💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 967
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 265
Този развой наистина дълбоко ме разочарова. Сценаристи и продуценти просто не знаят какво да правят.

# 2 266
Сега остава все пак да дадат на Вики правото да прати Виолета в Чистилището и пак ще са си заедно с Марто.

# 2 267
Вижте сега какво нещо е сценария и липсата на всякаква логика. И после защо хората не им вярват и не ги взимат сериозно.
Елвиса завърши последен, но не си тръгва вкъщи, а на Чистилището. Т.е. все пак има нов шанс.
Докато втория и третия в играта ще играят елиминационен дуел и който загуби си заминава вкъщи?!
4 място >> 2/3 място

ИВ, Стъкмистика!

Логика нула.Поредната издънка на продукцията,но се чудя ако Васко беше последен или Цвети дали пак така щеше да остане . Или всичко беше направено нарочно заради Мартин

# 2 268
Мен Мартин много ме кефи, за сега. Много е ориентиран и последователен. Радвам се, че продължава.

# 2 269
Беше права. Bowtie Остава да видим как ще го върнат в играта чрез битка, защото човекът си призна, че няма качества. Освен да им дадат игра на белот.
Морски шах предлагам!

# 2 270
Изключително глупаво се получи… Мартин като 4ти се оказа с повече привилегии от завършилите 2ри и 3ти…

# 2 271
  • SF
Нагласиха го Мартин. Simple Smile Някак се радвам, защото ми е симпатичен и съм за неговата коалиция.
По-скоро искам да извикам: Дунев, какво правиш при оная????

# 2 272
  • На Изток от Рая
Сигурно са му обещали невероятни преживявания, на интересни локации, той за това е отишъл там все пак. Няма да се изненадам и да се/го измъкне/ат от там след седмица, две.

# 2 273
Беше права. Bowtie Остава да видим как ще го върнат в играта чрез битка, защото човекът си призна, че няма качества. Освен да им дадат игра на белот.
Или някой дебат. Simple Smile

# 2 274
Ще му измислят нещо .. Жалко за играчи като Михаил и Румен..айде дори и малкия Рълев.

# 2 275
Тъпаревата логика за Игри на волята!

# 2 276
  • София
Това разбира се идва от факта, че за днес е имало само един-единствен сценарий и той е Васко да си тръгне по достоен начин след по-сложна игра. Не след плочки. Елвиса пък каза, че иска да се тества с най-гадното. Пожелал си е Чистилището, да го види. Все пак е веднъж в живота това негово изживяване.

Хич не се и надявайте на победа на Васил. Ще измислят там някакъв драматичен обрат и това е.
За съжаление малшанс за Васил. Не можа да му се разгърне играта.

# 2 277
  • София
Сега остава все пак да дадат на Вики правото да прати Виолета в Чистилището и пак ще са си заедно с Марто.
Това ще е вече топ гавра, много се надявам да стане така Trollface

# 2 278
  • Другата България
Скрит текст:
Мартин все по-малко ми харесва. Речникът му е неприемлив. Освен това кой му каза, че той може да бъде тактик, има право да прави коалиции и да се бори за оставането си, а другите нямат това право? Правата може би се определят от броя ресторанти, които притежава някой?
Имал сметки за разчистване. Но какви сметки за разчистване можеш да имаш в игра, чиято логика е такава – отстраняваш, за да не отстранят теб? Вкарва личния елемент твърде много, което показва изключително сериозно по размер его. Подозирам, далеч по-сериозно от това на Виолета. От него извира неподправена злобица, изригваща в изрази като: „ще отрежа главата й“, „заразно зло“, „нещо“. Да не говорим как продукцията му поднася на тепсия всичко, от което има нужда. Пресен пример – има нужда от Вики – Вики се появява, върнала се от „небитието“ срещу „колосалната сума“ от 100 гроша.
Този човек не подбира средства. Опитът му в калабалъка, преди началото на битката, да настрои гладиаторите срещу нея, е показателен.
Не на последно място ми прави впечатление начинът, по който Виолета говори за него и начинът, по който той говори за нея. Ами определено тя печели.
За Виолета Мартин нито е толкова интересен, нито толкова важен противник, колкото тя за него.
Иначе думите на Виолета по адрес на Мастагарков, заплашителни и агресивни, траяха един ден, докато Мартин не е спрял, и прякор ѝ постави, и Моника нарича постоянно "глупава", а после обвинява други в лицемерие. Естествено, той е стратег и това му отива, а Виолета е просто каруцарка. Типично за нашите ширини.

Скрит текст:
Браво на Даниел, трогна ме това, че посвети победата на баба си.
Разликата е в това, че Мартин си позволи да обиди само Моника /не го оправдавам, естествено/. Грозно беше, макар че това мнение не е само негово. Докато Виолета ги подкара по домова книга. Де да беше само Мастагарков....Същата Виолета не спира да обижда същата Моника по много по-грозен начин, отколкото го прави Мартин, какво ли не я нарече, но понеже жена обижда жена, да не го броим ли? Ами Вальо? “Алтав, идиот, луд“? За Момчил, освен, че пусна лъжите за отношението му към жените, го нарече “вреден“. За Виктория също се изпусна с неласкави думи. Ласкае само Дунев, защото има полза от него.
Та, това е разликата между двамата. И наистина за нашите ширини е типичен двойния аршин. И това арогантността и лошото възпитание да се оправдават с “откровеност и честност“.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 23:39 от Merri_An

# 2 279
Радвам се, че Мартин остава. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт