"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 014
  • 853
  •   1
Отговори
# 615

Здравейте мили дами, според вас положителен или отрицателен е 2 дни преди МЦ, направен вечер - шурчек писалка 🙂 ?

Бети, виждам слаба чертичка, има шанс и да си бременна. Направи си тест утре с първата урина, ако е по-ярка от тази, значи си бременна. Понякога на екрана на телефона не може да се определи със сигурност. По скоро си бременна!

# 616
Здравейте. Бременна съм след ин витро. Бях на лекар и се установи наличие на плоден сак. Репродуктивния специалист каза, че съм пета седмица, а Гинекологът, че съм трета- четвърта. От три четири дни се появи едно зацапване кафяво, като в един от дните беше червено, веднага отидох при АГ и видяхме, че плодният сак е там. Толкова се притеснявам. Нямам болки. Приемах Дицинон за три дни, кървенето беше спряло за един ден и пак почна. Приемам естрофем, преднизолон, нош па, фолиева киселина, витамини, утрогестан (беше орално и вагинално, но сега е само орално заради зацапването)

# 617
Здравейте, от много време само ви чета, но мисля че дойде време и аз да се запиша с един въпрос. Надявам се да успея да намеря дама с моя проблем и да ми помогнете. С мъжа ми пробваме за бебе от 4 месеца, вече съм се настроила, че няма да стане от първия път както при повечето ми приятелки. Та така, мисля, че миналия месец си докарах много стрес покрай работата ми и имах някакви аномалии. Пред последния ми цикъл си дойде нормално на 25.10.23 , по принцип цикъла ми варира около 25-28 дни. Но миналия месец ми дойде със закъснение на 29.11 като преди това имах 4 дни много слабо розово или бледо бежово зацапване. Лошото в случая беше , че когато ми дойде на 29.11 менструацията ми свърши чак на 15.12. Ходих на лекар, но ми казаха, че всичко с матката и яйчниците ми е нормално. А сега въпроса ми е: след тази дълга менструация дали е възможно да имам овулация? И кога трябва да очаквам да ми дойде следващия цикъл? Бях попитала гинеколожката ми, но тя ми каза, че не знае. Благодаря ви много и се извинявам за дългия пост, надявам се поне да успеете да ме разберете. 🥰

# 618
Рибка, септември месец бях с киста на жълто тяло, заради която ми дойде 10 дни по-рано (от такава киста може и да закъснее). Та М ми продължи 15 дни... имах чувството, че ще си карам вовеки така. Ами имах си О, през тези дни, а и после ходех при АГ и си имаше доминантен фоликул и си се спука даже.

# 619
Благодаря за отговора и аз на това се надявам, че този месец като съм в отпуска се надявам да съм се успокоила и се надявам да дойде и моя щастлив момент с позитивен тест 🥰
Рибка, септември месец бях с киста на жълто тяло, заради която ми дойде 10 дни по-рано (от такава киста може и да закъснее). Та М ми продължи 15 дни... имах чувството, че ще си карам вовеки така. Ами имах си О, през тези дни, а и после ходех при АГ и си имаше доминантен фоликул и си се спука даже.

# 620
Здравейте дами! Искам да ви питам при овулация на 19.12  правене на опит за бебе и след това още два пъти правене на опит, може ли да има бременност днес като се събудих ме болеше много кръста в дясната страна,и продължава да си ме боли,а снощи ми стана зле гадене и повърнах може ли да има бременност или не .. !
Аз предният път имах гадене един ден преди да трябваше да ми дойде. За това си превих ден по-рано тестът и беше положителен. Но също така може и някакъв вирус да е, защото сега всички са болни.

