💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 203
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 620
Има право, разбира се. Миналата година Мани беше "крехката" слабост  Simple Smile

Стига скачахте на моя човек Diavolo Grinning Има право да е фен на Вики.

# 1 621
До момента си мислех, че Дунев е вътре заради Никол, но вече си мисля, че играе за себе си и хич няма да се трогне ако дъщеря му отпадне и да тръгне да напуска сам, а ще си се бори до края.
Виолета е може би най-силната жена този сезон - и физически и на пъзели, добра е. Денислава също е много подготвена. И двете са смели, силни, не са лигли, но малко повече смирение да имаше у тях и по-малко злоба. Като цяло мисля, че са две жени свръх еманципирани, леко мъжемразки(поне Вили), които са свикнали да се борят и оправят сами и лесно биха прецакали всеки друг без особено емоции и скрупули, както и лесно съдят хора, които не са толкова корави като тях.
Дунев, като спортист и треньор е напълно наясно с физическите качества и моментната форма на Никол, а тя е потресаваща. Предполагам, че поканеният е той , а тя е била поканена допълнително, заради концепцията на формата тази година да има участници-двойки. Той има качества макар и на 50 да се бори за победата, а тя няма качества дори една индивидуална битка да вземе, само Елена е на нейното ниво физически. Той е там за победата, Никол е просто придружител на баща си, за което е получила възнаграждение.

А американките категорично са дошли за победата на Дени и не за едни 100 бона, за тях мизата е много по-голяма. Дени ще спечели в кеш много повече от тези 100 бона, ако стане победител в ИВ. Бързо, бързо ще осребри известността си и тук и зад Океана.
Инвестицията им на време и пари ще се върне.
Не вярвам все пак жена да победи, много са силови финалите, но ако се случи, то Дени има качествата да го стори.

По скоро вярвам, че дъщерята на Дунев е имала голямото желание да участва и отишла на кастинг и там са и казали, или влиза с  баща си или няма игри на волята за теб.Както беше миналата година с Алекса.
Много ми е интересно като как точно Денислава може да осребри известността си от Игри на Волята зад океана.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 18:11 от biglubo

# 1 622
  • Другата България
Изобщо не е ключов съвета на сините предвид “историята на една предизвестена смърт“. Тази на Васко, образно казано. Единият номиниран ще е той. Другият за мен ще е жена - Моника или Виолета. Ако е Виолета, което си мисля, тя ще се върне - златната кокошка няма как на този етап да е загубена за продукцията. И остава Васко. Ако наистина е контузен, срещу когото и да се изправи, е аут. Като видях играта довечера, вероятно Гладиаторите ще спечелят. И току виж Момчил се изправи срещу брат си.
Що се отнася до Денислава, предвид продукцията и това, че е вътре с маман, която още в първи епизод писах, че според мен ще стигне до Топ 10 - никакъв шанс за победител. Никакъв. Ако жена ще печели, то това ще е някоя незабележима до момента и ненабиваща се в очи - Ситнилска, Цвети, Теодора. За последната ми се иска, но не вярвам. Аз и за първите две не вярвам, но все пак се надявам.

# 1 623
Не знам защо ме изтриха, ще го кажа съвсем просто без определения:

1. Мудева
2. Ива
3. Близначката и Никол

# 1 624
По скоро вярвам, че дъщерята на Дунев е имала голямото желание да участва и отишла на кастинг и там са и казали, или са баща си или няма игри на волята за теб.Както беше миналата година с Алекса.
Много ми е интересно като как точно Денислава може да осребри известността си от Игри на Волята зад океана.
Репликата ми за Дунев беше, че той играе за себе си, защото си дава сметка, че дъщерята няма шансове и съответно не би похабил своите ходейки на Острова, за да я "вдига".
За Дени, като инфлуенсър. Един американка пък била и с бг корени победител-жена в ИВ би имала успех.
Ето една Джералдин, след като благодарение на участието си в ИВ успя да сбъдне мечтата си и да влезе в Университет от Бръшлянова лига, сега чувам, че пак се гласи да участва в Олд старс сезона. Тя също е "виден" инфлуенсър и явно е решила, че това ще й помогне в това поприще.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 06:41 от sineva 1

# 1 625
  • Sofia
Ива, Мудева и Теодора са моите гласове в анкетата – естествени, нежни, с хубави черти и тела.
Дени ми е интересна като играч и образ, но не ми е красива.
Харесвам също Ситнилска и Оряшкова, прекрасни дами са, но младите момичета ги бият по красота.

