💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 216
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 545

Аз пък мисля, че си беше закодирано послание. Момчил дотук показа абсолютен самоконтрол и изобщо не ми се връзва такова „избухване“.

Какво избухване? Както при всяка от тези раздели досега си пращат послания. Момчил вместо да каже "кажи на брат ми, че го обичам и да се държи" му прати "мухльо" на шега като част от динамиката помежду им. Да го разведри, да види, че всичко е наред и прочие. Това е буквално най-стандартната интеракция между братя, сестри и прочие. Точно както и в синхрона след падането на Васил отново прояви чувство за хумор. Както и във визитката се държаха един с друг.

# 1 546
  • Някъде в Матрицата
Аз не мисля, че Васко е саботирал под влияние на закодирано послание. Ако братята са се уговорили един от тях да е "манджурски кандидат" Stuck Out Tongue Winking Eye (повече за термина тук), то е доста лекомислено, посланието да бива пратено чрез посредник. Защото може да не стигне навреме или изобщо.
Не е като Момчил да се е провикнал на терена или да му го е казал преди битката. Закачка между братя е това, няма конспирация тука.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 13:57 от Ph0enix

# 1 547
ОК, ако приемем, че е закачка между братя, видяхме загуба на контрол от страна на Момчил. Досега показа, че се владее много добре.

# 1 548
Абсолютно е закачка между братя.Жените са емоционални и ревливи и ще кажат, че я обича, липсва и и т.н. При мъжете е различно.Те най-вероятно си имат двамата някакъв начин да си говорят, някакви си техни фрази.Чак код...
Васил, много яко се преби на предната игра, въобще не знаем в какво физическо състояние е в момента действително.

# 1 549
Не мога да преценя сали Васил саботира играта, склонна съм да мисля, че егото му не би го позволило.

Обсъжда се дали Васил е саботирал. Аз питам с каква цел ще я саботира точно тази игра Васил? Нали когато някой прави нещо, трябва да гони някакъв резултат? Не виждам какво ще спечели ако загубят играта.

# 1 550
Васил е много силен играч и времето ще покаже какви са отношенията между братята. Съгласна съм, че по мъжки си имат някакви закачки, но си мисля, че Момчил не би допуснал другите да заподозрят, че между тях има напрежение.

В този ред на мисли си мисля, че между майката и дъщерята не всичко ще е цветя и рози.

# 1 551
  • София
Неприятно е за Вики, че се налага от реката да отиде на плажа, но тя никак не помисли за бъдещето си. Беше щастлива, че щяла да има достъп до шоколад, гримове и шампоан. Не знаела защо Ива не предпочела себе си да се изпрати в Резиденцията. Кой разумен ще си напусне сам племето, ако е в добра позиция. Храната е важна, но някои са в играта, за да стигнат максимално напред.

Никаква емоция не показа към амазонките, жал, че те остават там, мисъл как ли ще е в новото племе.

# 1 552
Кое се определя като загуба на контрол от страна на Момчил?
И аз приех посланието му като шега между двама братя, с който Момчил искаше да каже на брат си, че е добре и че всичко е наред. Даже тази закачка ми стана симпатична. Не я тълкувам като кодова дума, още по-малко като избухване или загуба на контрол при Момчил.

Не виждам причина Васил да е саботирал. При по-слабо представяне веднага ще бъде номиниран, защо да го прави нарочно? Може би наистина разочарование от развитието на играта, умора, контузия.

# 1 553
Двечките заподозряха Васил просто защото само в техните глави има всякакви номерца , изобщо нямат скрупули и  затова са склонни да подозират в същото другите.

По начало Васил е мълчалив и затова е повод на всякакви интерпретации. Опита ми обаче е , че тези които много дрънкат не са баш читави, по-скоро мълчаливците са точни хора.

# 1 554
Не мога да преценя сали Васил саботира играта, склонна съм да мисля, че егото му не би го позволило.

Обсъжда се дали Васил е саботирал. Аз питам с каква цел ще я саботира точно тази игра Васил? Нали когато някой прави нещо, трябва да гони някакъв резултат? Не виждам какво ще спечели ако загубят играта.
Питаш мен или се питаш!? Изобщо, идеята, че Васил може да е саботирал играта съвсем не тръгва от мен, така че не е нужно да ме цитираш, за да споделиш мнението си.

# 1 555

Питаш мен или се питаш!? Изобщо, идеята, че Васил може да е саботирал играта съвсем не тръгва от мен, така че не е нужно да ме цитираш, за да споделиш мнението си.

Споко, времето ще покаже.