Момичета, тази снимка ми е от първата минута от теста, почна да се появява още докато течността се качваше.
Въпросът ми е, понеже на 4-ти декември пометнах в 6-та гестационна седмица, а на тестовете престо пише, че може да дадат фалшивоположителен резултат до 8 седмици след раждане или аборт, възможно ли е да е фалшивоположителен, при условие, че 2 дни след помятането пак правих тест и чертичката му беше по-бледа от на този.
Предполагаема овулация на 19-ти и предполагаема имплантация на 26-ти срещу 27-ми декември (тогава почувствах лек дискомфорт, като лека болка в матката).
От 2 дни ми се повдига, разболях се около 16-ти декември, още имам хрема и кашлица, но не съм повръщала и не ми се е гадило дори в първите дни на заболяването.

Снимка на 4-тата минута от теста

При мен нещата май не вървят добре, може би пак е биохимична. Вчерашния тест ми беше с по-бледа черта от първият.
Утре пак ще направя, ако не ми е дошло.
Сега не мога да правя кръвен!

# 621
Здравейте момичета, 3 дена преди цикъл съм направих си теста следобед. Първите 3мин нямаше нищо и го оставих понеже си мислих, че е отрицателен, но после след около час реших да погледна пак и резултата беше като на снимката. Понеже за пръв път ми се случва такава бледа черта и късно видяна реших да се допитам до вас. ( Сутринта ще си взема и друг тест да си направя, но до тогава не се сдържах да ви пиша )

Тази сутрин си направих още 2теста, отчетени са преди 5мин. Цикъла ми 28-30дни, предния месец ми дойде на 06.12, правих си тестове за овулация, които бяха малко по-ярки към 25-26.12. Това са тестовете от тази сутрин

Писах и в друга група, но съм много развълнувана затова исках да се допитам и до вас

# 622
Честито и лека бременност! Wink

# 623
Честито и според мен са положителни, може би чертичката ще се насити повече след някой друг ден.

# 624
Heyheyy , честито, положителни са Relaxed

Silviya681 , може би си имала остатъчно ЧХГ от предната бременност и сега пада. Ако не е това трябва да потърсиш причината за биохимичните, може и вирусът да е дал някакво отражение. Но сякаш си мисля, че положителните тестове са от миналата бременност.

# 625
Heyheyy , честито, положителни са Relaxed

Silviya681 , може би си имала остатъчно ЧХГ от предната бременност и сега пада. Ако не е това трябва да потърсиш причината за биохимичните, може и вирусът да е дал някакво отражение. Но сякаш си мисля, че положителните тестове са от миналата бременност.

От както правихме опити за бебе от март 22г., до септември 23 мисля, че постоянно имах биохимични бременности, все 3-4 дни преди МЦ бяха положителни с много бледо розова черта, а после в деня на МЦ ми бяха отрицателни. Преди около 5 месеца си почнах еутирокса, защото бях с териодит на Хашимото. Та нищо чудно предните да са заради високо Tsh. За сега още съм на калъч, защото още не ми е дошло, преди малко пак си правих тест, който е с леко по-наситена черта от вчерашната. Та още съм под въпрос. Не мога да изключа нито едното, нито другото. Докато не ми дойде, а има положителен тест, има надежда.
Аз, че съм имала остатъчно в това не се съмнявам, въпроса е с каква скорост пада едното, спрямо покачването на другото от евентуална бременност. В този случай предполагам, че и кръвен също не е много надежден, защото има два фактора, от една страна падане на старото, от друга страна покачване на новото, което също може да доведе до странно покачване или спадане, което също щеше да е двузначно. Само времето ще покаже в моят случай. Трябва да се въоръжа с търпение.

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 13:24 от Silviya681

# 626
Помня, че писа, е ти е далече лабораторията, но е хубаво да измислиш вариант да пуснеш един кръвен тест. Стискам палци всичко да е наред този път.

# 627
Силвия, дано се развият нещата по - най добрия начин!
А лекар питала ли си з тези биохимични? Звучи странно, всеки месец..

# 628
Извинявам се много, но някой може ли да ми каже какъв е резултата, защото аз нищо не разбрах 🤣

# 629
Това 10.15 пред ЧХГ какво е? Иначе ако 0.100 е резултатът, няма бременност.
Направо се обади в лабораторията и ги питай

Общи условия

Активация на акаунт