💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 790
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 985
Припомних си малко сезон 3, частта особено след 2:52 Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=mrr8AWZDuFQ

# 2 986
Ами той Пеньо с тази популярност как ще си върши работата. Дано чорбаджията му има търпение...

# 2 987
Припомних си малко сезон 3, частта особено след 2:52 Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=mrr8AWZDuFQ
хахах
Миленка ми беше любимка. Ние, които гледаме така внимателно, никога не сме коментирали в тази насока, а те така са го сглобили.
Във втори сезон наистина бяха вкарали много странници и сигурно е единственият с толкова неясно напуснали участници, но сега с поглед във времето смятам, че беше най-слабият.
Иначе има една култова сцена, която все път ме кара да се хиля, когато Алекс откачи и започна да заравя обратно извадените вече дънери.

# 2 988
  • София
Туньо с обзора си за изминалата седмица.

# 2 989
Извинявам се ама малко съм тъ... абе неразбирам нещо. Как 100 000 лв. дадени от Мартин могат да повлияят на Тупарев да го държи до финала. Това значи ли че ако му дам от мойта сметка 300 000 лв. Ще ме направи победител пък дори да не съм била гадже на фолк певац или манекен.

# 2 990
  • София
Как така Мартин да е дал 100 000 лв.
Изобщо откъде тръгнаха тези глупости?
Елвиса не е спонсор на предаването и никакви пари не е давал.
То така ако ставаше... Влязъл е да тества себе си, за предаването също е дюшеш, защото е известен, а и както виждаме досега е интересен образ, който провокира съдържание.

Simple Smile

# 2 991
  • Sofia
Да се отчета с гласуването. Гледайки резултатите, цари пълно единомислие за това, кой, къде да отиде след териториалната битка. 😀 Оряшкова също води в класацията, страхотна е тази жена. Има толкова доброта и топлота в погледа й, която просто те грабва. Страхотна е! Ситнилска и Теди също много ме кефят, тихо, кротко и целенасочено, без празни приказки постигат целите си. Теодора е скрито бижу, дума не обелва, не мрънка, стиска зъби и действа. Такива хора харесвам, а не ляляджии, които от много приказки забравят защо са там. Стрино Пено, за теб "говоря"! 😂

# 2 992
  • BG-DE
Той и не изглежда като човек, който би дал 100 000лв за подобно нещо 😂 лишено е от смисъл, а Мартин не изглежда като глупав човек 🙂
То така ако ставаше... Влязъл е да тества себе си, за предаването също е дюшеш, защото е известен, а и както виждаме досега е интересен образ, който провокира съдържание.

Simple Smile

# 2 993
  • София
То няма и смисъл да плаща, за продукцията е добре дошъл такъв образ. Най-много да не може нищо и да стане за смях. С образи тип Ники е пълно на кастингите, за тях е най-трудно да се преборят да влязат

# 2 994

Simple Smile

Толкова е известен, че до преди предаването не знаех, че съществува. Пред неговата известност "Известните" в Сървайвър бяха като Брад Пит и Анджелина Джоли Simple Smile

# 2 995
До 22:00 може да се гласува за епизод 20       (от 23-ти септември).   
След това пращам графиката на Дяволо за новата тема.

Едно нещо мога да им призная в този епизод - не мога да им отнема точки на въпрос 4
"Доколко добре са взети мерки за феърплей, предвид предимствата на мъжката или женската физика."

Дано вземат тази симпатяга Виктория. В лице ми напомни на Фамке Янсен.

Кликнете картинката.

# 2 996
100 к са си нищо за реклама.После черешки торти хел китчен , тук там жури в ролята на поразяващата уста . Те си имат роли и персонажи

# 2 997
  • София
Толкова е известен, че до преди предаването не знаех, че съществува. Пред неговата известност "Известните" в Сървайвър бяха като Брад Пит и Анджелина Джоли Simple Smile
И за мен е неизвестен, бил е известен за хора от неговият контингент и чалга-средите...

# 2 998
Мддааа известен е с нотариалната кантора на майка си и ......на баща си ....а.... да и с една 30000 лв на месец за една колежка със сини очи.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 2 999
Слушам в подкастите "двигателна култура," "двигателна култура"...
Само професионалните спортисти я имали, а сред тях пувците били най-съвършените. Дали биха могли да я дефинират?

Според мен някой хора са атлетични, т.е. повечето спортове им се отдават лесно. Други не са.

Общи условия

Активация на акаунт