"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 056
  • 853
  •   1
Отговори
# 735
Лентичките дават понякога изпарителни черти. Макар, че при теб е малко вероятно и двата теста да са с изпарителни черти и най-вероятно си бременна. Вземи си друга марка тест. Успех !

# 736
Аз си ходя следобяд в лабораторията и няма живо пиле. Това си е най-сигурният начин да се види има ли бременност и тя развива ли се.
MN1717 , струва ми се, че е изпарителна черта. Повтори ли теста днес?
Да, пак е с бледа черта започна да се появява на 2-3 Мин и става една идея по-видима до 5м.В неделя ще направя някой по-хубав тест, тогава по принцип ми е датата на менструацията, че не ми се ходи в тези вируси по лабораториите

# 737
Здравейте момичета, днес бях на преглед като последната ми м. беше на 07.12.23г. Продължителността е 31 дни! Доктора каза че нищо не се вижда в матката и да си направя кръвен тест! Тази снимка на теста е направена днес следобед след прегледа! Според вас дали всичко е нормално и дали има от какво да се притеснявам? Благодаря ви!

# 738
Винаги всичко е възможно, още някой и друг ден, и ще разбереш. По принцип завършена имплантация има до 12 дни след О.

# 739
Здравейте момичета, днес бях на преглед като последната ми м. беше на 07.12.23г. Продължителността е 31 дни! Доктора каза че нищо не се вижда в матката и да си направя кръвен тест! Тази снимка на теста е направена днес следобед след прегледа! Според вас дали всичко е нормално и дали има от какво да се притеснявам? Благодаря ви!
а направихте ли кръвен тест?

# 740
Утре сутринта ще имам възможност! И след това в понеделник.
а направихте ли кръвен тест?

# 741
Лекарят не може да види нищо толкова рано. Затова първият преглед е 10-14 след закъснението на цикъла.

# 742
Добро утро на всички, сутринта си направих тест за бременност виждате ли втората черта като мен, леко съм настинала дали е възможно заради това да показва две чертички? Закъснява ми със 7 дни моля за мнение

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 08:56 от bubanka

# 743
Добро утро на всички, сутринта си направих тест за бременност виждате ли втората черта като мен, леко съм настинала дали е възможно заради това да показва две чертички? Закъснява ми със 7 дни моля за мнение

Вижда се втора черта, но е прекалено бледа за седем дена закъснение.
От настинка не може да се появи. Тестът мери хормона hcg, който се повишава при бременност.
Направете кръвен тест или повторете с друга марка след ден-два.

# 744
Здравейте , Мами ! Последната ми менструация е 06.12.2023 г . Дали е възможно да съм бременна или да е изпарителна черта?

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 11:04 от bubanka

# 745

Здравейте, теста е от днес на обяд, три дни преди менструация, чертичката се появи в указаното време, не знам дали се вижда

Здравейте, този е от тази сутрин, 1 ден до М.

# 746
Според мен си бременна, честито. Моя първи тест беше с по-бледа черта дори, а бях бременна

# 747
MN1717 , на мен всички ми изглеждат изпарителни, а и са доста бледи чертите за 1 ден преди цикъл. Отидете да вземете друга марка тест, не лентички. На мен на лентичките ми излизат изпарителни черти.
Radostina21 ,според мен има бременност, но и на вас препоръчвам да пробватес с друга марка тест, не лентичка.

# 748
  • София
MN1717, много бледа черта за ден преди МЦ. А и на мен също ми прилича на изпарителна. Пусни кръвен най-добре.

# 749
MN1717, много бледа черта за ден преди МЦ. А и на мен също ми прилича на изпарителна. Пусни кръвен най-добре.
Въпреки, че е малко вероятно и трите теста да са с изпарителни черти. Розови са и дебели чертите. Или е биохимична бременност или изпарителни. Задължително  друг вид тест днес. После кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт