"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 073
  • 853
  •   1
Отговори
# 300
Елиф , по-скоро няма да се промени резултата. Кога е датата на цикъла?

Ани , според мен са положителни. Ако си нетърпелива и нямаш възможност за кръвен тест, направи утре сутрин още един тест на друга марка. Успех!

# 301
  • София
Ани, положителни са, честито!

# 302
Елиф , по-скоро няма да се промени резултата. Кога е датата на цикъла?
Утре трябва да ми идва по принцип вчера направих тест

Ани , според мен са положителни. Ако си нетърпелива и нямаш възможност за кръвен тест, направи утре сутрин още един тест на друга марка. Успех!

# 303
Момичета, за съжаление ми дойде и най-вероятно съм се зарадвала твърде рано. Sad

Жалко, но .. животът е такъв!

Успех на всички.

# 304
Момичета, за съжаление ми дойде и най-вероятно съм се зарадвала твърде рано. Sad

Жалко, но .. животът е такъв!

Успех на всички.
Ти си имала 43 чхг резултат. Защо не отидеш на кръвен? Може да има кървене при бременност. Пусни едно чхг и прогестерон

# 305
Неска трябва да ми дойде!

# 306
Mkyorova, ще отида утре на кръвен и ще пусна и прогестерон. Нямаме лаборатория в нашия град, която работи в неделя.

# 307
Здравейте.
Аз съм с висок пролактин, но имам и редовна овулация.
Може ли някой да ми каже, дали при висок пролактин, тестовете за у дома могат да дадат положителен резултат на по-късен етап.
Благодаря,

# 308
LieToMe може да е била биохимична... Или просто да има прокървяване в момента. Не знам от кога правите опити. При мен след 3 години опити и 1 инсеминация, стигнах до спонтанна биохимична бременност , което си беше постижение. Сега 4 месеца и една лапароскопска операция за отстраняване на киста съм бременна (съвсем в началото) . Стискам палци да е само прокървяване, но и да не е..сте на правилния път.

# 309
LieToMe силно ли е кървенето или само зацапване? Ако е само зацапване отиди в спешен кабинет. С този резултат от кръвния със сигурност си бременна. Ако е силно ,като цикъл най-вероятно е биохимична бременност и май няма какво да се направи.

# 310
Хора,като ви чета и оставам с впечатлението,че всеки месец почти сте в биохимична бременност.Thinking
 Бебеправенето разбърква МЦ,понякога ти закъснява с повече от 2-3 дни,друг път ти зацапва,докато дойде окончателно...
Следенето на овулации по календарни приложения не са точни,можете да си мислете за бременност с всички симптоми,но да нямате такава.
Тичания всеки месец по лаборатории за кръвни изследвания,купуване на няколко пикливи тестове,ви гарантират притеснения и обнадеждаване.
Всяка иска да види заветните // чертички,ставаме раздразнени след всеки неуспешен опит,губим себе си психически в мисли за бебе.
Всяка радост ще дойде с времето си,търпение,обич и спокойствие са нужни!

# 311
Напълно съм съгласна с теб. За себе си реших- никакво тестване преди закъснение. Кръвен тест също не бих направила повече, освен ако няма някаква здравословна причина. За мен е голям стрес всеки месец да правя кръвни тестове и домашни тестове без дори да имам закъснение. Но пък има и момичета със здравословни проблеми, затова са по-предпазливи. За тези без проблеми ги съветвам просто да си чакат закъснението.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 18:20 от Bibi85

# 312
  • София
ЧХГ над 25 показва сигурна бременност. Но после трябва да се удвоява на 48 часа. Ако прогестерона е нисък, може въпреки всичко да дойде цикъл (биохимична). Изследвайте винаги на първо ЧХГ и прогестерон, за да може да се реагира ако е нисък!
Най-добре чакайте ден-два закъснение.
А за домашните тестове - даже 2-3 дни след датата на закъснял Ц.

# 313
Здравейте,обръщам се към вас за съвет.Моля ви успокойте ме защото от стрес вече прави глупости и не мога да мисля трезво.Нямах търпение и си направих тест за бременност 7 дена преди предполагаемия Ц и ми показа отрицателен(с 28-29 дневен цикъл съм)?

# 314
  • София
Ами рано е.

Общи условия

Активация на акаунт