💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 200
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 605
Как може бе? Как им даде сърце да изпратят Вики на чистилището? Това крехко момиче. 2 седмици на дивата река и сега на още по-гадното чистилище. Нямам думи 🙁 Разочароваха ме всички старейшини. Всички до един.
А Дунев защо не пожела да иде да вдъхне кураж на щерка си???

Стана ми много обидно и че карат зрели мъже да се излагат така. Визирам, Цецо, Момчил и Гатьо.
Правилно мъжете мълчаха. После едва ли не им се скараха и ги заставиха насила да кажат нещо.
Айде екипа си е екип, ама няма как мъж да отговори с 'ДА' на позивна, ''Амазонки''?
Димо, у ред ли си?
Някой изобщо знае ли какво е това амазонки, откъд тръгва и какво означава, че да се гаврят така с мъжете?
И още нещо, там пленници няма!
Че какво толкова? Гордо се наричат роби, ама амазонки им идва в повече. (това е шега). Гладиатор съм и гладиатор ще си умра = роб съм и роб ще си умра.
Не ѝ пука на продукцията, кое какво значи, някой ден и знаме, на което пише @айна може да даде, да се развява гордо от някой атлет.

# 1 606
  • София
Най-красиви за мен са Ива и Мудева, гласувах и за Никол, нищо, че няма перфектното тяло по съвременните разбирания.

Дунев защо пък да дава кураж на дъщеря си, тя сама трябва да се пребори. Аз му вярвам напълно на едно изказване, което беше направил след първите няколко битки. Тогава сподели, че е влязъл  заради дъщеря си, но играта го е увлякла, припомнил си е какво е да си състезател, тръпката, беше казал от колко години не му се е случвало. Истински спортист. На неговите години едва ли ще му се случи отново, така че го подкрепям напълно, че грабва тази възможност. Безсмислено е да ходи при дъщеря си.

# 1 607
  • Другата България
Всички просто са млади. BlushBlushBlush
Затова и са красиви, всяка посвоему.
След една определена възраст каквото и да правиш, с каквито и корекции да се омаскаряваш, освен да се излагаш, друго няма да стане. Защото годинките не прощават, за съжаление.
Ето и Виолета - тялото ѝ е поддържано, личи си, но е всичко друго, не и красива. И по кожата, и по очите си личи.
Възрастта ѝ.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 17:17 от Merri_An

# 1 608
Мудева е класика - тънък кръст, големи гърди, извивки, красиво лице. Ако краката и бяка маалко по-слаби, щеше да е 10/10.

Дени е плашещо грозна.  
Не бих го казала толкова грубо, но не може да се мери с Мудева. Чудя се има ли ревност в това, че не предаде на Мудева посланието на Радев... Имаше прекрасна възможност, когато стана дума за оспорваното им състезание преди играта вчера. Едва ли се е случило, пък да не са го излъчили.
И на мен ми направи впечатление и си го помислих, че има някаква ревност и не за първи път ми си струва, че има някакъв интерес към Румен Радев, но никакъв шанс да я огрее там. Nerd

За Мудева съм напълно съгласна с коментара. Много е женствена, с едно нежно, финно, меко излъчване. Мда има малко излишно по бедрата, но не е нещо фрапантно, може би дори това я прави да изглежда още по- женствена. Красива е извън клишето за хубава жена и е напълно естествена, което в днешно време може да се каже за малцина. Допада ми, че не е глезла, не мрънка и не хленчи, като кифла, а се държи мъжката и на Дивата река, и в битките. Много приятно ме изненада.
Ива също е голяма симпатяга. Вики е хубаво миньонче, но холеричния й характер дава някаква динамика на лицето й, което не я прави по-красива.
Моята класация на дамите е Мудева, Ива и Вики в този ред.

Дени не бих я нарекла грозна, но е с малко грубовати черти, има леко мъжко излъчване, но пък не може да й се отрече, че има чар .

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 06:42 от sineva 1

# 1 609
Спомням си, че няколко пъти Дунев каза, че излизането на Вальо е грешка. Защото трябва на отбора в игрите. Може и това да му е мотивацията - да не предава отбора.

# 1 610
Напълно възможно е това да е мотивацията на Дунев, а и видяхме, че определено му се играе играта. Важното е, че на терен е много добър и радост за окото. Малко е слабохарактерен, но му прощавам заради представянето в игрите.

# 1 611
  • Sunshine state
Тялото на Виолета е като на Вальо в женски вариант и може а е издържлива и силна, но не е красиво женско тяло в никакъв случай - изпъкнали вени и мускулести, жилави ръце. Бляк отвсякъде.

# 1 612
Много трудна анкета. Аз мъжете още с влизането ги " пресях" , ама жените трудна работа. Мен всички са ми симпатяги. Ситнилска за мен е много красива , а за нейната възраст с това тяло може да сложи доста жени в джоба си. Ива и Мудева класически красавици-  брюнетки. Мудева ми е една идея по- чаровна, докато Ива изглежда по- елегантно. Дени също е много готина. Близначките изглеждат визуално толкова изящни и са с  много правилни черти. Цвети , дребното, Никол.... чаровни симпатяги. А Оряшкова е със страхотен цвят очи, а като се усмихне цялата " грейва ". Дори и Моника, въпреки многобройните корекции ми харесва.
Дадох глас за Ситнилска, Теди и Дени. Нямам повече иначе и на другите щях да турна отметка. 😁 Само Виолета негримирана леко ме плаши, ама то повече е от това дето се цъкли и стиска зъби.