# 1 556
До момента си мислех, че Дунев е вътре заради Никол, но вече си мисля, че играе за себе си и хич няма да се трогне ако дъщеря му отпадне и да тръгне да напуска сам, а ще си се бори до края.
Виолета е може би най-силната жена този сезон - и физически и на пъзели, добра е. Денислава също е много подготвена. И двете са смели, силни, не са лигли, но малко повече смирение да имаше у тях и по-малко злоба. Като цяло мисля, че са две жени свръх еманципирани, леко мъжемразки(поне Вили), които са свикнали да се борят и оправят сами и лесно биха прецакали всеки друг без особено емоции и скрупули, както и лесно съдят хора, които не са толкова корави като тях.
Дунев, като спортист и треньор е напълно наясно с физическите качества и моментната форма на Никол, а тя е потресаваща. Предполагам, че поканеният е той , а тя е била поканена допълнително, заради концепцията на формата тази година да има участници-двойки. Той има качества макар и на 50 да се бори за победата, а тя няма качества дори една индивидуална битка да вземе, само Елена е на нейното ниво физически. Той е там за победата, Никол е просто придружител на баща си, за което е получила възнаграждение.

Все повече се замислям над думите на Вили, че ще направи всичко жена да е победител. Под жена има предвид дъщеря си.
Не са жалили време и пари. Влизат във формата много добре подготвени за физическите битки и за пъзелите. Неделчо и Туджаров са си заработили парите до стотинка. Мадамите, са като машини на пъзелите.
В крайна сметка в ИВ се въртят няколко варианта пъзели, за един средно интелигентен човек, каквито са майката и дъщерята, за няколко дни редене са станали факири. Така че никак не ме учудват уменията им на пъзелите. За мен е загадка защо другите не са подготвили този елемент от играта, който се явява ключов в повечето битки. Не, като да е някаква философия. Няколко часа, за няколко дни и си готов. При толкова потене за подготовка на силовата част, да не си напишеш домашното за пъзелите си е ахмашка глупост.
А американките категорично са дошли за победата на Дени и не за едни 100 бона, за тях мизата е много по-голяма. Дени ще спечели в кеш много повече от тези 100 бона, ако стане победител в ИВ. Бързо, бързо ще осребри известността си и тук и зад Океана.
Инвестицията им на време и пари ще се върне.
Не вярвам все пак жена да победи, много са силови финалите, но ако се случи, то Дени има качествата да го стори.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 14:16 от sineva 1

# 1 557
  • Sunshine state
Признавам, че ми хареса вложената мисъл от неприятната за мен Виолета в изпращането на Вики, но и ми стана мъчно за нея като се разплака.
Николай как извъртя гъзината.... 😆 Все още не ми е симпатичен.
Калоян забравих изобщо , че е в племето.
Гатьо ме уплаши в началния кадър толкова подут - помислих, че на Оряшкова й е писнало от него и му е забила един. 😂
И защо Дунев да се предлага? Честно казано не мисля, че това щеше да е правилно, напротив.
Довечера смятам, че Вили и Васил ще ходят на номинация или Моника. Ще
видим.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 15:19 от Pupitka

# 1 558
  • софия
Аз също залагам, че Васко е зле след падането. И мисля, че ще е следващия напуснал играта. Помните миналата година, какво се случи с Елица и я изкараха уж паднала в боя. А тя беше тотал щета от контузии плюс вирус. Според мен това ще е начинът да бъде изкаран от игра без да се казва директно, че не е ок. Не им е за пръв път, не е и за последен. Васил е машина, явно в момента просто не може.

# 1 559
  • София
Тази година не гледам много внимателно, но все пак да се изкажа Smile
Кастът като цяло не ми харесва. Няма ярки образи като в предишния сезон, никой до момента не успа да ме впечатли и да закове вниманието ми на зрител. Любимец също нямам, симпатизирам на някои от участниците.

Виолета ми е много хард, ясно е, че цял живот се е борила зверски и сигурно е в реда на нещата да е такава, много е силна - физически и психически, но с другите й изяви не съм о.к. Дени е по-лъчезарна и добронамерена, младостта й дава жизнерадост и ведър поглед над нещата, но ... не може да не се влияе от майка си, тепърва ще видим ...
От сините харесвам Дунев, струва ми се стабилен, но все пак не е млад и незнам докога ще издържи чисто физически, за психически съм сигурна, че е топ, човекът е бил спортист от най-високо ниво все пак... На Мастагарков също симпатизирам, в началото не ми харесваше, но сега ми се струва, че не е лош и може да се разчита на него.
При "пичовете" положението е ... ами весело Laughing, а откак Гатьо стана Амазонка е още по-весело Laughing
При амазонките най-оправен ми се струва Цецо, Момчил също е добър играч, а и Гатьо също допринася за племето, колкото и да го е яд, че е там. Момичетата са стабилни - особено Оряшкова и Ситнилска, малко говорят, много правят - истински Амазонки.
Викито беше много жална снощи и се окайваше не без основание. Аз си мисля обаче, че както изглежда така кифленски, всъщност си е бая издръжлива, психически устойчива е като че ли и това може да я издърпа напред. От изгубените искам да влезе Румен.

Общи условия

Активация на акаунт