За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 458
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • пак на Рив Гош
Моарейн, поне според МДЛ, няма подобна китайска история. Но може да сме го споменавали в темата и затова сюжетът да ти е познат...

bb6, видях, че се готви спин-офф на Hospital Playlist - https://mydramalist.com/article/tvn-confirms-the-official-cast-l … playlist-spin-off
Ама още не се знае дали нашите любимци ще се появят за малко.

# 91
  • България
Помня, че си разменяха телата, но май не знаеха в чие тяло са и мина време докато се намерят.
Размяната ставаше при някакви условия.
Той май беше някакъв писател, актьор, нещо подобно, но не излизаше често.
Такива неща ми се мотаят.
Сега ровя из списъка, че няма да спя спокойно, докато не се сетя. Grinning

# 92
  • пустинен пъпеш
Продължавам с друга дорама с Jang Hyuk ,,Money Flower "(2017) .Много талантлив актьор.В сериала е в съвсем различно амплоа от историческия ,,Bloody Heart"(2022).В ,,Money Flower " е адвокат старателно планиращ отмъщение с обрани жестове и хладно изражение на лицето в света на богатите.Освен отличното му изпълнение дорамата е интересна и с хубавия инструментален съпровод,и с картините в домовете на героите,с къщата на богаташите,изградена отвън като средновековна и разположена насред огромните небостъргачи,с дървените мебели с дърворезби в спалнята на едната гг.И зад блясъка и лукса непомерна алчност,жажда за власт и подли машинации плюс други мръсни пороци и тайни.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 00:02 от rududu

# 93
rududu, не знам какво си изгледла с Чанг Хьок, но имаш много опции да го опознаеш в различно амплоа. Повечето му филми и сериали са добри и си струват да им отделиш време.

# 94
  • вятърничава
bb6, видях, че се готви спин-офф на Hospital Playlist - https://mydramalist.com/article/tvn-confirms-the-official-cast-l … playlist-spin-off
Ама още не се знае дали нашите любимци ще се появят за малко.
Еми тъкмо да се зарадвам и ..... Thinking Ще видим какво ще направят.
Скрит текст:
Роца, ще се самоцитирам:
Изгледах 5 епизода на Song of the Bandits. Чудя се от два дена какво да пиша за него.Началото на епизодите с анимацията много ми напомня за сериала Warrior по НВО(той имаше жесток саундтрак). Значи действието се развива по същото времето като в Mr. Sunshine , героите и сценарият клонят на Великолепната седморка на Антоан Фукуа.Този сериал малко е като някакъв Франкенщайн, парче от тук, парче от там, съшити и се получил човек т.е.сериал. Забравих да пиша, че и на The Good, the Bad and the Weird напомня. Прилича на уестърн, въртят пистолети, мятат брадви, ножове. Преследват влакове, кръчмите им току като американски барове. Появяват се всякакви чудати персонажи. Но е пренесено на корейско-китайско-японска почва, с корейски бунтовници, бандити и японски войници, които ги преследват. Ким Нам Гил си е все така хубав и с дълга и с къса коса, в добра форма е. В еп.1 беше доста печален и мрачен образ, но след това се промени.Историята се развива енергично, има много обрати, екшън, хвъчат всякакви човешки части, като цяло е гледаемо, ако не се задълбочава човек исторически. Аз ще го догледам поне заради Ким Нам Гил, защото ми се гледа.... как страда Joy  9 епизода по 50 мин.Актьорите са добри, заснет е красиво и ефектно.
И аз харесвам  The Beauty Inside филма,сериала не съм гледала - пропуск.
2в1,нямаш милост към мен Hug За The Worst Of Evil не знаех,а чакам татко Yoon Kye-Sang в The Kidnapping Day и отмъстителя Nam Joo Hyuk в Vigilante (2023).

# 95
bb6, при татко Yoon Kye Sang историята много се заплете. Яко се навря между шамарите и историята на малкото генийче хич не е розова. Направо не ми се мисли в какви експерименти ще се окаже, че е намесено детето и то от собствения си баща. Не съм гледала последните два епизода, та може да се окаже, че подозренията ми не са верни, но за момента на там се насочват предположенията ми.

# 96
  • вятърничава
... Направо не ми се мисли в какви експерименти ще се окаже, че е намесено детето ...
В корейски Joy

# 97
  • пустинен пъпеш
rududu, не знам какво си изгледла с Чанг Хьок, но имаш много опции да го опознаеш в различно амплоа. Повечето му филми и сериали са добри и си струват да им отделиш време.

Съгласна!Гледах го и в препоръчаните от теб ,,The Slave Hunters"(2010),отново добра роля;в You Are My Destiny (2014 ),тук ме поиздразни с високия му смях уж през сълзи,напразно похабяване на таланта му;а също и в ролята на малко старичък за 4-я принц в ,,Shine or Go Crazy"(2015),(тук смехът му бе по-поносим),в друга трактовка на героя от,,Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo"(2016),като самата история и поведението на героя  ми харесаха.Но докато във всички изброени придружава речта си с доста жестове и мимики,то в Money Flower "(2017) е доста обран,което още повече доказва актьорския му талант.
,

# 98
За приятно петъчно настроение
Hyun Woo in Father I'll take care of you
Младежът съм го гледала в няколко дорами, но само заради тази сцена ще изгледам и тази Satisfied  Satisfied

# 99
Danifin1, то, че Ким Дже Уон си заслужава да го гледаш не е лъжа, а и в драмата се подвизава още един сладур - И Те Хуан, който не е за изпускане, но се приготви да попревърташ на моменти. А тази сцена мисля, че беше някъде съвсем в началото на сериала. Ето я в по-пълен вариант Wink.

Това, корейската аджума, е страшна работа Joy. Направо да не и попадаш в полезрението Smile.

# 100
  • вятърничава
Какви майки ги раждат тези момчета? Като майка питам, да сме наясно! Joy

Song of the Bandits свърши, но всъщност не свърши. По всичко личи, че се готвят за втори сезон.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 15:55 от bb6

# 101
  • пак на Рив Гош
Добра ви събота!

Моарейн, спомни ли си за кой сериал си мислеше?
В The Beauty Inside няма типична размяна на тела, просто главният герой (героиня в серала) всеки ден (или седмица) се събужда с различна външност.

bb6, мерси за отзивите за "Бандитите", няма да напирам да го гледам в близките седмици, значи Wink . Ще го оставя за дългите зимни нощи и греяното вино.

Ние днес бяхме на корейско "изложение" в Париж - по-скоро популяризиране на Корея чрез храната, козметиката и К-попа. Имаше около 15-20 щанда, повечето с храна и по 1-2 с козметика, мърч на К-поп групи (от които единствената, която ми говореше нещо, бяха Stray Kids Joy), туристически брошури и предмети за бита. Купих си метални клечки, та сега ще мога да си стилизирам снимките на яденетата според страната, от която идват Joy
Ако ви е интересно, пускам малко снимки... основно на храна Wink
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 19:26 от Роца

# 102
  • гр. София
Ооо, страхотни снимки от изложението. Прииска ми се и тук да има Simple Smile

# 103
  • България
Добра ви събота!
Моарейн, спомни ли си за кой сериал си мислеше?
В The Beauty Inside няма типична размяна на тела, просто главният герой (героиня в серала) всеки ден (или седмица) се събужда с различна външност.
Не, доста рових, но в един момент ми омръзна и си легнах.
99% съм сигурна, че беше китайски, обаче има шанс и да е корейски.
Там буквално си сменяха телата - мъж и жена.
И проблемът беше, че не се познаваха и не знаеха кога и как става размяната.
Просто сутринта се събуждаха в другото тяло.
Сещам се, че неговият интериор беше от модерните сиво, черно, бяло.

# 104
  • гр. София
В корейския Secret garden има размяна на тела.

Общи условия

Активация на акаунт