Иначе за Васко, дано да се е оправил. Личеше си вчера, че няма стимул за игра повече. Дали заради контузията или най- сетне разбра какъв ще е сезона и че машинациите са много, само той си знае. Ама аз се чудя на акъла на тези , които го обвиняват в саботаж. За какъв чемер му е, какво ще спечели? А и ако е искал да саботира изобщо нямаше да мине първият път халките, а той ги мина просто за секунда накрая се подхлъзна...А за дребното го разбирам, защо така дръпнато я гледаше. Та тя размести за няколко дена половината племена и накрая завърши в резиденция. 😉Ееее не по - нейно желание , ама той от къде да знае, че не е някоя с протекция. И аз да съм, без да я познавам сигурно това щеше да ми мине през главата. В сезоните до тук това сме го виждали- дори и победител такъв има.😁

# 1 613
Ива изобщо не я намирам за красавица. Допадат ми фини жени с по-нежни черти, а това ми липсва при нея. Но е въпрос на вкус. Според анкетата доста хора я намират за красива.

# 1 614
Най- хубави са Ива и Мудева. Душевно Оряшкова.❤

# 1 615
Не мога да преценя сали Васил саботира играта, склонна съм да мисля, че егото му не би го позволило.

Обсъжда се дали Васил е саботирал. Аз питам с каква цел ще я саботира точно тази игра Васил? Нали когато някой прави нещо, трябва да гони някакъв резултат? Не виждам какво ще спечели ако загубят играта.
Питаш мен или се питаш!? Изобщо, идеята, че Васил може да е саботирал играта съвсем не тръгва от мен, така че не е нужно да ме цитираш, за да споделиш мнението си.

Сега няма да правя разследване от къде е тръгнало това със саботажа.В твоя пост пишеш за саботажа затова и цитирах него.Никъде не съм казал, че това в тръгнало от теб.
Какъв е проблема, че съм те цитирал? По принцип се цитират велики личности;)Приеми го като комплимент:)

# 1 616
Ех, какво го жалите толкова Гатьо? ММ ако беше на негово място щеше да се забавлява, и фишу щеше да си направи , и по-силно от Амазонките да вика. Щеше да им пренареди думичките на водещите в движение. Ама на него не му пука и няма проблем с мъжествеността си и се бъзика във всяка ситуация.

# 1 617
За момента Дунев не е показал слабохарактерност, срещу него никой не стреля и той няма никакъв смисъл да влиза в интриги (коалиции). Няма какво да спечели. Това е разумното за него поведение. Всичките приказки за Отбора, Племето и т.н. ми идват надути. Един ще е победителят, а участниците ще се състезават всеки срещу когото дойде. Да, за няколко седмици се предполага, че имат съвпадащи интереси - да са на по-добрата локация, а заради това и да не губят много хора. Именно съвпадащи, а не общи интереси. В следващ момент тези интереси ще се пресекат.

# 1 618
  • София
Хубава анкета особено в последната и част Simple Smile Ива обира всякакви точки. Голяма симпатяга е. Като ценител на натуралните черти глас за нея.

Стига скачахте на моя човек Diavolo Grinning Има право да е фен на Вики.

# 1 619
За мен Денислава е абсолютен фаворит за спечелването на сезона или поне има всичките предпоставки за това.

1. Всички очакват най-накрая сезона да бъде спечелен от жена и в зависимост от това как ще подберат финалната игра продуцентите, ако Дени е на финал има големи шансове да спечели. Физически е супер добре подготвена, няма слабо място и е комплексен играч - силна в трасе, баланс, точност, издръжливост, пъзел. Само с изометрията не е ясно как е, но жените по принцип изометрията им е сила, а тя има данните и за това.
Миналогодишния финал бе идиотски, такъв финал НЕ МОЖЕ да бъде спечелен от жена, ако тя не може да стигне пъзела.

2. Дени има пълната подкрепа на майки си, която е силна може да я побутне тук и там, а в определен момент да се жертва с цел Дени да продължи в труден момент.

3. Дени има предимството да е част от племето на Изгубените. Там тя бе лидер на племето и бе близка с абсолютно всички. Който и от изгубените да се влее в племената ще е в коалиция с нея, което означава и с половинката на Изгубения - примерно Радев и Мудева, братя Рълеви, Михаил и Радо. Отделно с нея ще са и хората с които тя ще се сближи в племената.

4. При евентуални елиминации има всички шансове да спечели и да натрупа грошове.

С позитивното обаче идва и негативното, което за нея е майка и, която както ще и е опора, така, ще и сложи и мишена на гърба и от враговете на Виолета. Да видим как ще мине днешния съвет и ще стане по ясно - ключов съвет за Старейшините, който ще определи бъдещето им.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 17:45 от ТикТак

Общи условия

Активация на акаунт