"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 070
  • 853
  •   1
Отговори
# 630
И аз точно затова 10.15 не можах да разбера какво е , май най-добре е да звънна 😅 благодаря все пак
Това 10.15 пред ЧХГ какво е? Иначе ако 0.100 е резултатът, няма бременност.
Направо се обади в лабораторията и ги питай

# 631
Рибка, пише после.

# 632
Сега звъннах казаха, че е отрицателен 🙁

# 633
Здравейте,пия противозататъчни от 8 месеца почти! Преди седмица забравих да изпия хапчето и в същия ден с годенка ми правехме сексче и той свърши работата. Но другия ден пих вечерта едно от хапчетата. Възможно ли е да съм забременяла цикълът ми свърши на 22 ,а белята стана на 27?

# 634
Здравейте,пия противозататъчни от 8 месеца почти! Преди седмица забравих да изпия хапчето и в същия ден с годенка ми правехме сексче и той свърши работата. Но другия ден пих вечерта едно от хапчетата. Възможно ли е да съм забременяла цикълът ми свърши на 22 ,а белята стана на 27?

В листовката на противозачатъчните трябва да пише какво може да се случи според седмицата в която си забравила да пиеш 1 хапче. Отдавна не съм пила, но според смътни спомени, ако си изтървала само 1 хапче не е толкова фатално освен, ако не е в първата седмица от приема, тоест едно от първите 7 хапчета в опаковката, те обикновенно са 21 или 28, но последните 7 са плацебо, за да не губиш навика да ги пиеш. Но все пак прочети в листовката, там трябва да е описано.

Силвия, дано се развият нещата по - най добрия начин!
А лекар питала ли си з тези биохимични? Звучи странно, всеки месец..

Аз съм с териодит на Хашимото, ендокринологът ми беше казал, че ако искам по нататъка да забременея, трябва да пия еутирокс, това беше преди около 5 години. Преди три години и половина, когато забременях от бившия, си пиех еутирокса, бременност почна перфектно първите два-три месеца, причините да родя преждевременно са други. След като родих спрях еутирокса, и най-вероятно Tsh е скочило много, предният път, когато не пиех ми беше над 5, този път може да е било и повече. Преди около 5 месеца пак почнах да го пия, на хормоните ѝм трябва време за да се регулират и може би за това, чак след около 3 месеца от началото на приема успя да се захване бебчо, но явно не достатъчно силно. При предната бременност си пуснах  Tsh и тироксин, мисля, че беше fT4 не помня точно, но Tsh  ми беше към 2,5 а за бременността било хубаво да е около 1,5 . Веднага след помятането си увеличих еутирокса от 37,5 мг на 50 мг (тоест вместо половин таблетка от 70 мг вече пия цяла от 50 мг. Така, че е напълно логично да съм имала толкова биохимични бременности. Първите няколко месеца все си правих тестове още 4 дни преди датата на МЦ и все бяха с бледа чертичка, а когато си правех след 2 дни беше още по-трудно забележима, а в деня на МЦ изобщо я нямаше. В един момент 20-те теста ми свършиха и спрях да се тествам толкова много. Преди никога не съм имала пременструален синдром и цикълът си ми беше дълги години на 28 дни, но от както правим опити често закъснява с по 1 ден, като 3-4 дни преди това почва да ми се гади, да ми наедряват леко гърдите и да усещам леко напрежение в тях.
Забелязах, че повечето жени във форума, които се опитват да заченат по-отдавна и преди това не са имали пременструален синдром, имат същите симптоми като мен. Така че спрямо фактите, не мисля, че е странно големият брой биохимични. Може би повечето от нас минават през много биохимични, но като си правят тест чак ако имат закъснение не могат да ги хванат. Защото до датата на МЦ вече нивото е спаднало до толкова, че не може да се хване с теста. Никога не съм имала светлорозова черта в деня на МЦ, освен когато съм била бременна.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 06:13 от Silviya681

# 635
Здравейте, бебеправим от няколко месеца, последната ми овулация беше на 19ти декември, при цикъл 26-27 дни, последните два месеца 29 дни. Това са три теста, от снощи, днес сутринта и днес на обяд.Купени от различни аптеки.Дали са положени?  От снощи.          Днес сутринта Днес на обяд. Спазила съм инструкциите, до 5та минута ми отчете.

# 636
Здравейте, бебеправим от няколко месеца, последната ми овулация беше на 19ти декември, при цикъл 26-27 дни, последните два месеца 29 дни. Това са три теста, от снощи, днес сутринта и днес на обяд.Купени от различни аптеки.Дали са положени?  От снощи.          Днес сутринта Днес на обяд. Спазила съм инструкциите, до 5та минута ми отчете.

Вижда се чертичката, според мен е възможно да си бременна, но не мога да кажа на 100%.

# 637
Аз също виждам бледа чертичка, теста при закъснение на МЦ ли е направен? Мисля, че тестовете на престо са с по-голяма чувствителност, ако имаш възможност направи с тях.

# 638
Този от сутринта е ясно положителен, независимо че е бледа чертата Simple Smile

# 639
Благодаря за бързите отговори! За престой четох лоши отзиви тук във форума и положителни за шуърчек.Последните два месеца съм с 29 дни цикъл, преди това 26-27, тоест в най-лошия случай, два дни преди цикъл.Усещах последната седмица придъпвания в яйчниците.На кръвен мога да отида вече нали така? Ще изчакам 2-3 мисля?

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 17:04 от DVezireva

# 640
Моята чертичка беше доста подобна на шурчек, бях си взела и от лентинтичките на лейди тест, те бяха по наситени, може да пробваш и с тях. Лично аз вярвах повече на шурчек, но май тези, които са по-евтини и обикновени са с по-голяма чувствителност.
Благодаря за бързите отговори! За престой четох лоши отзиви тук във форума и положителни за шуърчек.Последните два месеца съм с 29 дни цикъл, преди това 26-27, тоест в най-лошия случай, два дни преди цикъл.Усещах последната седмица придъпвания в яйчниците.На кръвен мога да отида вече нали така? Ще изчакам 2-3 мисля?

# 641
Здравейте, какво мислите за този тест? Между 2 и 4 дни закъснение Спазени са указанията, в точното време е сниман.

# 642
  • София
Здравейте, какво мислите за този тест? Между 2 и 4 дни закъснение Спазени са указанията, в точното време е сниман.

Изглежда негативен, съжалявам.

# 643

Аз пък виждам втора чертичка повторете пак или направете кръвен

# 644

Аз пък виждам втора чертичка повторете пак или направете кръвен
Аз също виждам 2ра чертичка. Направете друга марка или кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт