За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 487
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • пустинен пъпеш
Сред MDL с Lee Dong Wook на 29.11излиза филма,, Single in Seoul",а от 2.12 и сериала,,Welcome to Samdalri.

# 526
Цитат
Lee Dong Wook на 29.11излиза филма,, Single in Seoul"
И аз нямам търпение за тази дорама.Smiley
Харесвам този актьор Heart Eyes
🎧 이동욱(Lee Dong Wook) & 악0 …  · La La Land OST

# 527
  • при най-добрия мъж...
Изгледах 1 еп на Diva from the deserted island (или нещо подобно беше заглавието) и нямах сила да продължа. Толкова ярост към бащи не бях изпитвала много отдавна. Изключително силно начало и история, която обещава да е увлекателна. Мисля, че са излезли около 10 еп, така че чакането няма да е много.
Вчера започнахме качването с бг на още едно мини - Just spoil you. Не е кой знае какво, но става за запълване на времето. Отново имаме красив и студен шеф, прикован към инвалидна количка, който случайно след 6 години се среща с голямата си любов, която го е изоставила в много труден за него момент. Но дамата не е сама, а със шест годишният си син. От там нататък смятам вече знаете как ще се развие историята. Разбира се с много мръсни номера, подли съперници и една тайна.

# 528
Реших да ви споделя чувствата си за Lee Dong Wook. За пръв път го гледах в Touch my heart и ми се стори така чудовищно грозен, че прескачах сцените с него. Видях всички хирургични намеси, каменното лице, което е докарал. След това го гледах в Гоблин и нямаше как да не го харесам заедно с Гонг Ю. Последва втората част на Кумихо... Мисля, че за мен това е първият е единствен случай, в който съм си променила първоначалното отношение към актьор.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 16:53 от victoria vassileva

# 529
  • пак на Рив Гош
Аз май за първи път го гледах в Гоблин и после започнах другите му сериали. И аз чакам Single In Seoul.

Индира, и аз трудно понесох първия епизод на Castaway Diva/Diva of the Deserted Island. Сериалът свършва този уикенд (само 12 епизода са) и ако сценаристите не оплескат края, има всички шансове да завърши с 10* и в "любими" при мен.
My Little Happiness - изгледах 14ти епизод и разбрах защо сцената с черпака е подлудила фенките Nature Fire Nature Fire Nature Fire И двамата се раздават, не се жалят. Обичам такава всеотдайност към професията Joy

Аз пък днес попаднах на това видео от МДЛ (специален поздрав за Вики със сериала под номер 6 Wink ):

Като цяло - много Нетфликс, много адаптации, почти няма сериал от 16 серии.
Отбелязах си някои неща за гледане, даже и без еднорози.
Сериалът за Травма-центъра (под номер 13 във видеото) го чета в момента на Уебтуун. На места ми навява спомени за Dr Romantic.

Според Viki Rakuten, днес било денят на К-драмите (май си е тяхна измишльотина, ама нейсе).
Та, честит ден на К-драмата и да ни радват с хубави сериали!
(личи ли си, че не ми се работи? Joy)

# 530
  • вятърничава
Single in Seoul е филм, 1ч и 43 мин.Предполагам, че е нещо от типа на романтичен коледен филм, в който един темерут и една жена ще се измъчват заедно от есента (съдейки по трейлъра) и по Коледа или Нова година ще кандисат и ще се вземат под ударите на часовника и залповете в небето.
 Не мога да разбера за какъв сериал пишете Thinking

# 531
  • пустинен пъпеш
Сред MDL с Lee Dong Wook на 29.11излиза филмът,, Single in Seoul",

а от 2.12 отново с негово участие и сериалът,,Welcome to Samdalri.

# 532
И Донг Ук не участва в Welcome to Samdalri. Чи Чанг Ук участва.

# 533
  • вятърничава
Single in Seoul е с И Донг Ук
Welcome to Samdalri е с Чи Чанг Ук

# 534
Роца, благодаря!
Чакам The Trunk, но се опитвам да не си създавам големи очаквания. Дано си заслужава. Съвсем не всичките му филми и сериали харесвам.
Хубава вечер на к драмата! Аз съм с два китайски сериала в момента, не са нови.

# 535
  • пак на Рив Гош
Вики, аз като човек-оптимист, си мисля, че ще си заслужава. Вярвам в Со Хюн Джин, тя по принцип си подбира добре сериалите Simple Smile Двамата изглеждат добра комбинация, поне знаем, че могат да играят! Grinning

# 536
  • при най-добрия мъж...
Perfect marriage revenge - снощи изядох на веднъж 4 еп. Много добър. История за чеболи типично по корейски - зли родители, зли братя и сестри, подли съпрузи и една объркана осиновена девойка, която сключва догворен брак със Sung Hoon, за да си отмъсти. Плюсове: както вече споменах - Sung Hoon, който определено се е научил вече да играе.
Минуси: за сега няма, но винаги съм готова за неприятни изненади от корейските сценаристи.

# 537
Perfect marriage revenge - снощи изядох на веднъж 4 еп. Много добър. История за чеболи типично по корейски - зли родители, зли братя и сестри, подли съпрузи и една объркана осиновена девойка, която сключва догворен брак със Sung Hoon, за да си отмъсти. Плюсове: както вече споменах - Sung Hoon, който определено се е научил вече да играе.
Минуси: за сега няма, но винаги съм готова за неприятни изненади от корейските сценаристи.
страхотен е, аз съм на епизод 10, още не съм намерила минус. Развива се много бързо, неочаквано бързо за корейски сериал. Чак ме е яд, че е само 12 епизода

# 538
  • пак на Рив Гош
Плюсове: както вече споменах - Sung Hoon, който определено се е научил вече да играе.
Въпросът е - а носи ли бяла риза? Wink 
Ако да, може и да го загледам и аз, въпреки, че на хартия сюжетът не е много от моите.

# 539
Плюсове: както вече споменах - Sung Hoon, който определено се е научил вече да играе.
Въпросът е - а носи ли бяла риза? Wink 
Ако да, може и да го загледам и аз, въпреки, че на хартия сюжетът не е много от моите.
Носи, носи! понякога е и без риза
Sung Hoon изглежда много добре, за първи път гледам сериал с негово участие, кои други би препоръчала?

Общи условия

Активация на акаунт