# 1 626
Mного ме съмнява,че Джералдин е влязла в топ университет,защото е участвала в ИВ. Laughing Who the f cares?
Това звучи комично.
Какво ли става с Йоана от Принстън ли беше? Сестрата на Катя,сезон 2.
Тъкмо беше започнала да показва интересни неща в ЮТ и набързо се отказа.

Дени ще извлече ползи на ниво социални мрежи.
Иначе много им дреме на Пенка и Иван Уилямс от Джакс,че момичето,което им менажира имота е участничка в реалити предаване..

# 1 627
От мен глас за Оряшкова - като жена оценявам вътрешната ѝ красота, наистина страхотен човек Grinning

# 1 628
Mного ме съмнява,че Джералдин е влязла в топ университет,защото е участвала в ИВ. Laughing Who the f cares?
Това звучи комично
Комично или не е факт. Самата тя каза, че участва в ИВ, за да има по-голям шанс да влезе в Университет от Бръшляновата лига, където кандидатстват младежи от цял свят и всички са с максимален бал и за да изберат теб пред останалите също с максимален бал трябва с нещо да ги впечатлиш, да се отличиш. А участие в подобен формат, в който се изисква физическа и психическа издръжливост би бил този коз, с който да се отличи от останалите кандидати.
Това са нейните собствени думи, с които мотивира участието си. Това се коментираше доста тогава. Или не сте ги чули, или сте забравили. Nerd

# 1 629
Това звучи комично
Комично или не е факт. Самата тя каза, че участва в ИВ, за да има по-голям шанс да влезе в Университет от Бръшляновата лига, където кандидатстват младежи от цял свят и всички са с максимален бал и за да изберат теб пред останалите също с максимален бал трябва с нещо да ги впечатлиш, да се отличиш. А участие в подобен формат, в който се изисква физическа и психическа издръжливост би бил този коз, с който да се отличи от останалите кандидати.
Това са нейните собствени думи, с които мотивира участието си. Това се коментираше доста тогава. Или не сте ги чули, или сте забравили. Nerd

Джералдин учи в Дюк (Северна Каролина), който не е от Бръшляновата лига, а е Щатски и не е частен. Това с максималния бал е измислица. Доколкото разбрах учи политика, абсурд е да има нещо с ИВ.

# 1 630
Разбор на Ива, която аз не намирам за красива:
- Лице: въпрос на вкус; котешки черти, малко на анимационен герой бие
- Тяло: има един очевиден +, оттам нататък мерките и не са добри - широк гръб и рамене, без тънка талия, дупето малко в сравнение с бедрата, които пък... 

# 1 631
Не знам дали Джералдин е успяла да влезе в Ivy университет. Принципно всякакви отличия от допълнителни занимания са плюс за приема.

Според мен имаше свободна година и сега 1 година вече учи в Китай. Не знам повече.

# 1 632
Чак сега погледнах зодиите и видях, че няма жена Рак.
Валентин не ми прилича ама изобщо на Рак.
Цецо си отговаря според мен, защото аз съм Рак, брат ми е Рак и единствения ми приятел мъж е Рак.

# 1 633
Най-хубавка ми е Ива - всичко си има това момиче! Ситнилска и Дени също ми харесват. Тъй като въпроса за Гатьо ми е излишен, четвърти глас давам на нежната мълчалива Теди.

Номинирани според мен: по заслуги, може и по собствено желание - Васил. А туристката Моника ще изпрати добре представилата се Виолета да се доказва отново.

# 1 634
  • Sunshine state
Цитат
Джералдин учи в Дюк (Северна Каролина), който не е от Бръшляновата лига, а е Щатски и не е частен. Това с максималния бал е измислица. Доколкото разбрах учи политика, абсурд е да има нещо с ИВ.
Duke е частен университет. Не, че ме интересува къде учи Джералдин точно, просто отбелязвам. 😆

Общи условия

Активация на акаунт