"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 901
  • 853
  •   1
Отговори
# 105
Объркала си сметките. Не си била 8 дни преди цикъл.
Имплантиране става между 6 и 12 дни след оплождането, което значи че 6 дни след овулация имаш имплантация примерно на 7 8 ден вече имаш чхг, което от друга страна са точно седмица преди цикъл.
8 дни преди цикъл си е точно 6 дни след овулация. На 7 - 8 ден да имаш ЧХГ, ок, ама в деня на имплантация - едва ли. И то в идеалния случай - ако имплантацията е на 6 ден.
Няма нещо като идеален случай, има само и единствено организъм. При всяка жена е различно, явно не сте се сблъсквали с чудесата на природата. В спор няма да влизам изобщо, просто не отчайвайте жените и не се изразявайте по начин, който би ги изплашил например.

# 106
  • София
Аз не искам да отчайвам жените и да ги плаша. Просто коментирах, че 8 дни преди цикъл тест няма как да покаже положителен резултат.

# 107
Аз не искам да отчайвам жените и да ги плаша. Просто коментирах, че 8 дни преди цикъл тест няма как да покаже положителен резултат.
Еми има как и аз съм доказателство за това. Казах ви, че овулацията ми е доказана с ехограф и казах и датата на която ми е отчело + тест. Едва ли сте по-компетентна от лекар, да оспорите този факт, нали?

# 108
  • София
Ама разбира се, как иначе.
Хем самата вие казахте, че най-рано на 6 ден има имплантация и евентуално на 7 -8 ден може да има положителен тест, хем сега пак казвате, че вашият + тест е на 6 ден.
Не съм по-компетентна от лекаря ви, ама той ли ви направи теста на шестия ден? Определено тестът ви е на 7 или 8 ден.

# 109
Хем самата вие казахте, че най-рано на 6 ден има имплантация и евентуално на 7 -8 ден може да има положителен тест, хем сега пак казвате, че вашият + тест е на 6 ден.
Не съм по-компетентна от лекаря ви, ама той ли ви направи теста на шестия ден? Определено тестът ви е на 7 или 8 ден.
Не на 6ти. Вие четете ли какво ви пиша? Ама защо ли изобщо обсъждам с вас, то все си има едни такива хора....

# 110
здравейте,   може ли някои да ми разчете резултата.

# 111
Мисля, че резултатът е 1.20, т.е. отрицателен. Трябва да е над 5.

# 112
Ако си го направила рано, няколко дни преди цикъл, може и тепърва да се повишава. Успех! Пусни още веднъж или ако не ти се прави кръвен пробвай с лентички , но аз бих пуснала кръвен. Виж ако вече имаш закъснение и това е резултата, съжалявам но не се е получило Cry

# 113
  • София
Не на 6ти. Вие четете ли какво ви пиша? Ама защо ли изобщо обсъждам с вас, то все си има едни такива хора....

Тук поне така написахте, аз това коментирам:

Ако имаш предвид престо, за него мнение не мога да дам не го харесвам и не го ползвам. Аз ползвам белив про и ми показа 8 дни преди цикъл. Както и лейди тест

# 114
Здравейте! Днес ми е 3-ти ден от цикъла и е много странен. Да подчертая ,че цикъла ми е предизвикан от хапчета ,които пия от 16 до 25-ти ден на цикъла. Първите два дни си беше оскъден  ,като имах леки болки в корема, а от вчера вечерта нямам нищо до сега,когато при ходене до тоалетна имах само две капки и то бледо кафяви. Болки обаче имам ,все едно ми е първи ден. Какво може да е? В момента не мога да отида при АГ, защото в моя град са крайно некомпетентни ,а този ,който ме следи в друг град няма свободни часове.  Възможно ли е да е от киста ?

# 115
Здравейте, мили мами! Искам да попитам, понеже от няколко месеца бебеправим без резултат, на 27.09 бях на гинеколог, който каза че, фоликула се е спукал на 25.09, през това време ние сме правили опити. Въпроса ми е възможно ли е гинеколожката да види бременност тогава и да е ясно, че не съм бременна или е напълно възможно да съм си бременна. Благодаря 🙂

# 116
Не, не е възможно да види токова рано. Около 10 дена след закъснение на цикъла вече може да се види.

# 117
Не, не е възможно да види токова рано. Около 10 дена след закъснение на цикъла вече може да се види.
Изключително много благодаря ❤️❤️❤️

# 118
liii, тогава си била в овулация, имплантиране има от 6-12 дни след О, респективно бременност. А да се види нещо от АГ може чак на 7-10 ден закъснение.

Durvena, ако става въпрос за дуфастон, съм чувала, че може да зацапа преди да тръгне цикълът. За кисти, имала съм и трите вида. Ендометриозната не предизвиква зацапване, цикълът си е нормален. От киста на жълто тяло ми дойде 10 дни по-рано, обилен цикъл. А фоликуларната киста не ми е създавала никакви проблеми, даже се спука с идването на редовната ми дата за Ц. Това са примери само от моя личен опит!

# 119
Зафрила е лекарството, макар ,че то се използва за ендометриоза , но аз нямам такива проблеми. Използвам го от май месец  , с краен срок до ноември, като ми е предписано ,за да ми идва цикъла и с цел забременяване. Пия го от 16 до 25-ти ден , като след спирането ми идва винаги на 3-тия ден, но сега дойде на 4-тия. Имах си леки болки и беше оскъдно , но днес имах големи болки и вече нямам нищо. Не мисля ,че ще ми тръгне тепърва,а даже мисля ,че няма да има нищо повече , просто ме притесниха тези болки , които сега вече отшумяха.. Както казах , пия го от май месец и досега винаги ми тръгва силно и продължава 6,7 дни, но сега си тръгна оскъдно и вече спря , а е само 3 ден.

Общи условия

Активация на акаунт