни симптоми около датата на цикъла.

# 650
  • Смолян
Здравейте на всички момичета!
Благодаря на всяка,която ще отговори предварително.
Имам въпрос относно ЧХГ.
Ако няма бременност не трябва ли да е със стойност нула?
Защо питам.
Последен цикъл 12.12.2023г. Продължителност 33-34 дни.
Опити няколко  правени между 25-31.12.
Със сигурност прибързах с кръвния
Мога ли да се надявам на евентуална бременност?
Цикълът трябва да дойде на 12.01.2024.
Престо тест от днес отрицателен.

# 651
  • София
Рядко е кръгла нула, дори и при мъжете.
Тестът е отрицателен.

# 652
  • София
Раничко е още. Изчакай до датата на МЦ и тогава повтори кръвния.
А на въпроса ти не може да се отговори, защото е рано да се заключи каквото и да е. Тази стойност към момента е 0.

# 653
  • Смолян
Теста е от 03.01,за това и написах,че беше твърде рано да го направя.
Ще чакам МЦ и божа работа какво ще излезе.
Благодаря отново момичета!
Всичко най-добро!
Кой тест-уринен препоръчвате?

# 654
Теста е от 03.01,за това и написах,че беше твърде рано да го направя.
Ще чакам МЦ и божа работа какво ще излезе.
Благодаря отново момичета!
Всичко най-добро!
Кой тест-уринен препоръчвате?
.                                                         
  Здравей, шуър чек касета е най-препоръчван от всичко което съм изчела във форума.Лично аз повече не бих си правила никакви уринарни! Директно след закъснението на кръвен.18лв. ми взеха в Рамус, казаха два часа, за един стана.Освен чакането,взирането,очакването в продължение на 5-6 дни ти побърква психиката цялото това нещо! Пожелавам ти успех! Simple Smile

# 655
  • София

Точно SureCheck не се препоръчва особено. Simple Smile

# 656
И аз имам спомен, че точно SureCheck не е сред препоръчваните. Подкрепям предложените от NadezhdaML, имат по-голяма чувствителност.

Иначе стига да има възможност и удобно място, кръвния си е най-точен.

# 657
От личен опит: закъснение с 3-4 дни и ЧХГ 23 с кръвен тест, само този домашен тест ми показа ясна втора черта. Продължаваше да е положителен и на падащо ЧХГ /бременността беше биохимична/.

# 658
На мен пък Шуър чек ми хвана 5 дни преди цикъл Blush вярно, че съм с ранна овулация, но все пак.

# 659
Аз пък съм доволна от Lady test!

Хващаше ми всички биохимични бременностии през последната година и отгоре.
Предната бременност пак с Ladi test, но

За съжаление най-вероятно не сте бременна, 3 дни преди цикъл кръвния тест няма как да даде грешен резултат.

Bibi85, най-вероятно е остатъчен хормон.
Днес си правих пак тест, 5 дни след закъснението, но чертичката беше още по-бледа от тази на 2-ри и 3-ти януари, а за такова закъснение независимо дали има или няма остатъчен хормон, според мен чертичката трябваше да е ярка, а не на 5-тата минута да се чудя защо едва се вижда, а на 10-тата и макар розовееща, да е още по-бледа. Може би на 29-ти са се комбинирали хормоните от старата и нова биохимична и за това чертичката се появи веднага и беше толкова силна. На 2-ри почнах да пия дуфастон профилактично, но при толкова бледа черта не виждам смисъл. Спирам го, за да ми дойде МЦ 😢 не вярвам, че вътре има живо бебе.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 20:22 от Silviya681

Общи условия

Активация на акаунт