💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 223
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 590
Да, беше брутално гадно да ги карат да кажат нещо, което те не желаят. Тяхна си работа защо не искат да го кажат, никой няма право да ги кара насила. Да не са роби?!

# 1 591
  • Другата България

Нали? Горкото “крехко“ момиче, то се записало на кастинг за модно шоу, да си показва тоалетите, да си ползва козметиката и парфюмите, да се цамбурка в басейна, да си пие фрешчето и да спи на легло. А, и да играе с мъжете, за да я “пазят“ и да се бият на терена, докато тя прави описаното в предното изречение.
Чак на мен ми стана мъчно, и сълза пуснах.
Ама не за Викито, а за другите играчи, които от самото начало се пържат на ония камъни, без нищо сигурно и нищо ясно, на Викито и бивак ѝ спретнаха, и огън ѝ дадоха, и със салами и луканки я нахраниха, и редовната дажба ѝ дават, и фургон за елементарни хигиенни нужди се оказа че имат....Викито нито е отслабнала, нито има синини като Оряшкова, нито е влязла в час с играта, тя от ден едно /нали така е модерно/ мрънка само и единствено за резиденцията.
Споко, Дяволче, ще ти я върнат, няма как да е иначе. Нали не си забравил, че и грошове ѝ дадоха? Ще ги осребри, вярвам в това.

# 1 592
Разбирам какво иска да каже Diavolo и е прав.
Не толкова, че мъжете не трябва да са Амазонки или да се наричат така е срамно, а по-скоро, че ако те са решили да не се обръщат с ДА на Амазонки или да пеят песента и да танцуват танца им - имат пълното право на това като свободни хора (дори да не са прави). Или да играеш абсурдните етюди пред племето след капитанските как си загубил и да ги "изненадаш" накрая, че всъщност си спечелил (бас хващам, че продукцията ги кара).

Но разбира се, да откажеш да се унижиш (за Гатьо примерно това е унижение) в продукциите на Тупарев е тежко престъпление и заслужаваш да бъдеш смъмрен.

Малко прекалено ми дойде това: "Другия път ще ви изпитам на химна" с назидателен и ядосан тон от Ралица.
Какво, ще им пише двойки ли или ще ги пратят при Изгубените ако не знаят химна?
Разбирам да беше шеговито, но това си беше много сериозно изиграно от Ралица (не знам дали такава е била целта).
Тази продукция не обича, когато играчите не им играят по сценария дори за най-дребните неща и това откровено дразни.

# 1 593
Горкото нещастно момиче се е записало само за Игри на Волята. В това предаване се влиза с нагласата, че 12 седмици ще си на реката и всичко останало е бонус. Никога за никого не ми е ставало жал в това отношение. Те са си избрали тази съдба сами, за да натрупат последователи в Инстаграм. Ще си търпят глада и мизерията.

Жал ми става, ако някой се контузи и не може да си покаже качествата.

# 1 594
Мудева е класика - тънък кръст, големи гърди, извивки, красиво лице. Ако краката и бяка маалко по-слаби, щеше да е 10/10.

Дени е плашещо грозна. 
Не бих го казала толкова грубо, но не може да се мери с Мудева. Чудя се има ли ревност в това, че не предаде на Мудева посланието на Радев... Имаше прекрасна възможност, когато стана дума за оспорваното им състезание преди играта вчера. Едва ли се е случило, пък да не са го излъчили.

# 1 595
За мен Ива е най-красивата.Grinning

# 1 596
  • Другата България
Мудева е класика - тънък кръст, големи гърди, извивки, красиво лице. Ако краката и бяка маалко по-слаби, щеше да е 10/10.

Дени е плашещо грозна. 
Не бих го казала толкова грубо, но не може да се мери с Мудева. Чудя се има ли ревност в това, че не предаде на Мудева посланието на Радев... Имаше прекрасна възможност, когато стана дума за оспорваното им състезание преди играта вчера. Едва ли се е случило, пък да не са го излъчили.
Аз мисля, че коментирах близостта между Дени и Румен Радев, която ми се стори, че е повече от обичайната за “просто играчи в едно племе“. И то от страна на Дени, не на Радев. Затова допускам, че може и да е “забравила“ да го предаде. Допускам и да не са го излъчили.

