💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 380
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 675
Довечера Крум бие и краде Ива .... ще е перфектно, ако точно така стане Simple Smile
Викито вчера беше с 50% вина за забавянето, напъните на Деволчето да я представя за героиня вчера са силно субективни.
Гатцо - здрав корав мъж, командос да не може да се качи на понтона въпреки жилетката ми идвят малко много за претенциите които има на здрав силен мъж.
Виктория си бе набелязала за гонене Ива, но си смено на очакваното Цвети - никой не казва има ли тук намеса на продукцията.

# 676
Не знам защо мислите, че Мартин е привилигерован и едва ли не се е спазарил с продукцията да не ходи на реката. Сега може да е успешен, богат, но чак пък да е токова незаменим за продукцията.

# 677
Само на мен ли ми се струва, че ако пратят Момчил при Амазонките, няма да го "сготвят", а ще му направят супер услуга. Той има всички качества на Цецо, но е и по-добър в плуването. Ще им е много ценен и мястото в племето ще му е сигурно. Освен това, като го разделят с брат му, другите няма да ги виждат като опасна коалиция. Той е симпатичен и любезен, със сигурност ще намери съюзници сред амазонките. Вече ако не може да им обясни добре всичките си предимства и го номинират, ще си е негова вина.

# 678
  • SF
Виктория си бе набелязала за гонене Ива, но си смено на очакваното Цвети - никой не казва има ли тук намеса на продукцията.

Намесва се продукцията. За съспенс Вики пусна идеята, че може да търсят нов капитан. Но това е само заради телевизионистичният метод зрителят да очаква едно, а да се получи друго.

Ако Виктория е искала да изгони капитанката, а продукцията е имала други планове, никога нямаше да излъчат синхрона, който издава първоначалните й намерения.

# 679
Те го излъчиха, защото си е сменила мнението.

Ако Момчил наистина отиде в амазонките, за което много се андявам всички да грешат, но уви, оптимизма в мен умира ежедневно, то Васил е пакетиран.

# 680
Не знам защо мислите, че Мартин е привилигерован и едва ли не се е спазарил с продукцията да не ходи на реката. Сега може да е успешен, богат, но чак пък да е токова незаменим за продукцията.
Някъде бях чела, че е спонсор.
Довечера Ива ще бие мисля и ще открадне Момчил.

# 681
Аз съм впечатлена от плодородието на странджанските джанки. Това 5 години вече, празно няма, изхранват цяло племе на реката Satisfied
Гладиаторите много здравословно го готвят този ориз, мазнината си я добавят накрая, не минава термична обработка Laughing
За краденето на капитан ми се ще да разбутат старейшините. До този момент най- спокойно го дават те и ми се ще да не ги щадят толкова, да има малко сътресения и там.

# 682

Гладиаторите много здравословно го готвят този ориз, мазнината си я добавят накрая, не минава термична обработка Laughing

И няма ли малко джоджен, магданоз в таз градина, то съвсем бял ориз

# 683
  • Другата България
Някъде бях чела, че е спонсор.
Довечера Ива ще бие мисля и ще открадне Момчил.
И аз подочух, че е спонсор. Blush Но и е мрънкало, той си каза, че на реката не би оцелял, не е свикнал на такива условия, поне е откровен де.
Момчил при амазонките е обречен да е вечно номиниран с какъв мотив - ииииииииии, да, познатия - “Той е силен и ще се върне“. Класика в жанра, Юлиян, Фифо, сега Момчил. Дано греша, ама не вярвам.

# 684
Хубава работа пък вие, Момчи на реката... Ще си ръби умната глава на камънака... пепел ви на езика!

# 685
Според мен Мартин си се справя доста прилично в игрите. Да, не е нещо уау, но и не го дърпат да го извадят от водата или да го бутат да се качи на пързалката, за разлика от бая участници. 😃 На мен лично ми допада и социалната му игра, а със синхроните си ме забавлява. Хареса ми и как "намаза ските" на американската леля. 😄 А колкото до това, че е казал, че ще му е трудно, ако отидат на реката и щял да мрънка, ще видим като стане как всъщност ще се държи. Много участници дадоха едни заявки на думи, ама реалността се оказа бая различна. 😂 Току виж ни изненада и не мрънкоти много.

# 686
  • София

И няма ли малко джоджен, магданоз в таз градина, то съвсем бял ориз

Още при първото отиване на стопанството се каза, че нямат право нищо да берат от градината без разрешение. Явно не са им дали такова.

# 687
  • Другата България
Скрит текст:
Довечера Крум бие и краде Ива .... ще е перфектно, ако точно така стане Simple Smile
Викито вчера беше с 50% вина за забавянето, напъните на Деволчето да я представя за героиня вчера са силно субективни.
Гатцо - здрав корав мъж, командос да не може да се качи на понтона въпреки жилетката ми идвят малко много за претенциите които има на здрав силен мъж.
Виктория си бе набелязала Ива точно толкова, колкото Виолета си е набелязала Мастагарков.
За пореден път ще кажа, че като ти натякват нещо, че ще стане, и е “решено от играч“ /още повече казано в синхрони, които могат да са изрецитирани с предварително написани реплики/, то очаквай да стане точно обратното. Blush Поредна класика. Вики излезе с мотив племето - видяла играта, видяла плуване и се сетила, че Ива ще е ценна. Сякаш това ще е последната игра с плуване във формата. Joy Вероятно на Виолета мотивите ще са същите /тоест, на Дени/ - племето. Ако Момчил го няма, племето отслабва. Което си е факт. Мдаа. Отново класика. Blush
Да видим де, това са си мои разсъждения, довечера няма да мога да гледам, но ще ви чета, за да си проверя прогнозите. И много се надявам наистина да има двама влезли от Чистилището, както някой предположи.
А, още нещо се сетих. Не знам как, но ако наистина вкарат Дени довечера /или скоро/, очаквам да намерят майстора /без Маргарита/ и на Виолета. По почина Момчил - Васил.

# 688
Малко простотии

Скрит текст:

# 689
  • SF
Миналата година семейството на Виктория бяха спонсори, пък Виктория си повися на реката. Е, завърши първа сред жените, но на пето място от петима финалисти.

Общи условия

Активация на акаунт