"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 046
  • 853
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Пак съм аз. Направих теста, пишеше да се погледне резултата след 5 мин. Беше с мега бледа втора черта и го забутах между дрехите ми, за да не разочаровам излишно съпруга 😬 След 30 мин отидох да го взема, за да го изхвърля и виждам това

И тази не е като да е ярка, но се вижда съвсем ок. Оказа се, че в опаковката имам 2, та ще направя другия утре сутринта. Как мислите, има ли процент надежда или да не се хабя 🫣

# 541
  • София
Пак съм аз. Направих теста, пишеше да се погледне резултата след 5 мин. Беше с мега бледа втора черта и го забутах между дрехите ми, за да не разочаровам излишно съпруга 😬 След 30 мин отидох да го взема, за да го изхвърля и виждам това

И тази не е като да е ярка, но се вижда съвсем ок. Оказа се, че в опаковката имам 2, та ще направя другия утре сутринта. Как мислите, има ли процент надежда или да не се хабя 🫣

Изглежда си положителен определено макар и блед, надявам се втория да е "по-сигурен".

# 542
Абсолютно положителен е, честито Simple Smile

# 543
Според мен не е никак бледа чертата и си е абсолютно положителен. Ако имате някакви съмнения вземете си още един тест на друга марка и направете и двата утре сутрин. Макар, че този доколкото разбирам е направен наобяд и пак си е положителен. Тихичко честито! Flowers Four Leaf Clover

# 544
Има си хубава втора чертичка и според мен. Тихичко честито!

# 545
Пак аз Simple Smile направих още един тест Престо (преди 2 дни бях писала с един резултат като размазана линия на мястото на тестовата). Днес направих втория от кутията - прилагам снимка. Бях взела 3 различни марки - Престо с приложените резултати, believe и някакъв lady , които показаха много бледи линии, граничещи с въображението , които дори не мога да уловят правилно с камерата.
Днес ми е 4 дни преди цикъл с този резултат, а не мога да си пусна кръвен, защото до събота не съм в БГ.
Някакво мнение ще ми е много полезно....
О беше на 5.12, опит успяхме да направим на  1.12, 3.12, 4.12....
На мен ми изглежда,че е много пренапоен  този тест...

# 546
Здравейте дами! Искам да ви попитам,но нека да пишат само дами който няма да ми се подиграват и да ме хокат веднага всяка една жена го желае.. Та въпроса ми е от няколко месеца вече правим опити за бебче с мъжа ми но уви не става ходих на преглед при лекарката ми и тя каза,че всичко си ми е било добре и нормално, но не става та искам да ви питам от днес имам някакви странни симптоми като подуване на  корема всеедно имам камъни твърд е и гърдите всеедно ми тежът направо незнам какви симптоми може да бъдат това цикъла ми спря на 7 декември и от тогава сме опитвали 3 или 4 пъти ще кажете да направя тест но знаете ако бъде отрицателен няма да ми е лесно защото всяка една жена иска да стане майка, ако знаете моля ви кажете ми много искам да си имаме бебче.. дали може да е станало ...

# 547
  • София
Толкова рано симптоми на бременност е невъзможно да има.
Ако опитите не са били малко преди и по време на овулацията, значи не е станало.

П.П. Менструацията се гледа от първия ден, не от последния.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 23:27 от milenaka

# 548
Рано е за симптоми. Щом цикълът ви е свършил на 07.12, симптомите ви в последните дни са от овулация. Успех!

# 549
  • София
... ще кажете да направя тест ...

Никой няма да ти каже подобно нещо, защото е твърде рано и вероятно овулацията ти е била буквално преди дни. Още ти е време за секс, а тест след закъснението. Гледай си първия ден на последната менструация, а не последния и ще можеш да изчислиш кога да направиш теста.
Колко ти е дълъг цикълът (не менструацията, а броят дни от първи ден на едната до първи ден на следващата менструация)?

# 550
Здравейте мили момичета, на някоя от Вас случвало ли се е на някоя от Вас да си направи тест и във времето за отчитане да се появи втора бледа чертичка и след 15-20 минути да изчезне ?
В такъв случай какъв е резултата?
Цикъла ми е на 30-32 дни с продължителност около седмица, с късна овулация съм и ми цакъснява с около седем дни.

# 551
  • София
Здравейте мили момичета, на някоя от Вас случвало ли се е на някоя от Вас да си направи тест и във времето за отчитане да се появи втора бледа чертичка и след 15-20 минути да изчезне ?
Цикъла ми е на 30-32 дни с продължителност около седмица, с късна овулация съм и ми цакъснява с около седем дни.
Щом закъснява с толкова дни направете още един тест, може направо и кръвен.

# 552

Тестът е валиден определено време. Обикновено до 5-10 мин се отчита резултат, а всичко след това, което излезе-за невалидно

# 553
Здравейте! Нова съм в групата и се извинявам,ако не се свързва с темата,но може ли да ми кажете дали този тест за бременност е положителен. Защото чертичката е доста бледа(втори ден от закъснението ми е ):

# 554
Здравейте! Нова съм в групата и се извинявам,ако не се свързва с темата,но може ли да ми кажете дали този тест за бременност е положителен. Защото чертичката е доста бледа(втори ден от закъснението ми е ):
честито !!! И моя беше така 🙂

Общи условия

Активация на акаунт