И аз много харесвам Ива визуално, но ако трябва да гласувам съм за Теди близначката. Не блести с УАУ красота, но излъчва такава, естествена, ненатрапчива.

# 1 597
[quote author=sineva 1 link=topic=1589798.msg46969271#msg46969271 date=1695276057
Гатьо малко му е терора от продукцията, които не спират да му напомнят, че е амазонка, ами като пребит в лицето. Милият чака уволнението с четири очи.....полуотворени. Nerd
[/quote]

Г/П/атьо много се напати в това племе. Иначе го харесвам. Забавен ми е.

А Васко си мисля, че му се отрази зле съобщението от брат му. Тук се коментираше, че е някаква закачка. Ама той остана като гръмнат доста време след това.

# 1 598
За мен също Ива е най-красивата там.

# 1 599
Не знам кой пише думичките на водещите и дали наистина им идва отвътре да се държат толкова зле с участниците. Ралица я гледам за първи път и съм склонна да мисля, че ѝ е съвсем ествествено да се държи гадно, камшик в ръцете много би ѝ ходил, дори и да не го ползва. Поне се надявам, да я гледаме все по-малко, защото видимо с всеки изминал епизод наедрява. Но може и нея да не са пожалили продуцентите.

Теодора Мудева харесвам много. Напомня ми, не точно прилича, на Орнела Мути.
Албена Ситнилска също е много хубава. Ивето е със съвсем детско излъчване още.

# 1 600
Дяволо при вида на Вики:

Аз при вида на Вики:

# 1 601
Защото Ива е лъчезарна:) затова и на мен ми е много красива. Мудева също, изненада с качества отвъд красотата, приятно ме изненада. Мислех, че Радев ще е водещата фигура и тя ще се губи покрай него. Определено беше интересно, че остана тя и че се справя много добре.
Денислава може и да ревнува. Мудева се справя отлично с игрите и е женствена, нежна и обичана. Денислава е млада Вили. Още е свежа, но скоро ще стане само Вили. Красива е, но не е женствена. Няма грам женствена енергия в тях двете.

# 1 602
  • Sunshine state
И на мен Ситнилска ми харесва, много хубава жена е. Ива и Мудева също. Денислава има прекалени намеси по себе си, които не отиват на възрастта й.

# 1 603
Ива и за мен е най-красивата,защото всичко й е естествено.Дори без грим и тоалети е красива,представям си я като се наконти.
И какви хубави гърди има.Аз дадох 8 бона,за да имам като нейните. Smiley

Мудева ми прилича на татарка. Хубавка е. С Радев са приятна двойка,скоро явно семейство.
Защо си мислите,че Дени не й е предала думите му? Аз съм сигурна,че ги е. Ние гледаме една нищожна част от живота им там - какво правят,какво си казват,много неща пропускаме.

Хич не й съчувствам на Вики.И какво досега е показала в игрите,че да си е 'Заслужила' резиденция? На база на какво смята,че тя заслужава резиденция повече от останалите играчи?
Тя от Плажа повече няма да излезе,затова смятам,че участието й в ИВ приключи.

# 1 604
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Чудя се има ли ревност в това, че не предаде на Мудева посланието на Радев... Имаше прекрасна възможност, когато стана дума за оспорваното им състезание преди играта вчера. Едва ли се е случило, пък да не са го излъчили.
Би трябвало да го е предала, заедно с някакъв предмет, който Румен искаше да прати на Мудева. Даже след играта самата Денислава го пита дали иска да й изпрати нещо по нея и той каза, че има такова, което е в раницата му. Едва ли си е позволила да го задържи, по-скоро просто не са го излъчили.

За Гатьо и на мен ми дожаля, какво са го занатискали водещите, това си беше чиста гавра. Виждат, че трудно приема нещата и давай да му сипваме още отгоре. Ми никак не е красиво това. Едно е човек да си се излага сам и със собствени усилия, друго е да го гавриш като е изпаднал в неизгодна позиция.
Аз всъщност се надявам да спре да приема толкова трагично прехвърлянето му в Амазонките сега, след като станаха трима мъже. Вече са наполовина и двата пола и не може да се каже, че са женско племе. Само името им няма да е лошо да сменят, но едва ли, като гледам каква садистична наслада им доставя на Ралица и Димо да се подиграват.

Общи условия

Активация на акаунт